sebep bu işte...sevmiyomuş sevemiyomuş...bi garipmiş benim babam...
14 aylik koca icin, size Emek vermis babanizi asla kirmayin,incitmeyinde..
Babaniz sizin esinize maddi anlamda destek olmak zorunda degil, ki adamcagiz elinden geleni yapmis.
Yok oyle yagma! Madem kendine guvenmiyordun evlenmeseydin arkadas.. (kocaniz icin diyorum)
Bu kadar piskinlik de PES!! ...
Acik acik konusun bencede, bu boyle gitmez ki...
Hem bunlar ne bicim insanmis? Babanizin yolladigi mobilyalari geri gonderme cesaretinde bulunuyorlar..
Burdan tum bayanlara seslenmek lazim, yeni evleneceklere de:
"Ne olursa olsun karsimdaki kocamdir,askimdir,sevdamdir deyip gozunuzu karartip da Ailelerinizi ezip gecmeyin,hicbir konuda.. Kesinlikle guven olmaz.. Cok az iyi insan vardir koca olarak bu dunyada, deger bilen,saygi duyan ailenize.. "
birincisi babamın yanlışları derken o aileden gördüğü yanlışlar yüzünden biraz bizden çekti kendini...çünkü aile çok farklı arada dağlar uçurumlar var benide üzdükleri için çekti kendini ve babamın maddi durumu çok ii ama eşim onun hatasını bize yardım etmemek olduğunu sölüyo olay bu...eşimin yanlış dediği şey bu...ayrıca benim eşimin ailesinde öle büyük yanlışlar varki hem bana hem ona...ama ben yinede ailendir dedim arkasında durdum...
öncelikle şu hamilelik mevzusu için özür dilerim fazla gerginim sanırım...ayrıca kızlar tartışmanın nasıl çıktığını anlatayım size...önceki yazılarımdada var eşimle tek sorunumuz maddiyat deil başka hatalarıda vardı ve benim güvenimi çok fena sarstı...dün evliliğimizden konuşmak istedim oda benim mutsuz olduğumu gözlemlemiş bunu anlattı bana hatalı olduğunu fark ettiğini söledi...böle giderse bu evliliğin yürümeyeceğini bildiğini söledi bende ona düşüncelerimi söledim yaptıklarının evliliğimizi sarstığını güvenin kırıldığını zamanla ne olacağını bilmediğimi düşündüğüm herşeyi söledim...önce kabul etti özürler diledi düzelteceğini söledi...fakat sonra yine patladı...düzeltirim ama şartım var ailenle görüşmiceksin babanı hayatımızdan çıkartıcaksın ...odama gittim tartışmayayım die geldi gitti aynı şeyi tekrarladı...bi dioki ben çok düşüncesizim hatalıyım bi dioki bu konuda hatalı deilim düzeltecek bişi yok işine gelirse...e ben bu adamla konuşuyorum olmuyo zamana bırakıyorum olmuyo...anlatıyorum olmuyo bana ikide bir sen benden ayrılamazsın dio...
haklısın burcu çok şey yaşadınız biliyorum..
maddiyattan tut,eşinin sorumsuzlugu, yalancılıgı,bebegini kaybetmen,aileler ve okuyorsunda sen bu adamı çekmek zorunda degilsin..adam akıllı konuş ne olucak ise baştan olsun tatlım..ömrünü tüketir bu adam senin..seviyorsa seni karşına geçer yalanı bırakır...evin sorumlulugunu üzerine alır..ailene laf söz etmeden vazgeçer tatlı tallı kabul eder susar..seni dünyaya getirenlere laf edemez..o kadarr..
sende anlat ona ailemin parası var olabilir ama bana vermek zorunda degilki ben senınle evligim sen bakacaksın o zaman niye evlendik..babamın evinde babam zaten bana bakıyordu dersin tatlım..senin güçlü yapın karşısında komplekse giiryor ve nereden sana saldırıcagını bilmiyor..babanı katıyor önüne..sakına sakın sende babana kızma adam elinden geleni yaptı diyorsun yinede vermiş borç para..bundan sonra dimdik ayakta ikiniz durmaya çalışın..evet bazılarının 1 tanecik kusuru olur ömür boyu çekersin..bu adamın elle tutulur hangi huyu var burcuu hangi huyunu düzelteceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?