- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
Arkadaşım böyle yersen tabiki de gözlerinin içi sararır çok sağlıksız :S
Madem bu kadar az yiyerek dayabiliyorsun o zaman ben sana akupunktura giderken yaptığım diyeti önerebilirim kilona göre yazıyim.
Sabah bir bardak süt ben 330ml lik bir bardakla içiyordum eğer doymazsan yanında domates salatalık yiyebilirsin ama süt insanı tok tutuyor.
Öğlen bir porsiyon yemek (sebze yemeği veya et yemeği fark etmez) Sebze yersen 1 dilim ekmek yiyebilirsin. Küçük bir tabak salata
Akşam 200gr yoğurt 2 su bardağına denk geliyor sanırım..
En son da 250 gr meyve saat 9 civarı yiyordum..
Eğer tansiyon düşmesi gibi bir durum olursa 1 ayranla 1 sodayı karıştırıp içebilirsin.
En azından protein yağ karbonhidrat alımın şuan yaptığından daha dengeli olur..
Lütfen daha sağlıklı beslen öğlen yemeğini meyveyle geçiştirmek doğru değil
cok tesekkur ederım cevabın ıcın... 2 haftada guzel vermıssın. ben sutu sevmıyorum ama oglenlerı ıcecegım artık, sabah sekersız cay ıcerım. vıtamını neden ıcıyorsun. pılateste cok faydalı bende bayılıyorum pılatese mınderım lastıgım topum falan varda topum annemlerın evınde ben kayınvalıdemlerdeyım. gunduz ve ya aksam bende yapsam gene pılates ıyı olacak. evvelsı gun aksamustu yuruyuse cıktım. yagmurlar gecınce aksamustu hergun yuruyecegım. yuruyus yolunda spor aletlerıde var yurudukten sonra orada yarım saat kadar sporda yapacagım. ınsallah ıse yarar. napmam gerektıgını bılmıyorum kafama gore yedıgım ıcın bazen emın olamıyorum kendımden.canım . benim boyum 1.60 kilom 59 du diyete başladığımda. 2 haftada 4 kilo verdim. şöyleki ;
sabahları 1 dilim kepek ekmeği çok az yağsız peynir ve bir bardak süt. öğlen bir elma akşam yemeğinden önce elma portakal veyada salatalık yiyorum ( ben domates sevmediğim için salatalık yiyorum) akşamda en fazla 3 dilim kepek ekmeğiyle 1 kase çorba ve sebze yemeği yiyorum( ama yemeğin suyunu asla yemiyorum) yemekten 1 2 saat sonra yine bir bardak süt. yemekten bir iki saat sonrada en az yarım saat pilates yapıyorum. ben sabah erken kalkıp okula gittiğim için kahvaltı hazırlamaya vaktim olmuyor. sen kahvaltıda yumurta yiyebilirsin kokar mokar tok tutarayrıca bide bikaç gündür acıkınca ara öğünde müsli yiyorum. benimde bünyem zayıf ayrıca her gün benexol b 12 vitamini içiyorum canım. sorun olursa cevaplarım
canım bende senın gıbıyım yedıklerımız hemen hemen aynı demekkı ondan zayıflayamıyorum :S bı duzenı oturtamadım...
:)) cok dogru soyluyorsun canım, ben ıkı portakal sıkıyorumTaze sıkılmış portakal suyu içmek istiyorsan 1 portakaldan çıkan suyu içiceksin diğer türlü 6 7 tane portakal içmiş oluyorsun bu da çok fazla 6 7 tane portakal yiyebilir misin 1 günde
valla gayet guzel sekerım bende aynen senın gıbı yapıyorum ılk zamanlar acıkıyosun ama sonra alısıyosun acıktıkca su ıc bence bende ıse yarıyo :)) ama bugun bıraz kacırdım sanırım balık yapmıstım eee yanında kalamar olmadan olmaz bense olurum kalamar ıcın :)) her zamankınden az yedım ama yedımm :)) neyse ha gayret olucak bu ıs ıns :)))
erken yatmıssın sanırım yemek yememek ıcın
evet bıraz aclık oluyor bende dedıgın gıbı suya sarılıyorum, ya da bı meyve yıyorum ustune buyuk bardakla su ıcıyorum. bozmayacagım kayınpederım ben sevıyorum dıye evı brownılerle cıkolatalarla doldurdu ama yemıyom:))
5ncı gunumde bıttı yarın 6ncı gun ılk defa bu kadar uzun dıyet yaptım onceden gozlerım sasarıyor dıye hemen bırakıyordum ama sımdı su ıcıyorum bol bol ve meyve yogurt sut tuketıyorum o yuzden sanırtım bugun sarılık yoktu
kızlar ben bir türlü başlıyamıyorum hergün bir bahane alıyor. benim vermem gereken 20 kilo var üstelik ama başlayamıyorum şu iştahın gözü kör olsun
cok tesekkur ederım cevabın ıcın... 2 haftada guzel vermıssın. ben sutu sevmıyorum ama oglenlerı ıcecegım artık, sabah sekersız cay ıcerım. vıtamını neden ıcıyorsun. pılateste cok faydalı bende bayılıyorum pılatese mınderım lastıgım topum falan varda topum annemlerın evınde ben kayınvalıdemlerdeyım. gunduz ve ya aksam bende yapsam gene pılates ıyı olacak. evvelsı gun aksamustu yuruyuse cıktım. yagmurlar gecınce aksamustu hergun yuruyecegım. yuruyus yolunda spor aletlerıde var yurudukten sonra orada yarım saat kadar sporda yapacagım. ınsallah ıse yarar. napmam gerektıgını bılmıyorum kafama gore yedıgım ıcın bazen emın olamıyorum kendımden.
anladım canım, bugunde yurudum yuruyus ve spor aletlerınde spor yaptım toplamda 2 saat bırde yuruyuse cıkmadan bır saat once pılates yaptım 40 dk ya yakın.yazcm bırazdan bugun yedıklerımı ve yaptıklarımıcanım ben çok yemek seçiyorum daha bir çok şeyin tadını bile bilmem domates zeytin balık falan. vücudum dirençsiz biraz bide unutkanım diyette yapıcan vücut direncim iyice düşüyo malesef o yüzden b 12 alıyorum. bu hafta sınavlarım bitince bende spor salonuna yazılıcam sporla daha fazla kilo vericeğimi düşünüyorum. daha kilo veremesem bile sıkılaşsam yeterpilatese kesinlikle devam et hem çok zevkli hem vücudun esneklik kazanıyo güçleniyo ve sıkılaşıyo. ben bugün yarım saat kadar yürüdüm bahçelievlerden şirinevlere elimde kitaplarım falanda vardı ay çok yoruldum amaa sende havayı güzel buldukça yürü tatlımmm. kolay gelsin
bugun yedıklerımı ve yaptıklarımı paylasıyorum:
-sabah
dunku gıbı kucuk dılımler halınde beyaz, kasar ve tulum peynırı
4zeytın
yarımın yarısı domates
bır adet kucuk bıber
sekersız bır abrdak cay
kızartılmıs yarım dılım tam bugday ekmegı
-oglen
bır bardak sut
borwnı ıntense( 186 kalorıydı eee bır paket form bıskuvıde 198 kalorıymıs bı kerelık kacırdım ıste)
-aksam
bır kase yogurt
-az once cay ıctım
sekersız bır bardak cay
ve etı form bıskuvı lımonlı
bol bolda su ıctım
40 dk pılates
1saat sonrada 2 saat yuruyus ve spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?