Aysebru nun diyet serüveni

Afiyet olsun canımben bir arada biberiye-kekik yağı karışımı kullanmak istedim...ama çok kötü kokuyordu,kullanamadımevet,sağlık en büyük nimet....

Günaydın arkadaşlar
Dün erkenden misafirliğe gittik,geç geldik...dün bende çok kaçamaklar yaptım..ama bugün tekrar listeme döneceğim :)inşallah metabolizmam tekrar hızlandırır....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,salata,domates,2 ceviz içi...
Öğlen:1 kepçe çorba,1 ayran,3 yk bulgur pilavı...
Sevgiler

Günaydın...sabah:çökelekli omlat yaptım oğluma az miktarda yedim ,2 ısırıkta simit yedim....

Günaydınlar
Dün akşam 6 yk menemem,1 dilim ekmek,çoban salata yedim...ara olarak 1 elma ....
Bu sabah kahvaltıda,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 ceviz içi,domates,salata :)
Öğlen:6 yk sebze yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran

Dün pek yürüyemedim....ama bugün yürürüm inşallhsevgiler

Hadi bakalımm başaracaksın sen bu işi....

Günaydın arkadaşlar...sabah kahvaltıda 4 ısırık ekmek yedim..oğluma çökelekli omlet yapmıştım pek yemedi tabi bana kaldı ben yedim ...öğle ve akşam daha hafif yemem lazım...

Canım denemedim ama maydonozun guatra iyi gelmediğini duymuştum...bir araştır istersen...

Tum sayfaları okudum maşallah. İnşallah hep böyle gider ve istediğiniz kiloya ömür boyu sahip olursunuz ayrıca o kadar samimi yazmışsınız hayran kaldım. Ben de kilo vermeye çalışıyorum inşallah veririz kilolarimiz daim olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün 1 saat yürüdüm
Akşam yemeğim:7 yk bezelye,1 dilim ekmek,ayran..
Ara:1 elma,yarım bardak yoğurt...
Bugün maalesef 1 avuç çekirdek yedim....
Sizin gününüz nasıl geçti?
Hayırlı geceler olsun

İnşallahhep birlikte verelim artık yaz kapıya dayandı...

Dün işe başladım pek sık giremeyeceğim arkadaşlar sizler nerelerdesiniz...

Aysebru diyete devam mi hala giremiyor musun ku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…