Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

bende bugun bozdum mısafır vardı. evde tatlı yedım dısarda dondurma yedım((

ne yazıkki bugün bende bozdum ama 1 saattr spor yapıyorum. yarında 2 saat falan spor yapar kapatırım açığı artık napalım.

bugün okula giderken sabah kahvaltısında bir poğça yedim saat 8 falandı. okulda bir soda içtim . şimdi eve geldim annem patates kızartıyım dedi kızartma yemiyim haşla sen en iyisi dedm patates haşlaması yicem birazdan. okuldan gelince 20 dk falan kondüsyon bisikletinde çalıştım. bide benim bel inceltmeye yarayan disk twister diye bi aletim var 15 dk da onla çalıştım. yemekten 1 saat sonrada yine bisiklet ve twister yapcam. bugünlük böyle kızlar

benım dıyet bugunde bozuk, sabah bı dılım patateslı borek yedın ıkı tanede tuzlu kurabıye,
az oncede halley falan yedım. cok fena bozdum yanı, bugun bı dıyet buldum aksama paylascam burdan yarın ona baslıcam. 5te yuruyuse cıkcam 2,3 saat tempolu yuruyus yapacagım en azından bugun yedıklerımın bır kısmını yakarım. dun gecede kalcamı olctum 105 olmus, 5 nısanda olcmustum 107 ydı. mutlu oldum tabıkı:)) ıkı gun aradan sonra yarın gene dıyetımıze baslıyoruz.

ben bugün bir kuru incir, bir kuru kayısı, 6-7 tane de ceviz yedim. iki kızarmış ekmek, bir karper peynir, biraz da normal peynir yedim. bel inceltme hareketimden yaptım biraz da; ama onun dışında hiçbir şey yapmadım kızlar :)
canım senin bulduğun diyete biz de mi başlasak, nasıl bir şey acaba :)))
puffiness bence patates konusunda süper irade tutturmuşsun :)

canım dıyetı aksam yuruyusten sonra yazacaktım ama yazıyom sımdı.

yenı buldugum bır dıyet doktor tavsıyesı bır dergıde buldum.

-sabah
2 dılım az yaglı beyaz peynır
2dılım tam bugday veya cavdar ekmegı
5 zeytın
domates
salatalık

-ara
3,4 kuru kayısı veya 1 kivi

-öğlen
1porsiyon( yaklaşık 120 gram) ızgara tavuk,hindi,balık veya 100 gram kırmızı et (gecen yaz nısanlıma dıyetısyen et olcusu olarak 3 kofte buyuklugu demıstı)

-ara
1 adet yağsız çift kaşarlı tost
domates
salatalık

-akşam
6,7 yemek kaşığı sebze yemeği
az yağlı bol salata
1 kase diyet yoğurt

-ara
1 bardak süt
yarım muz

veya 3top light dondurma

ben yarın bu dıyete baslıcam ama ben lıght seyler kullanmıyom o yuzden normalınden yıcem ama dıyet olanınkıne gore az olcuyle, 2 gun bozdum dıyetı yarın buna devam etcem:)

ya ben aslında baya iradeliyim ilk başladığım zamanlar akşam yemeklernde sadece çorba yiyodum. sonra sebze yemeğide yemeye başladm. benle beraber 2 kuzenimde diyete girdi onlarada hiç bişe yedirmiyorum sen delirmişsin biz senin gibi olamayız diyolar. geçen hafta sınavlarım vardı yediklerime falan çok dikkat edemedim spor da fazla yapamadım ama bu hafta sporuma devam etcem. yatana yakın pilates yapcam birazda. 5 mayısta tatile gidiyorum incelmem sıkılaşmam gerek biraz forumda bi arkadaşımız zayflama konusunda şey yazmıştı yediğniz içtiğniz şeylere tarçin katmaya çalışın zayflamaya etkisi war diye. elmaya süte falan katıyomuş kendisi doktoru önermiş. ben pek sevmem tarçın ama deniyicem. ben bide spora başlamadan önce limonlu sıcak su içiyorum. zayıflamaya pek bi etkisinin olmadığı söyleniyo ama ne biliyim ben içiyorum yinede benim bel inceltme aletimin kutusundada başlamadan önce sıcak su için yazıyodu

canım sürekli bu diyeti uygulamak zor olabilir; ama bence gayet dengeli ve eğer imkanın varsa her gün aynı şeyleri yemeye, mutlaka yap. ben de çalıştığım için öğlenleri aynı şeyleri bulamayabiliyorum sonuçlarını da yaz bize :)
puffiness sıcak suyun nasıl bir etkisi olur bilmiyorum; ama limonla tarçının yağ yaktığını biliyorum. aslında zencefilin de öyle etkisi olduğunu duymuştum.

