Ayrlmak m?

soruyorum ben,im bilmediğim bişimi var die yok dio...konuşuyorum anlatıyorum ama bizi bu konuda çıkmaza sokuyo...sadece çıkmaza soksa yine iyi çok incitici şeyler sölüyo...

babanı sevmese bile saygı duymak zorunda ailene,
diğer durumları bilmiyorum açıkçası ama restini çekeceksin canım
seni kaybetme korkusunu yaşayacak,
ailenin bu durumdan haberi var mı?

eşiniz yalancı,kendi ailesine çok düşkün biri,
sanırım bütün yükü de sizin omuzlarınıza atmış biri...
bir tarafı kindar ailenize karşı,sanırım maddi yardım da bulunmadıkları için,
size hakaretler ediyor durmadan,kovuyor belki evinizden veee
siz daha 14 aylık evlisiniz...hamilesiniz aynı zamanda sanırım...
şimdi böyle bir adamı baba yapacaksınız pekala o çocuğa nasıl bir baba olacak sizce...
evliliğinizi kafanızda bitirmişsiniz siz,hatta eşinizden nefret etme sınırına gelmişsiniz...
size evliliğinizi bitirin ,boşanın deme hakkım yok ama lütfen
eşinizle konuşun,konuşmak zorundasınız,
ya düzelecek bu evlilik ya da başınızın çaresine bakacaksınız..
daha bismillah ya,evliliğin ilk yılında herkese cephe almak,
ağza gelen lafları söylemek,karısını evden kovmak,
amacı neymiş,ne istiyormuş?? bunları da konuşarak öğreneceksiniz...
sevgiler...

Canım sen okumuyomusun yazdıklarımızı..herkes bi akıl veriyo kendince zaten..sende oan rest çekiceksin..sen elinden gelen mücadeleyi veriyosun ama evlilik tek tarafın mücadelesiyle yürümez ki..konuşun ve ortak bir yol bulamazsanız yollarınızı ayırın..böyle yanlış bi insan için babanı silmiyceksin heralde..adamın ne kabahati var ki..yazık babana..hakediyormu sence eşinin bu tavrını..sen hakediyomusun bunca kırıcı lafı..ortada hiçbişey yokken eşinin yaptıkları onun karakterini ele veriyor zaten..böyle iri için BABANI harcamazsın heralde

arkadaşlarrrrr ben hamile deilimmmm...ailem bilmiyo sadece teyzem biliyo sorunlarımızı bu akşam bikaç parça eşya alıp kuzenime gidicem bir süre orda kalıcam telefonum kapalı...eşimden nefret etmiyorum seviyorum onu hala ama gururum feci kırılmış durumda babamında yanlışları var ama bu eşii ilgilendirmezki babamla benim aramdadır olan...artık herkesin bi taraf çekiştirmesinden çok yoruldum ben...kendimi alıp gitmek istiyorum...konuşma kısmına gelince o kadar çok denendiki bu...artık çare bu deil bunun farkındayım bizim evliliğimiz yürümeyecek bunu çok net anladım...

bana ne yapmam gerektiğini söleyecek akıl verecek kimse yokmu aranızda...

ne yapmış ki baban ne deemk?
ağaç kavuğundan çıkmadın sen.
annen doğurdu ama baban da yardımcı oldu..
babanı istemiyorum ne demek yaa, istemelk zordunda dğil zaten.
çoktan seçmeli bir durum değil bi, zorunluluk.
3 sayfadaır yazılanlardan sonra ne yapmam gerektiğini söyleyecek yok mu demişsin ya.
hiç yapmadığım bi şeyi yapıyım o zaman.
BOŞAN..
yapman gereken tam olarak da bu bana göre..

öncelikle hamile değilim demişsiniz ama hamileyim diye bir konu açmışsınız....
eşinizi seviyorsunuz ama evlilik yürürmeyecek,peki o zaman
eşyanızı alıp kuzeninize gitmek yerine ,
evliliğinizle ilgili;eşinizle ortak kararlar almayı deneyin,
bitecekse biter,bitmeyecekse bitmez ama öyle ben eşyalarımı alıp gideyim,sonra
eş gelsin sizi eve geri getirsin ya da aramayıp sormasın,herşey askıda kalır arkadaşım...
bu konular ciddi konular,boşanmak,ayrılmak çocuk oyuncağı değil,
eşya alıp evi terketmek de çocuk oyuncağı değil...
bence o evden çıkıldımı,bir daha geri dönülmemeli...
onun için ciddi düşünüp ,beraberce karar verin ne yapacağınıza...

