- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
bugün ben de çikolata, ceviz yedimregl oldum çünkü ve çok istedi canım ama onlara da ihtiyacı var di mi vücudun hem de yine aşmadım 1200 kalorimi, 1000'i aştım ama azıcık :)
canım çok teşekkür ederim ölçüler için bu arada. yurtdışında olduğum için bilemiyorum tam ölçüleri filan buraya göre ayarlayamıyorum :)
aynen bende yarın 5te cıkacagım yuruyuse 3 saat yuruyecegım, bugun cok yedım ya mıgdem hala dolu.ne yazıkki bugün bende bozdumama 1 saattr spor yapıyorum. yarında 2 saat falan spor yapar kapatırım açığı artık napalım.
benım dıyet bugunde bozuk, sabah bı dılım patateslı borek yedın ıkı tanede tuzlu kurabıye,bugün okula giderken sabah kahvaltısında bir poğça yedim saat 8 falandı. okulda bir soda içtim . şimdi eve geldim annem patates kızartıyım dedi kızartma yemiyim haşla sen en iyisi dedm patates haşlaması yicem birazdan. okuldan gelince 20 dk falan kondüsyon bisikletinde çalıştım. bide benim bel inceltmeye yarayan disk twister diye bi aletim var 15 dk da onla çalıştım. yemekten 1 saat sonrada yine bisiklet ve twister yapcam. bugünlük böyle kızlar
ben bugün bir kuru incir, bir kuru kayısı, 6-7 tane de ceviz yedim. iki kızarmış ekmek, bir karper peynir, biraz da normal peynir yedim. bel inceltme hareketimden yaptım biraz da; ama onun dışında hiçbir şey yapmadım kızlar :)
canım senin bulduğun diyete biz de mi başlasak, nasıl bir şey acaba :)))
puffiness bence patates konusunda süper irade tutturmuşsun :)
ben bugün bir kuru incir, bir kuru kayısı, 6-7 tane de ceviz yedim. iki kızarmış ekmek, bir karper peynir, biraz da normal peynir yedim. bel inceltme hareketimden yaptım biraz da; ama onun dışında hiçbir şey yapmadım kızlar :)
canım senin bulduğun diyete biz de mi başlasak, nasıl bir şey acaba :)))
puffiness bence patates konusunda süper irade tutturmuşsun :)
canım sürekli bu diyeti uygulamak zor olabilir; ama bence gayet dengeli ve eğer imkanın varsa her gün aynı şeyleri yemeye, mutlaka yap. ben de çalıştığım için öğlenleri aynı şeyleri bulamayabiliyorumsonuçlarını da yaz bize :)
puffiness sıcak suyun nasıl bir etkisi olur bilmiyorum; ama limonla tarçının yağ yaktığını biliyorum. aslında zencefilin de öyle etkisi olduğunu duymuştum.
belki bir ara öğünü yürüyüşten sonraya bırakabilirsin, ama böyle yaparsan da yürüyüşünü biraz öne çekmen lazım.. aslında olabilir yani akşam yemeği ye, sonra da yürüyüşe çık. o ara öğünü de yürüyüşten sonra yersin sonuçta aldığın kalori aynı olacak.
süper o zaman :) ben de evde yapıyorum bel inceltme hareketlerini filan. selülitler de bir süre sonra gider canım ya. hadi bakalım...
ay kızlar bugün çokkk yoruldummm. 1 buçuk saat falan eliptik bisikletle çalıştım. yarım saat kadar twister çalıştım. şuan ölüyorummm. yatana yakında pilatesle bacak çalıştırma hareketi yapıcam. kollarım içinde biraz dambıl çalışıcam
kızlar mükemmelsiniiiiizzzz :) ben de bugün 1 saat yürüdüm, sonra yarım saat de cindy crawford'un body workshop mıydı neydi onun üzerinde çalıştım :))) ne güzel gidiyoruzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?