Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. İkiz gebelik ten sonra hala veremedim fazlalıkları. Acil kilo vermem lazım artık çünkü bel fıtığı çıktı bide. Yoksa ameliyat olmam lazım. Birlikte zayıflayalım. Bende 28 yaşındayım kilom 85. Kilo insanın yaşını gerçekten fazla gösteriyor. Ayrıca hastalıklar da çoğalıyor....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba,hoş geldin
Günaydın arkadaşlar...
Kilo bildirimi:
boy:1.60
Geçen haftakg :72.2
Bu hafta:69.8
Hedef:60
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. İkiz gebelik ten sonra hala veremedim fazlalıkları. Acil kilo vermem lazım artık çünkü bel fıtığı çıktı bide. Yoksa ameliyat olmam lazım. Birlikte zayıflayalım. Bende 28 yaşındayım kilom 85. Kilo insanın yaşını gerçekten fazla gösteriyor. Ayrıca hastalıklar da çoğalıyor....
Akşam yemeğim:7 yk sebze yemeği,salata,ayran,3 yk bulgur..
Gece:1 bardak yoğurt..ç
1 saat yürüdüm,2 lsu içtim...
merhaba canım hoş geldin. katıl aramıza tabi. inşallah bu kilolardan hep beraber kurtuluruz. bende de maalesef bel fıtığı var çok zorluk yaşıyorum. ama inanırmısın 8 kilo verdim ve biraz olsun rahatladım. daha yaşın da küçük at ağırlıkları üstünden kurtul. yaz her gün listeni. bizim yazdıklarımızı oku onlar sana örnek olsun.
Yarından itibaren başlıyorum yazmaya.tek sorunum tatlıya dayanamıyorum. Çocuklarla spor da yapamıyorum ama yürüyüşe başlıyorum artık yarın. En kısa zamanda kurtulalım kilolardan hepimiz inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[
ben tarçınlı süt içiyorum canım tatlı istediğinde. mesela çok canın çekti... yarım bardak süte yarım çay kaşığı tarçın koy iyice karıştır iç. inan tatlı isteğin gidecek. yarından itibaren yaz her yediğini. yürüyüş de en güzel spor zaten :)
misafirlerimi ağarladım çok şükür bu günü de atlattık.
tabi bende onlarla biraz yemek zorunda kaldım. hazırlayıp misafirleri yerken yemeyene gıcık olurum kendim de aynı şeyi yapmiyim dedim.
çok yemedim ama karbonhidratı yüksek aldım. olsun 1 kilo daha gitti ama toplamda 9 kilo oldu bu günde benim ödülüm olsun.
evet
başlangıç kilom 120 kg
şimdiki kilom 111 kg
hedef kilom 85 kg
1 kilo gitti....
geçen hafta cuma günüde misafirlikte yemiştim ama bu gün çok çok daha az yedim.
sabah kaldığımız yerden devam..
Teşekkürlercanım çok güzel bir gün olmuş :)
kilonu çok merak ediyorum kesin vermişsindir. duraklamalar olur. sakın canını sıkma. nursehulya nın dedğiğ gibi abartmadan ara ver bakalım o kilo vermeni başlatabilir. bende de öyle oluyor. galiba vücudu kandırıp tekrar çalışmaya başlamasını sağlıyor.
Yazılarını beklerizYarından itibaren başlıyorum yazmaya.tek sorunum tatlıya dayanamıyorum. Çocuklarla spor da yapamıyorum ama yürüyüşe başlıyorum artık yarın. En kısa zamanda kurtulalım kilolardan hepimiz inşallah...
misafirlerimi ağarladım çok şükür bu günü de atlattık.
tabi bende onlarla biraz yemek zorunda kaldım. hazırlayıp misafirleri yerken yemeyene gıcık olurum kendim de aynı şeyi yapmiyim dedim.
çok yemedim ama karbonhidratı yüksek aldım. olsun 1 kilo daha gitti ama toplamda 9 kilo oldu bu günde benim ödülüm olsun.
evet
başlangıç kilom 120 kg
şimdiki kilom 111 kg
hedef kilom 85 kg
1 kilo gitti....
geçen hafta cuma günüde misafirlikte yemiştim ama bu gün çok çok daha az yedim.
sabah kaldığımız yerden devam..
Olur,olurhaftaya cuma günü okul gezisine kadar 110 olmayı hedeflemiştim ama hedefimi büyütüp 108 yapiyim bari
olur mu olur :))
inşallah tabi.
85 e 35 kilo vardı başlarken....
85 e kaldı 26 kilo...
Kızlar şimdilik çıkıyorum. Bir ara tekrar girer bakarım buralarda mısınız diye..
Yarından itibaren başlıyorum yazmaya.tek sorunum tatlıya dayanamıyorum. Çocuklarla spor da yapamıyorum ama yürüyüşe başlıyorum artık yarın. En kısa zamanda kurtulalım kilolardan hepimiz inşallah...
ben tarçınlı süt içiyorum canım tatlı istediğinde. mesela çok canın çekti... yarım bardak süte yarım çay kaşığı tarçın koy iyice karıştır iç. inan tatlı isteğin gidecek. yarından itibaren yaz her yediğini. yürüyüş de en güzel spor zaten :)
Sabah kalkınca aç karnına bir fincan yeşil çay içtim. 9:30 da kahvaltı. İşte yediklerim: İki dilim ekmek, 3-4 sucuk, 1 kibrit kutusu İzmir tulumu 2 domates 1 salatalık şekersiz çay. Gayet de güzel doydum.. Darısı öğlene
Tebrik ederim azmin zaferii...
Günaydın arkadaşlarmutlu hafta sonları dilerim
Bugünün menüsü geliyor
Sabah:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,salatalık,domates,2 ceviz içi.....su,kahve
Ara:1 bardak çay....
Öğlen:1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,ayran...
Şimdilik bu kadar...sonra görüşürüz
Sabah kalkınca aç karnına bir fincan yeşil çay içtim. 9:30 da kahvaltı. İşte yediklerim: İki dilim ekmek, 3-4 sucuk, 1 kibrit kutusu İzmir tulumu 2 domates 1 salatalık şekersiz çay. Gayet de güzel doydum.. Darısı öğlene
gunaydin :) afiyet olsun gercekten doyurucu ve diyet iste bu... bol bol su icmeyi de unutma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?