- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
günü iyi kapatmışsın canım. aslında daha çok spor yapmamız lazımda benim derslerden vaktim kalmıyo. Canım bide farkettiğim kadarıyla sen çayı seviyorsun baya. doğadan ın form çayları var onlardan da içmeni tavsiye ederim. en azından günde 1 bardak. çok güzel tuvalete çıkarıyor
kızlar selaaam
ben de yaklaşık 18 marttan beri diyet yapıyorum, aslında 1000-1200 kalori civarında alıyorum her gün, bir saate yakın da yürüyorum. dengeli beslenmeye çalışıyorum. 1,5 litre de su içmeye başladım, alıştırıyorum kendimi fazlasına da. günlük kalori ihtiyacım 1600müş, sizce 1200 kalori çok mu benim için? onu 800'e filan mı düşürmeliyim? Zayıflayıp zayıflamadığımı da bilmiyorum, tartı yok
aynaya baktığımda çok anlayamıyorum; ama en azından bir sıkılaşma var gibi :) haftada bir gün mecburen bu kalorinin dışına çıktığım oluyor, özellikle tüm gün dışarda olduğum zamanlar, hatta geçen hafta hamburger menü bile yedimama o günler de bütün gün dışarda olduğum için çok kalori de harcamışımdır gibime geliyor.
bence senin listen de çok başarılı. ben de takip edeyim de, senden feyz alırım canım :)
hadı bakalım ınsallah bende bı 55 olayım yetecek banapuffiness ben de 57 ile başladım, hedefim 50 ama tabi bilemiyorum henüz ne kadarını verebildiim :) tartı bulsam tartılıcam hemen :)
Arkadaşım öncelikle yorucu maratonda başarılar dilerim.
Sana tavsiyem kilo verme aşamasında bir kaç şey olacak.
diyetinden bisküvi-kaşar-tulum ve zeytini çıkar
ekmeği sadece sabahları ye ve tam tahıllı olsun
hem plates hem yürüşü aynı gün yapma
sporunu ağırlık egzersizleri ekle
et hiç yok haftada bir kez tavuk yer gibisin buda yanlış
yumurta her sabah muhakkak olmalı kolestrolün varsa sarısını çıkart ama yemeği ihmal etme
balık şart en basiti ton balığıda olsa yemelisin yağını süzdürüp
makarna ye yağsız tuzsuz yiyemez isen az acılı ketçap dök
tuzu kesinlikle kaldır
benden sana ufak öneriler bende zamanında çok hatalar yaptım ama artık bilinçli olmaya çalışıyorum.
eğer sen diyet bitiminde hergün plates + yürüyüş yapamayacaksan kiloların sana geri gelmesi çokta uzun sürmez
bugün aynaya baktım belim ciddi derecede incelmiş. ama popo ve basen kısmımda pek bi incelme yoookkepekli tost yedim bu sabah. 2 bardak sıcak su içtim şimdi biraz egzersiz yapıcammm
bu arada mesela 1 su bardağı bulgur ya da pirinç veya makarna kaç gram bilyior musunuz kızlar? kalori hesaplarında hep 100 gram şeklinde görüyorum; ama mutfak terazim yok, mesela bir bardak kuru makarna, haşlandıktan sonra kaç kalori oluyor?
canım bence de öyle devam et çünkü sevdiğin şeyleri yemeye devam edersen, diyeti bıraktığında da zorluk çekmezsin. ben de aynen öyle yapıyorum. ve ben de aynen senin gibi sadece tavuk eti ve arada bir yağsız ton balığı yiyorum :)) suyu çok fazla içemiyorum; aama 1,5 minimum içmeye gayret ediyorum yine de :) hala tartılmadım bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?