Aysebru nun diyet serüveni

Gözün Aydın tebrik ederim bi şey sorcam msjın sonu sayılar koyuyorsun ya mesala ( örnek :56) gibi onların anlamı nedir siteyi anlamadım daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim :)
onlar sayı değil gülümsemeler canım ama sen iphone dan giriyorsun sanırım senin ekranında sayı ve noktalama işareti olarak görünüyor.

yoğurt daha doğrusu kalsiyumlu gıdalar diyete eklenince verilen kilonun daha çok yağdan gittiğini biliyorum. ara öğün helede yatmadan yenirse daha faydalı.

ben bundan çok fayda görüyorum. bu hafta 3 kilo daha gitti.
sayarak sebzede yiyorum mesela. sabah kahvaltılarıma yarım simit bile ekliyorum. sana örnek listelerde hazırlarım. aklına takılan herşeyi sorabilirsin.
ekmek şeker un zaten çokta faydalı gıdalar değil.
:nazar::nazar::nazar:
sağol canım inşallah kararlıyım bu sefer. yediklerime çok dikkat ediyorum gerçekten. sen yürüyüş yapabildin mi?
Evet,1 saat yürüdüm:34:aslında sabahları yürüyebilsem daha iyi olacak...şimdilik gün içerisinde yürüyorum:))
akşam menüm

ızgara tavuk :53: yakında gıdaklamaya başlarsam şaşırmam... ama baharatlarla güzel oluyor.
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yağsız piriçsiz pırasa

1 bardakta light cola içtim.
:34:
2 büyük bardak su tabi.

:16:
Afiyet olsun:16:bende en çok tavuk eti tercih ediyorum...
kızlar hangi ildesiniz yaşlarınız kaç hiç sormadık onları birbirimize :) diyete bir odaklandık herşeyi unuttuk :)
Ben Elazığ'da yaşıyorum...geçen seneden beri....yaşım 38,ama bu sene 39 olacağım :)) 5.sınıfa giden bir oğlum var:emir_bebek:,ev hanımıyım...
13. günün sonunda 8 kilo vererek kendi rekorumu kırdım galiba. tabi kilo fazla olunca gidenin ilk zamanlar bu kadar çok olması normal. birde görüntüm bu kadar çok kilo verdiğimi belli etse keşke... sanırım daha 5 10 kilo vermeden çok çok belirgin olmayacak. genede inceldiğimi farkedenler var. eşimde bunların içinde... 2 rakamlı kilolarımı özledim :( hatta 99 u bile özlemle anıyorum:53::52:

şimdiki halimin resmini koymak istemedim buraya... evin muhtelif yerlerinde özellikle buzdolabında ince olduğum zamanların resmi var. onlara bakıp daha çok hırslanıyorum.
motive olmanın yollarından biri...
bir diğeri de zavallı kardeşimi bütün günü diyetten konuşup şişirmek :27: zavallım o dinledikçe şişiyor sıkıntıdan ben de zayıflıyorum :))) :52::36::36::36::36::36::36:

Azmin ellinden bir şey kurtulmuyor:46::46:
Alınan kilolar verilecek...ve inşallah yaptığımız hatalar bir daha yapılmayacak...bir daha kilo alınmayacak:45:güzel bir motivasyon yöntemi buldun:34:kardeşler ne güne var,değil mi?:34:kardeşin verdiği kiloları koruyabiliyor mu?

Günaydın arkadaşlar:16:mutlu,kaçamaksız bir gün dilerim:16::16:
Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 yumurta,domates,salata,dereotu,2 ceviz içi yiyeceğim....her sabah uyanır uyanmaz 700 gr ılık,limonlu su içiyorum...
Öğlen yemeğim: 6 yk z.yağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran..
Ara:1 elma...
Bugün oğlumla birlikte 23 Nisan okul şenliklerine katılacağız...umarım yağmur yağmaz:51:
Akşam görüşmek üzere:16::16:

yoğurt daha doğrusu kalsiyumlu gıdalar diyete eklenince verilen kilonun daha çok yağdan gittiğini biliyorum. ara öğün helede yatmadan yenirse daha faydalı.

ben bundan çok fayda görüyorum. bu hafta 3 kilo daha gitti.
sayarak sebzede yiyorum mesela. sabah kahvaltılarıma yarım simit bile ekliyorum. sana örnek listelerde hazırlarım. aklına takılan herşeyi sorabilirsin.
ekmek şeker un zaten çokta faydalı gıdalar değil.