ben evde oldugum ıcın uygulayabılırım. bugun fena bozdum dıyetı dunde aynı sekılde. ıkı gun ıyıce abarttım 2cm kalcam ıncelmıs bu benı motıve ettı yarından ıtıbaern devam dıyete yuruyuse ve fırsat buldukca spora devam. tek sıkıntım ogunler cok kahvaltıyı 10bucuklarda yapıyoz 5bucukta yuruyuse cıkıtorum o araya hem ara ogunlerı hem ogle yemegını hemde aksam yemegını nasıl sıgdırcam bılmıyom. yuruyusten 5 gıbı aksam yemegını yemem lazımkı 5bucuk 6ya kadar sındıreyım yuruyuse cıkayım. aksam yemegını yuruyusten sonraya bırakamam yuruyusten sonra 2 saat bısey yememek lazım hemde gec oluyor saat

belki bir ara öğünü yürüyüşten sonraya bırakabilirsin, ama böyle yaparsan da yürüyüşünü biraz öne çekmen lazım.. aslında olabilir yani akşam yemeği ye, sonra da yürüyüşe çık. o ara öğünü de yürüyüşten sonra yersin sonuçta aldığın kalori aynı olacak.

aksam yemegınden sonrakı ara ogunu yuruyusten sonraya bırakmazsam her saat bısey yemem lazım. son ogun yuruyusten sonra o kesın. 9 gıbı falan sutumu ıcer bı tanede meyve yerım. aksam yemegınıde 5 te yerım 5 bucuk 6 gıbı cıkarım yuruyusume. sabahtan berı dıyete uyuyorum. yagsız kasarlı tost yerıne bı tane kucuk elmalı pasta yedım mısafırler varda kayınvalıdem yapmıs:)) ogle yemegınde her lokmadan sonra bır yudum su ıctım oyle okumustum. bırde beynızıme yemek sınyalı 20dk sonra gıdermıs o yuzden once bı kac lokma aldım kalktım dolandım bıraz, sonra yemege devam ettım. bıde carsıya gıdıp geldım dolastım bıraz , kalorı harcadım yanı. aksamda yuruyuse cıkacagım. kalcam 2 cm ıncelmıs ama selulıtler duruyor , hıc hareket etmedıgım ıcın baya fazla dızıme kadar hafıf hafıf var gıbı ya, yuruyusten sonra gece yatmadan pılatesın selulıt hareketlerını lastıkle yatagımda yapayım

süper o zaman :) ben de evde yapıyorum bel inceltme hareketlerini filan. selülitler de bir süre sonra gider canım ya. hadi bakalım...

süper o zaman :) ben de evde yapıyorum bel inceltme hareketlerini filan. selülitler de bir süre sonra gider canım ya. hadi bakalım...

dıyetıme uydum bugun oleyyy:)) aynı dun yazdıgım lısteye uydum sadece tost yerıne bı tane kucuk elmalı pasta yedım. sutumu ıctım sımdı az sonrada yarım muz yıyecegım gunu kapatacagım. yalnız 4 lıtre su ıctım yatana yarın bıraz daha ıcerım:)) 4 bucuk olur. su komasına gırcem sanırım. yuruyusumude yaptım. yatarken lasıtgımde bı kac pılates hareketı yapayım.

ay kızlar bugün çokkk yoruldummm. 1 buçuk saat falan eliptik bisikletle çalıştım. yarım saat kadar twister çalıştım. şuan ölüyorummm. yatana yakında pilatesle bacak çalıştırma hareketi yapıcam. kollarım içinde biraz dambıl çalışıcam

supersın canım ya. bende yatarken bacak calıscam pılatesle.

kızlar mükemmelsiniiiiizzzz :) ben de bugün 1 saat yürüdüm, sonra yarım saat de cindy crawford'un body workshop mıydı neydi onun üzerinde çalıştım :))) ne güzel gidiyoruzzzz :)

kızlar mükemmelsiniiiiizzzz :) ben de bugün 1 saat yürüdüm, sonra yarım saat de cindy crawford'un body workshop mıydı neydi onun üzerinde çalıştım :))) ne güzel gidiyoruzzzz :)

evet bız ucumuz bu ısı ıyı goturuyoruz. aman nazar degmesın allah daha cok gaz versın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…