evden uzaklaşmak hiçbir sorunu çözmez..akşam oturun konuşun ve bi karar verin..sen şunu yaptın ben bunu yaptım,senin baban benim annem tarzında bi konuşma değil..geleceğiniz hakkında konuşun..inceldiği yerden kopsun..hem sende yürümeyeceğinin farkındasın..oyuncak gibi git 5 gün başka yere,gel, sonra tekrar aynı teraneler olmaz..sen babamla arama girme ,o benim babam dersin oda yine git o zaman defol babanın yanına derse,eyvallah çekersin..olay budur yani..
evet evet sizin eşiniz ne dediğini biliyor ne de ,ne istediğini...
biraz istikrarsız sanırım...
babanızı sevmeyebilir,görüşmeyebilir ama size görüşemezsin diyemez...
bunu söyleme lüksü yok işte...
aşırı derecede maddiyatçı ama oturduğu yerden ahkam kesmeye bayılan bi tip,
çevresindeki herkes para akıtsın önüne,o zaman hekes iyi...
bilmiyorum bu tipler zordur,anlaşmak zordur,
birşeyleri kabul ettirmek zordur...
ama ne olursa olsun ailenizle görüşmenize karışmamalı diye düşünüyorum...
hiçkimse,karı koca bile olsa,birbirlerinin
hayalarına bu kadar müdahil olmamalı diye düşünüyorum...
sevgiler...
Aynen size katılıyorum...aşk sevgi hepsi hikaye insanın ailesi hele hele anne babası gibi olabilir mi ?.a.s.14 aylik koca icin, size Emek vermis babanizi asla kirmayin,incitmeyinde..
Babaniz sizin esinize maddi anlamda destek olmak zorunda degil, ki adamcagiz elinden geleni yapmis.
Yok oyle yagma! Madem kendine guvenmiyordun evlenmeseydin arkadas.. (kocaniz icin diyorum)
Bu kadar piskinlik de PES!! ...
Acik acik konusun bencede, bu boyle gitmez ki...
Hem bunlar ne bicim insanmis? Babanizin yolladigi mobilyalari geri gonderme cesaretinde bulunuyorlar..
Burdan tum bayanlara seslenmek lazim, yeni evleneceklere de:
"Ne olursa olsun karsimdaki kocamdir,askimdir,sevdamdir deyip gozunuzu karartip da Ailelerinizi ezip gecmeyin,hicbir konuda.. Kesinlikle guven olmaz.. Cok az iyi insan vardir koca olarak bu dunyada, deger bilen,saygi duyan ailenize.. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?