Bende başlayacağım bu sabahtan itibaren...kesinlikle un+şeker=boş kilo...

merhaba canım, inşallah kilo vermeye tekrar başlarsın. Sanırım hızlandıracak metabolizmanı çalıştıracak bir şeylere ihtiyacın var.
Bir litre su yeşil elma karabiber karanfil tarçın karışımını yapıp gün içinde tüketirsen hem tok tutar hem de metabolizmanı hızlandırır. Kilo daha az olunca vermek zor oluyor tabi. Benim kilom çok olduğu için başlarda hızlı vermem normal. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne kadar verebilirim.
Moralini bozma bol bol su tüket ianan tekrar vermeye başlayacaksın.

bu iceceğin tarıfını tam olçulu olarak verebilir misin acaba? su yerıne mı tuketeceğiz bunu biraz daha acıklarsan sevinirim..... suan bi ilac kullanıorum cellfood w die o da cok faydalıymıs yavas verdirıomus.. eczacı kuzenım tavsiye etmıstı onu deniıorum bu ara 1 ayı gecti ama bi değişiklik yok... kilo vermek istiorum artık cok sıkılıorum ugrasıp ugrasıp bi karşılık gorememekten..

metabolızmam cok yavas çalışıo.. en buyuk sorunum o bence artı cok ıleri boyutta kabızlıgım var onuda ılacla kontrol altına aldım ama yıne metabolızmam calısmıo onu nasıl halledecem bilmiorum..

Son düzenleme:
bu iceceğin tarıfını tam olçulu olarak verebilir misin acaba? su yerıne mı tuketeceğiz bunu biraz daha acıklarsan sevinirim..... suan bi ilac kullanıorum cellfood w die o da cok faydalıymıs yavas verdirıomus.. eczacı kuzenım tavsiye etmıstı onu deniıorum bu ara 1 ayı gecti ama bi değişiklik yok... kilo vermek istiorum artık cok sıkılıorum ugrasıp ugrasıp bi karşılık gorememekten..

metabolızmam cok yavas çalışıo.. en buyuk sorunum o bence artı cok ıleri boyutta kabızlıgım var onuda ılacla kontrol altına aldım ama yıne metabolızmam calısmıo onu nasıl halledecem bilmiorum..

Endokrin uzmanına başvur TSH ,T3,T4 hormonlarına baktır...Sonrada bir diyetisyene başvur bence...

Sabah pek bişey yiyemedim..Öğlende bir kase ayran aşı çorbası içtim bir ara zaman bulursam karbonhidrat değerine bakacağım....Evde işim var ve dışarı çıkmam lazım görüşürüz sevgiyle kalın:16::16::16:

13. günün sonunda 8 kilo vererek kendi rekorumu kırdım galiba. tabi kilo fazla olunca gidenin ilk zamanlar bu kadar çok olması normal. birde görüntüm bu kadar çok kilo verdiğimi belli etse keşke... sanırım daha 5 10 kilo vermeden çok çok belirgin olmayacak. genede inceldiğimi farkedenler var. eşimde bunların içinde... 2 rakamlı kilolarımı özledim :( hatta 99 u bile özlemle anıyorum:53::52:

şimdiki halimin resmini koymak istemedim buraya... evin muhtelif yerlerinde özellikle buzdolabında ince olduğum zamanların resmi var. onlara bakıp daha çok hırslanıyorum.
motive olmanın yollarından biri...
bir diğeri de zavallı kardeşimi bütün günü diyetten konuşup şişirmek :27: zavallım o dinledikçe şişiyor sıkıntıdan ben de zayıflıyorum :))) :52::36::36::36::36::36::36:

Tebrik ederim bu kadar kısa sürede iyi bir rakam devamını dört gözle bekliyorum bırakmak yok...bu arada Maşaallah yüzün çok güzel :nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:

Evet,1 saat yürüdüm:34:aslında sabahları yürüyebilsem daha iyi olacak...şimdilik gün içerisinde yürüyorum:))

olsun canım mühim olan yürüyor olman sabah akşam farketmez. ben 1 saati tamamlıyamıyorum daha belimin ağrısı hafifliyor kilo verdikçe inşallah biraz daha gitsin kilolar daha çok yürümek istiyorum :)

Afiyet olsun:16:bende en çok tavuk eti tercih ediyorum...

sonuçta beyaz et daha az kolestrol diye tercih ediyorum.

Ben Elazığ'da yaşıyorum...geçen seneden beri....yaşım 38,ama bu sene 39 olacağım :)) 5.sınıfa giden bir oğlum var:emir_bebek:,ev hanımıyım...

bende ev hanımıyım. istanbuldayım aynı yaştaymışız canım. benimde 7 yaşında bir kızım var ilkokul 2 ye gidiyor :)

Azmin ellinden bir şey kurtulmuyor:46::46:
Alınan kilolar verilecek...ve inşallah yaptığımız hatalar bir daha yapılmayacak...bir daha kilo alınmayacak:45:güzel bir motivasyon yöntemi buldun:34:kardeşler ne güne var,değil mi?:34:kardeşin verdiği kiloları koruyabiliyor mu?

bu defa çok kararlıyım ben. anladım ki kilo vermeden ağrılarım geçmeyecek. bu gün eski resimlerime baktım. ne kadar güzelmişim içim cızladı valla.nasıl bu kadar bırakmışım kendimi. kızım okula başlayınca birdenbire çevremde arttı. 2 senedir günler kahve günleri derken ye ye dur. ama artık yok bırakmam. inşallah dediğin gibi yaptığım hataları yapmıycam :)

kardeşim birazını aldı ama ameliyat oldu sonrasında hareketsiz kaldı ilaçlar falan ondan. o da şimdi diyette vermeye başladı çok şükür.

Günaydın arkadaşlar:16:mutlu,kaçamaksız bir gün dilerim:16::16:
Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 yumurta,domates,salata,dereotu,2 ceviz içi yiyeceğim....her sabah uyanır uyanmaz 700 gr ılık,limonlu su içiyorum...
Öğlen yemeğim: 6 yk z.yağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran..
Ara:1 elma...
Bugün oğlumla birlikte 23 Nisan okul şenliklerine katılacağız...umarım yağmur yağmaz:51:
Akşam görüşmek üzere:16::16:

listen çok güzel. tartılma fırsatın oldumu hiç muhakkak vermişsindir.

Bende başlayacağım bu sabahtan itibaren...kesinlikle un+şeker=boş kilo...

Ben malatyada yaşıyorum yeni geldim buraya...28 yaşındayım ,çalışıyorum...ya sen ?:16::16:

Sabah pek bişey yiyemedim..Öğlende bir kase ayran aşı çorbası içtim bir ara zaman bulursam karbonhidrat değerine bakacağım....Evde işim var ve dışarı çıkmam lazım görüşürüz sevgiyle kalın:16::16::16:

Tebrik ederim bu kadar kısa sürede iyi bir rakam devamını dört gözle bekliyorum bırakmak yok...bu arada Maşaallah yüzün çok güzel :nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba canım senin yaşında küçük daha çabucak gidecek kilolar eminim. çünkü yaş ilerledikçe daha zor kilo veriliyor.

bende 38 hatta 39 a bir adım kaldı. istanbuldayım ev hanımıyım evlenmeden önce çalıştım. evlendikten sonra hemen hamile kaldım bir dahada çalışma şansım olmadı.