ben bişey sormak istiyorum diğer actığınız konulara baktım siz hamileyim diye topik acmışsınız merak ettim sadece

baban bize hiçbirşey yapmadı..

yani olay burdan çıkıyorsa, babanızdan ne bekliyormuşta yapmamış babanız?

benim bir arkadaşım evlenirken, ailesi erkeğe sen a dan z ye herşeyi yap, bizde kızımıza araba alıp göndereceğiz demişler. erkekte herşeyi yaptı.. 4 yıllık evliler.. hala araba yok ortada.. ve evliliklerinde birinci problem baba oldu.. erkek sürekli söyler: baban söz verdi beni enayi gibi kandırdılar diye.. kadında hep savunur ailesini..( öyleki herşeyi en lüxünden istemişlerdi)

aslında sorun alıp almamaktan değil, erkeğin kandırılmasından kaynaklanıyor.. yani erkek bir nevi kendini aptal duruma düşürdüklerini düşünüyor..

ama siz yinede böyle bir sorun da yok, altında yatan başka neden de yok diyorsunuz..

o zaman eşinizle bir aile büyüğü, sizi seven ve onu da seven, eşinizin amcası dayısı, yengesi vs biri olabilir. onlara anlatır size anlatamadığı şeyleri.. yada derdinin ne olduğunu..

çok kötü bir durum.....

insan eşiyle ondan maddi şeyler bekleyerek mi evlenir hiç?

evliliğiniz boyunca bunu çekecekseniz ve sürekli başınıza kakılacaksa bu duruma bi son vermeli...

o halde sende ailesini isteme ailerlerin hepsini çıkarın hayatınızdan belki o zaman sizi anlar.......

bak sormak istediğim buydu işte..

"babamın da yanlışları var.. eşimi ilgilendirmez.. babamla benim aramda" diyorsun..

olay bu işte..

sattlerdir insanlar bunu soruyor sana..

demekki eşin yanlışları kendine yapılmış gibi seni benimsemiş.. olaya bu yönlü baktın mı hiç?

senin eşinin babası , eşine yanlış yapsa, sen yinede o babayı sevebilirmiydin? aman canım banane, bana iyi davranıyor nede olsa, sorun eşimle onun arasında dermiydin?

birincisi babamın yanlışları derken o aileden gördüğü yanlışlar yüzünden biraz bizden çekti kendini...çünkü aile çok farklı arada dağlar uçurumlar var benide üzdükleri için çekti kendini ve babamın maddi durumu çok ii ama eşim onun hatasını bize yardım etmemek olduğunu sölüyo olay bu...eşimin yanlış dediği şey bu...ayrıca benim eşimin ailesinde öle büyük yanlışlar varki hem bana hem ona...ama ben yinede ailendir dedim arkasında durdum...

arkadaşlar neden herşeyin altında bir yalan arıyorsunuzki...evet hamile kaldım fakat sonra bebeğimi kaybettim ne var bunda...

Babanın durumu iyi diye eşin babandan maddi anlamda fazla birşeyler bekliyor da, göremeyince sinirleniyor bence..????

arkadaşlar neden herşeyin altında bir yalan arıyorsunuzki...evet hamile kaldım fakat sonra bebeğimi kaybettim ne var bunda...

Bebeğinizi kaybettiğinize gerçekten üzüldüm...
ama,sakın böyle düşünmeyin,hiçkimse bir yalan aramıyor,
sadece konuyu daha iyi anlayıp,
size daha mantıklı fikirler vermek amacımız,
konularınıza bakarsanız,hamileyim başlıklı konunuz hala duruyor ve
bizler doğal olarak hala hamilesiniz zannediyoruz...
farklı değerlendirmeyin,sonuçta
ailevi durumunuz belli,size vereceğimiz fikirler bebek olsaydı
daha farklı olcaktı belki de,onun için arkadaşlarımızı yanlış değerlendirmeyin lütfen...

kimsenin bişeyde yalan aradığı yok..

yok yere alınganlık yapyaın lütfen size bi sooruldu hayır hamile değilim desydiniz anlardık..

ne akıl kabul ediyosunuz ne soru..
malum zaten akıl küpüymüşsünüz ya..

size zaman ayırıp derdinizi okuduk mesaj yazdık..her mesaja bi kulp takacaksanaız ne diye konu açtınız..

ithamda bulunurken dikkat edin lütfen..

Eşiniz babanızı istemiyor hatta hayatınızdan çıkmasını istiyor..?

Bunun gerçek nedenini 14 ay içerisinde öğrenmiş olmanız lazımdı..

