Aysunun günlüğü

çok güzel gidiyorsun canım ama keşke dondurmayı daha az kalorili tercih etseysin bunun dışında süper

Yaa evet ama alıp eve getirmiş eşim:) ee tabi buzlukta durunca iftara kadar ben onunla ilgili ne hayaller kurdum:)) ama onun dışında iyiyim ya:)) ama sen süper gidiosun Aysu :) valla ocağı görmeden 55i göreceksin arkadaşım inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kola olmamış canım hem erşte hem dolma yemişsin en azında sahura dolma iftarda erişte yiyebilrdin dengelemek açısından ama tabi ramazanda bu kadarcık kaçamaklar olacak

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum tabiki bilgilerini paylaşmanı isterim tavsiyelerine kesinlikle uymaya çalışacağım

canım dondurma dahilindede süpersin ramazan zamanı birazcık taviz vericez diyetimizden nede olsa bütün gün aç geziyoruz bende yarın oruç tutucam tam gaz devam ediyoruz bizi kimse durduramaz hep beraber burda hedefimize ulaşıcaz çıtır çerez olmadan birbirimizi bırakmak yok

çok sağol canm ya kısa sürdü uzun olsaydı kötü olabilirdi üst katların dolaplarından bişeyler düşmüş hep ben 2. kattayım

of biliyorum o kötü duyguyu izmirdede oldu kaç kere o zamanlar müstakil evdeydik allahım yerin altından sesler geliyordu yürüyemiyorduk o kadar sallanıyordu ki. sakin olmaya çalış canım ayet oku içinin korkusu hafifler

3.9 şiddetinde olmuş inşallah bir daha olmaz

ablam orda onlardaydım

van depremi çok kötüydü canım insanlar evinden düzeninden oldu hayatları alt üst oldu rabbimin imtihanıydı ama çok zordu ablana çok geçmiş olsun inşallah can mal kaybı olmamışdır

van depremi çok kötüydü canım insanlar evinden düzeninden oldu hayatları alt üst oldu rabbimin imtihanıydı ama çok zordu ablana çok geçmiş olsun inşallah can mal kaybı olmamışdır

çok şükür iyiler ama pisikolojik durumları çok kötüydü ben orda sadece ilk günü yaşadım çok kötü oldum oğlum çok küççüktü 50 günlük falan onu kaybetme korkusu sonra ablamlarla beraber bitlise döndük onlar eve döndükleri gün 2. depremi yaşadılar kötü olmuşlardı allah kimseye yaşatmasın

çok kötü olmuş canım ama çok şükür sağlığınız yerinde rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

kuru fasulye pilav salata yoğurt var canım ben kuru fasulye salata yoğurt yicem canım
sen ne yiceksin canım
dünden kalan yemekler ver gene 2 tane islim kebabı yerim 1 biber dolması çorba salatayla tamamlarım heralde beni uzun zamandır görmeyenler çok zayıfladığımı sölüyorlar bundan 3 5 ay önce 68 kiloydum canm senim face adresin varmı

davet sonrası yemek kalması iyi oluyor diğer güne yemekle uğraşmıyorsun oh ne güzel. facesim yok eşim sağolsun çok kıskanç buraya bile söyleniyor ama sadece kadınlar var diyorumda öyle susuyor

davet sonrası yemek kalması iyi oluyor diğer güne yemekle uğraşmıyorsun oh ne güzel. facesim yok eşim sağolsun çok kıskanç buraya bile söyleniyor ama sadece kadınlar var diyorumda öyle susuyor

anladım canm kıskanç koca çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…