Ayrlmak m?

harfi harfine dogrudur ..sonuna kadar katılıyorum

yamelek gerçekten çok yoruldum...tükendiğimi hissediyorum...mücadele ettiğim o kadar çok şey varki ben hangi birine yetişeyim bilmiyorum...aileme mi işime mi eşime mi...hepsi sorunlu bende çünkü..herkes bi tarafımdan çekiştiriyor..çok yoruldum çok...evet umudum yok daha fazla kendimide yoramicam bu hayat için.ne oluyorsa nasıl oluyorsa pekala kabulum...önümde bi sınav var atlatmam gereken kasımda sadece onu kazanmak istiyorum ondan sonrada ne olacaksa olsun...ayrılacksak ayrılalım aileminde yanına dönmem ne yapayım yeni bi hayat kurarım bende kendime...

sizin borçlarınızı ödemiyor diyemi sevmiyor babanızı, allah allah daha neler duyacaz ya,birde hayatından çıkaracaksın diyo ha ,aaa pes yani ya ne ayıp.babanızı sevmek zorunda değil ama saygı göstermek mecburiyetinde,her yüz yüze gelindiğinde eşşek gibi saygı gösterecek mecbur.bende karakteri hoşuna gitmiyo,sert falan buluyo sandım ya ,ondan az görüştürün dedim ama olay farklı,eşinizin bu babayı eleştirme huyundan vazgeçmeli, şuanda evinizde değilsiniz sanırım ,inşallah eşiniz gelip özür diler birdaha yapmayacağına taaahhüt edip evinize götürür umarım,seviyormuşsunuz allah gönlünüze göre versin.

sende eşine rest çek seninkileri istemiyorum de
baktınki olmadı;seninle tanıştığım için çok memnun oldum de

canım ya o zaman dediğin gibi herşeyi oluruna bırak kasıma kadar bekle
sonra inşallah sınavın iyi geçer işin var gücün var kur hayatını
çok zor geliyor ama dimi mücadele et çabala emek ver sonrada karşılığını alama çok sinir bozucu
yapacak bişey yok amam sakin ol eşinlede kavga etme bişey deme düzenini kurana kadar idare et sonrada yapılması gereken neyse onu yaparsın.

evet herkese öle kolay gelioki bitir demek...ben artık ailemle yaşayamam benim bütün düzenim değişti ben tekrar onlara ayak uyduramam..ev içinde ev olmuyo ben eşim şehirdışında çalışırken bile ailmde kalamadım evimden ayrılmadım şimdi orayı bırakıp gitmek kolay deil...ama çok paralayamicam kendimi oluyosa oluyo olmuyosa eyvallah ne yapayımki bende başka...

canım aile terapistine filan gidin bişey yapın o zman o kadar borca ev kurup sonunda dağıtmak hemde bu kadar fedakarlık yapmışken zordur.bekle sakin olmya çalış zamini hazırla kendini hazıla baktın olmuyor özgürce karar veririsn Allah yardımcın olsun

burcucum senin diğer konunu da takip ettim epeydir üzerinde çok ciddi maddi olarak yük var üstüne birde eşinin bu tavırları beni çok şaşırttı ben kolay kolay boşan demem kimseye ama ben sana şunu diyim eğer bu tavırlar devam ederse git çekme bu sıkıntıyı,kaynanan yüzünden bi dünya borca girmişsiniz zaten bide kocan ailene laf sölüyor bir kere o damat yani damat tarafının yapması gereken çok şey var onları yapmış mı ki senin babanı sorguluyor canım ya çok üzüldüm durumuna sıkma canını çok bunalırsan çekme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…