bu arada teşekkür ederim. epey verdim inşallah devamı gelecek.

merhaba canım, metabolizmayı hızlandırmak için kardeşime diyetisyen vermişti bunu

1 litre su
2 yeşil elma dörde böl
kabuk tarçın
8 10 karanfil
8 10 tane karabiber

bunları kaynatıp gün içinde özellikle yemeklerden önce içti.

dene bakalım inşallah faydasını görürsün.

kabızlık için keten tohumu denedin mi? ben bir dönem kullandım çok işe yarıyor.
bir doktora danış ilaç kullanma derim ben. bundan 4 5 sene önce bende bir ilaç kullandım eczacı arkadaşım verdi hem de :( ölümden döndüm çok kötüydü. baştan bir şey olmadı ama sonra çok kötü bir baş ağrısıyla hastaneye kaldırdılar. artık ilaç bitki çayı kesinlikle kullanmıyorum.

katıl sende bize inşallah hep beraber veririz kilolarımızı :)

iyi akşamlar herkese :) bu gün kardeşlerim bendeydi sabahtan. akşam gittiler o yüzden giremedim. ama güzel bir gün oldu diyetime zarar verecek hiç bir şey yemedim :21::21::21:

sabah listem

yarım simit 12 kb
1 siyah zeytin 1 kb
2 parça beyaz peynir 1 kb
3 4 ince dilim sucuk 0 kb
1 haşlanmış yumurta 0 kb
yarım domates 3 kb
maydanoz dereotu 1 kb
2 sivri yeşil biber acııı :) 6 kb
şekersiz çay

sabahı 24 kb ile bitirmişim. geç saatte kahvaltı yaptık çoluk çocuk anca toparlandık çünkü :)

ara da şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen yemedim çünkü acıkmadım akşam üzeri

1 ufak parça peynir 0 kb
1 bardak light cola 0 kb

akşam

1 tabak az pırasa 6 kb
3 4 çatal ızgara tavuk 0 kb
1 kase yoğurt 12 kb

günlük toplamım 42 kb olmuş

merhaba canım senin yaşında küçük daha çabucak gidecek kilolar eminim. çünkü yaş ilerledikçe daha zor kilo veriliyor.

bende 38 hatta 39 a bir adım kaldı. istanbuldayım ev hanımıyım evlenmeden önce çalıştım. evlendikten sonra hemen hamile kaldım bir dahada çalışma şansım olmadı.

bu arada teşekkür ederim. epey verdim inşallah devamı gelecek.

Umarım çabuk gider...Bu arada hipotiroidim var benim o yüzden zorlauyabilir....

Ben malatyada yaşıyorum yeni geldim buraya...28 yaşındayım ,çalışıyorum...ya sen ?:16::16:
Aaa,komşu sayılırız:34:
Afiyet olsun:16:
bu defa çok kararlıyım ben. anladım ki kilo vermeden ağrılarım geçmeyecek. bu gün eski resimlerime baktım. ne kadar güzelmişim içim cızladı valla.nasıl bu kadar bırakmışım kendimi. kızım okula başlayınca birdenbire çevremde arttı. 2 senedir günler kahve günleri derken ye ye dur. ama artık yok bırakmam. inşallah dediğin gibi yaptığım hataları yapmıycam :)

kardeşim birazını aldı ama ameliyat oldu sonrasında hareketsiz kaldı ilaçlar falan ondan. o da şimdi diyette vermeye başladı çok şükür.
Evet,kilo verilmeyince bel,diz ağrıları geçmiyor...hepimiz hata yapıyoruz....ben kaç defa kilo aldı,verdim....hatırlamıyorum bile....ama bu defa son olsun diyorum...artık yaşımız ilerliyor...20 yaşındayken yediklerimi yememem lazım...miktar olarak...
Çok güzel bir başlangıç yaptım,eminim ki istediğin kiloya ineceğin:16:
listen çok güzel. tartılma fırsatın oldumu hiç muhakkak vermişsindir.
Yok,tartılmadım :) 9 mayısta diyetisyene gideceğim....o zamana kadar sabredeceğim:18:bende zor kilo veriyorum...verilecek son 4 kilom kaldı...ve vücüt direniyor....
iyi akşamlar herkese :) bu gün kardeşlerim bendeydi sabahtan. akşam gittiler o yüzden giremedim. ama güzel bir gün oldu diyetime zarar verecek hiç bir şey yemedim :21::21::21:

sabah listem

yarım simit 12 kb
1 siyah zeytin 1 kb
2 parça beyaz peynir 1 kb
3 4 ince dilim sucuk 0 kb
1 haşlanmış yumurta 0 kb
yarım domates 3 kb
maydanoz dereotu 1 kb
2 sivri yeşil biber acııı :) 6 kb
şekersiz çay

sabahı 24 kb ile bitirmişim. geç saatte kahvaltı yaptık çoluk çocuk anca toparlandık çünkü :)

ara da şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen yemedim çünkü acıkmadım akşam üzeri

1 ufak parça peynir 0 kb
1 bardak light cola 0 kb

akşam

1 tabak az pırasa 6 kb
3 4 çatal ızgara tavuk 0 kb
1 kase yoğurt 12 kb

günlük toplamım 42 kb olmuş
Ne güzel ,kardeş kardeşe güzel bir gün geçirmişsiniz:nazar::nazar:
Afiyet olsun,menün gerçekten hem sağlıklı hem güzel:34:
Umarım çabuk gider...Bu arada hipotiroidim var benim o yüzden zorlauyabilir....
Geçmiş olsun camın:16:o kilolar gidecek,sıkma canını:16:

Günaydın arkadaşlar:16:
Dün hep dışarıda zaman geçirdik..hava da güzeldi...
Akşam yediklerim:2 tavuk baget,1 dilim ekmek,salata,ayran...
Ara:yarım bardak yoğurt...

Bu sabah kahvaltıda :5 yk yulaf ezmesi,1 bardak süt,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...karıştırıp yiyeceğim...

Öğlen:6 yk sebze yemeği,1 dilim ekmek,ayran..
Ara:1 elma....

Sevgiler:16:mutlu bir gün dilerim:16::16:

Günaydın arkadaşlar:16:
Dün hep dışarıda zaman geçirdik..hava da güzeldi...
Akşam yediklerim:2 tavuk baget,1 dilim ekmek,salata,ayran...
Ara:yarım bardak yoğurt...

Bu sabah kahvaltıda :5 yk yulaf ezmesi,1 bardak süt,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...karıştırıp yiyeceğim...

Öğlen:6 yk sebze yemeği,1 dilim ekmek,ayran..
Ara:1 elma....

Sevgiler:16:mutlu bir gün dilerim:16::16:

günaydın canım akşam listen süper bu gün de öyle :21:

tartılma konusunda sıkıntı yok bende dayanamayıp salı tartıldım. mühim olan kilo vermek zaten .

yağmurlu ve serin bir İstanbul sabahından günaydın :)

kalktım 2 büyük bardak suyumu içtim. henüz kahvaltı yapmadım. kızımın okulu bu günde tatil, daha uyanmadı onu bekliyorum kalksın beraber yapalım.

kahvaltım belli zaten

haşlanmış yumurta veya omlet 0 kb
peynir 1 kb
3 4 siyah zeytin 1 kb
domates yarım 3 kb
maydanoz dereotu 1 kb
şekersiz çay

belki canım isterse simit yerim az...

hepimize kolay gelsin güzel bir gün olsun inşallah. yarına misafirim var. diyetteyken hiç istemiyorum çaya birileri gelsin. kendimi tam diyete odaklamışken offf...

ne yapıcam diye düşünüyorum karar verdim gibi aslında. bende salatalardan yerim. bozmak yok.

Back
X