Bence sebep, babanızın, eşinizin maddi beklentilerine cevap vermemesi ..Tabii bize anlatmadığınız özel konular yoksa..

Ama bu yüzden bile olsa hayatınızdan çıkarmanızı isteyemez eşiniz..
Buna hakkı yok..Kim vermiş bu hakkı ona?

işin özü sorun şu arkadaşlar size daha net anlatayım...ben evlendim k.valimdemler hiç bişi yapmadı babam mobilyacıydı evimize mobilya gönderdi k.validem onları beğenmeyip geri yollattı ve bizi dünya kadar borca soktu sadece beş bin kredi çekti ve gelinlik takı vs...herşey dahil bu kadar paraya evlendirdi bizi...düğün die tutturdu ve boynumdaki parayı alıp düğün salonunu ödedi ben bunları babama anlatmadım ama borçların altından kalkamayacak duruma gelince açıkca ortaya çıktı tabi...babamda çok sinirlendi ve kendini geri çekti...aileyide daha yakındn tanıyınca soğudu hepsinden...sonrasında ben eşimde işsizken hamile kaldım ve ne benim ailem nede onun ailesi ardımızda durmadı ama o zamana kadarda babamda az çok elinden geldiğince yardım etti bize...ben bu kadar sıkıntının içinde iice çıkmaza düştüm ve üzüntüdende bebeğimi kaybettim...bu arada eşiminde ailesi daha doğrusu annesi şart koştu köyde yaşıyolar (hamile olduğumu öğrendiğinde) eğer buraya gelir yerleşirseniz borcnunuzu kapatırım yoksa beş kuruş vermem dedi..neyse bebeğimi kaybettikten sonra babamın karşısına çıktım artık dayanamıyorum bana yardım et dedim on bin lira borcum var dedim babam bi süre bana bişi demedi çok kızmış hep neden biz yapıyoruz die bu araya kadarda teyzemler dayımlar az çok hep ardım ettiler...neyse araya yine teyzemler falan girdi anlaşmaya çalıştılar babamla işte yarısını sen ver yarısını diğer taraf versin bu çocuklar rahatlasın die...o sıradada babamın nakit parası yoktu bana dediki ben ikibin lira ancak çıkartırım bende babamı kırdım çok kötü şeyler söledim ya bana yardım edersin yada bu evliliği yıkarım dedim artık icralık olmuştuk çünkü...babam bize yardım etti...ama eşime u yetmiyo demekki hep bana baban sana ne yaptıki deyip duruyo...işte bu arkadaşlar olay...içi dışı bu...babam dha evimin yolunu bilmiyomuş...oda onu sevmiyomuş...falan filan....hep böle deavm edio...

Eşine ve eşinin ailesine fazla yüz vermişsin, babanın yolladığı mobilyalara kayınvaliden nasıl karışıyor, neden geri yollattırıyorsun, ? baban haklı..

Kendine güvenmeyen adam evlenmesin, evlenirken senin babana mı güvendi.?
Baban senin borçlarını kapamak zorunda mı?

Babandan borç isterken bir de kırmışsın adamı..O yine de elinden geleni yapmış ama kocan doymamış..

Eşinin kulağını çek..Kendine çeki düzen versin babana laf atmasın, kendine güvenmiyorsa ne diye ev kuruyor..

Babanı hayatından çıkar diye bir laf kullanamaz sana, ben pek hoşlanmadım eşinin tavırlarından, amacı babanı yola getirmek maddi anlamda, bu konuda seni gizliden tehdit ediyor sanki..

Vuracaksın böylelerine tekmeyi ya neyse..

Arkadaşım baban maddi anlamda eşine yardım etmek zorunda değil ki eşin kendine güvenip bu yola çıkacaktı yani seninle evlenecekti.her ne olursa olsun ailene laf nasıl söyleyebiliyo hayret sen peki onun ailesi için laf söylediğinde tepkisi ne oluyo yani senin düştüğün duruma onuda düşür aileyi karıştırmak nasıl üzermiş göstermeliydin ona.

Şuan kuzenindesin sanırım.Bence ciddi ciddi sonkez konuşman gerekli eşinle ve onun ailesine olanları anlatman lazım.Eğer durum hala aynıysa aranızda ki saygı çoktan bitmiştir.Zaten defol git babanın yanına bi eş diyebiliyosa senin ondaki değerini bi düşünmen lazım.Sen onu seviyosun ama o sana hangi değerde bakıyo bunu düşün lütfen karar vermen daha kolaylaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…