çok güzel gidiyorsun canım ama keşke dondurmayı daha az kalorili tercih etseysin bunun dışında süper
günaydın kızlar iftarda
islim kebabı yedim 2 tane
4 5 kaşık kadar erişte pilavıyla beraber tavuk
yarım kase yayla çorbası
biber dolmasndan 1 kaşık aldım
1 bardak kola
sonra 1 dilim tatlı yedim
sahur yapmadım
Selam kızlar, sadece az yemek metabolizmayi yavaşlatıyor zamanla ve kilo vermek duruyo. Özellikle ramazanda corbayi içip biraz zaman geçtikten sonra yemek yiyp tatli da sütlü tatlıları tercih edip onuda yine zaman geçtikten sonra yiceksiniz ki metabolizma çalışsın. Ve kesinlikle sahur yapilacak ki metabolizma yavaslamasin, onda da yoğurt yumurta süt mutlaka birini terci, edip1 porsiyon da meyve yemek gerekiyor ve diger yediklerinizde çok yağlı olmayan hafif şeyler olmali... Sadece bilgilerimi kisaca paylaşmak istedim yanlış anlamamisinizdir umarım. Kolay gelsin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa evet ama alıp eve getirmiş eşim:) ee tabi buzlukta durunca iftara kadar ben onunla ilgili ne hayaller kurdum:)) ama onun dışında iyiyim ya:)) ama sen süper gidiosun Aysu :) valla ocağı görmeden 55i göreceksin arkadaşım inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar deprem oldu az önce çok korktum
çok geçmiş olsun canım çokmu salladı
çok sağol canm ya kısa sürdü uzun olsaydı kötü olabilirdi üst katların dolaplarından bişeyler düşmüş hep ben 2. kattayım
3.9 şiddetinde olmuş inşallah bir daha olmaz
van depremini yaşadığım için korktum ama geçti çok şükür allahtan uzun sürmedi
vandamı oturuyordun canım
ablam orda onlardaydım
van depremi çok kötüydü canım insanlar evinden düzeninden oldu hayatları alt üst oldu rabbimin imtihanıydı ama çok zordu ablana çok geçmiş olsun inşallah can mal kaybı olmamışdır
çok şükür iyiler ama pisikolojik durumları çok kötüydü ben orda sadece ilk günü yaşadım çok kötü oldum oğlum çok küççüktü 50 günlük falan onu kaybetme korkusu sonra ablamlarla beraber bitlise döndük onlar eve döndükleri gün 2. depremi yaşadılar kötü olmuşlardı allah kimseye yaşatmasın
çok kötü olmuş canım ama çok şükür sağlığınız yerinde rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
amin canm inşallah akşam menünde ne var
dünden kalan yemekler ver gene 2 tane islim kebabı yerim 1 biber dolması çorba salatayla tamamlarım heralde beni uzun zamandır görmeyenler çok zayıfladığımı sölüyorlar bundan 3 5 ay önce 68 kiloydum canm senim face adresin varmıkuru fasulye pilav salata yoğurt var canım ben kuru fasulye salata yoğurt yicem canım
sen ne yiceksin canım
dünden kalan yemekler ver gene 2 tane islim kebabı yerim 1 biber dolması çorba salatayla tamamlarım heralde beni uzun zamandır görmeyenler çok zayıfladığımı sölüyorlar bundan 3 5 ay önce 68 kiloydum canm senim face adresin varmı
davet sonrası yemek kalması iyi oluyor diğer güne yemekle uğraşmıyorsun oh ne güzel. facesim yok eşim sağolsun çok kıskançburaya bile söyleniyor ama sadece kadınlar var diyorumda öyle susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?