gunaydin :) afiyet olsun gercekten doyurucu ve diyet iste bu... bol bol su icmeyi de unutma canim.
11:30 da ara öğün yaptım 1 elma yarım bardak süt tabii tarçınlı . Saat bir de öğlen yemeğimi yiyicem. Evet bol su içiyorum. Başka öneriniz varmı acaba. Ayrıca bende hipotiroit de var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
11:30 da ara öğün yaptım 1 elma yarım bardak süt tabii tarçınlı . Saat bir de öğlen yemeğimi yiyicem. Evet bol su içiyorum. Başka öneriniz varmı acaba. Ayrıca bende hipotiroit de var
dereotu yiyorum sabahlari tiroit icinde cok faydali oldugunu biliyorum. hem zayiflamayada yardimci. tavsiye ederim. suyu da 2,5 litre en az tuketin az limon damlatin cok faydasi var :)
dereotu yiyorum sabahlari tiroit icinde cok faydali oldugunu biliyorum. hem zayiflamayada yardimci. tavsiye ederim. suyu da 2,5 litre en az tuketin az limon damlatin cok faydasi var :)
Teşekkürler önerileriniz için . Hepsini deniycem bakalım.
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. İkiz gebelik ten sonra hala veremedim fazlalıkları. Acil kilo vermem lazım artık çünkü bel fıtığı çıktı bide. Yoksa ameliyat olmam lazım. Birlikte zayıflayalım. Bende 28 yaşındayım kilom 85. Kilo insanın yaşını gerçekten fazla gösteriyor. Ayrıca hastalıklar da çoğalıyor....
Böyle faydalı bilgileri paylaşman iyi oluyor doğrusu...Şu eve bir yerleşeyim hayırlısıylada kendimde deneyeceğim bunları...Daha işlerim bitmedi bir türlü çarşamba işe başlayacağım İnşallah o nedenle evde şöyle bir temizlik yapmam lazım...
Bendede var canım ilaç kullanıyormusun....
Günaydın arkadaşlarmutlu hafta sonları dilerim
Bugünün menüsü geliyor
Sabah:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,salatalık,domates,2 ceviz içi.....su,kahve
Ara:1 bardak çay....
Öğlen:1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,ayran...
Şimdilik bu kadar...sonra görüşürüz
Bendede var canım ilaç kullanıyormusun....
Önceden kullandım ama bi süredir kullanmıyorum. Tekrar gidicem kontrole.
Böyle faydalı bilgileri paylaşman iyi oluyor doğrusu...Şu eve bir yerleşeyim hayırlısıylada kendimde deneyeceğim bunları...Daha işlerim bitmedi bir türlü çarşamba işe başlayacağım İnşallah o nedenle evde şöyle bir temizlik yapmam lazım...
Ben biberiye yağını duydum incelmek istediğin bölgeye sürüyomuşsun. Streçle sarıp spor yapanlar varmış. Bende denedim gerçekten o bölgede çok ter attırıyo. Bilen varmı yada kullanan uzun süre? Ben bi ker denedim ama yürüyüşe giderken hep yapıcam bunu
Önceden kullandım ama bi süredir kullanmıyorum. Tekrar gidicem kontrole.
Neden kullanmıyorsun düzeldimi hormonların...
Neden kullanmıyorsun düzeldimi hormonların...
Doktorum söyledi. Ara ver şimdi dedi. Gerçi herkes başka bişey söylüyo ama bakalım ne olcak
isin hayirli olsun canim. calisirken daha duzenli oluyor insan. eminim diyetin de daha iyi gidecek. benim de onumuzdeki hafta bahar temizligine baslama niyetim var. temizlenip parlayalim :) kolay gelsin sana da.
Doktorum söyledi. Ara ver şimdi dedi. Gerçi herkes başka bişey söylüyo ama bakalım ne olcak
Allah sifalar versin canim. kilo vermeye basladikca inan hormonlarinda duzelmeye baslayacak. yavas yavasta gitse kilolar sakin vazgecme. ben hepimizin basaracagina inaniyorum. dereotunuda ihmal etme sakin.
Hmm benimki tiroid yetmezliği sayılır o nedenle ömür boyu kullanacağım...
kizlar iyi geceler bilgisayarim bozuk gunduz giremedim gene. listeler cok guzel masallah hepimize.
oglen
tavuk izgara
yogurt 1 kase
ara
2 3 dilim domates
2 catal peynir
cay
aksam
malesef kardesimdeydim
1 lahmacun yedim.
esim gec geldi ama benimle yarim saat yurudu. gecenin yarisi yuruyus yaptim :)
en azindan lahmacun gitsin :)))
bu biberiye yagi ise yarar mi acaba bende alip deniyim. gobek erisin biraz.
kilo vermek ne guzel bir sey arkadaslar. inanin dizlerimin agrisindan merdiven cikmak cok buyuk eziyetti bana. ama bu aksam ilk defa dizim agrimadan merdiven inip ciktim. rahat yurudum. cok mutluyum.
diyetimi asla.bozmama karari aldim. zorlanip birakma ustegi gelirse dizlerimin bana cektirdigi eziyet gelsin aklima.
Allahin izniyle insallah kurtulucaz bu yuklerden.
Hmm benimki tiroid yetmezliği sayılır o nedenle ömür boyu kullanacağım...
Aslında bana da öyle söylediler ömür boyu kullanıcakmışım yani ama şimdi sadece kısa bir süreliğine bıraktım bakalım. Yoksa bende 6 senedir kulanıyorum ayrıca nodül bile vardı. En son kontrole gittiğimde nodül filan yok dediler. Diyorum ya kime inansam bilmem....
Hele bir güzel hedefine ulaşta kuş kadar hafif olacaksın İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?