sağol canm teşekkür ederim allah güç kuvvet veriyo merak etme
öyle canım gerçekten normalde akşama kadar yemesem karın ağrısından duramam ama oruçluyken hiç bir şey hissetmiyorum bu sene çok iyi geçiyo
Aysu bastan itibaren okudum tüm yazdıklarını bence sen muhteşem bir iş başarmışsın tebrik ederim ben hamile kalmadan önce zayıflamaya çalışıyorum ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar avantajlı olacağımı söylediler 1 yıllık evliyim evlendiğimde 38 bedendim eşimde bende çok idtahlıyız bir baktım 44 bedenlerdeyim baya ağır diyetler yaptım isveç vs.. Zar zor 40 beden oldum şimdi 6 yada verebilirsem 10 kg daha verip hamile kalmak amacım tabi Allah izin verirse bende her gün yazacağım yediklerimi öpüyorum çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan 67 kilodayım 57 görsem Allah diyeceğim 😊 boyum 1 70 ama omuzların geniş fiziğim akletik uzun yıllar yüzdüm ondan amazona döndüm 😁 ben Ramazan başında çok ağır faranjit geçirdim hala ilaç alıyorum ondan oruç tutamıyorum ama İnan şeftali yoğurt ayran dan başka bişey zaten yemiyorum psikolojik olarak soğudum yemeklerden çünkü bu kg ya inene kadar çok göz yaşı döktüm çok zorlandım şimdi tam birşey yiyecekten o günler aklıma geliyor yiuemiyorum birde benim eşim çok yakışıklı onun yanına yakışmıyorum diye çok acılar çektim 6 ay falan dışarı çıkmadığım oldu nese fazla sıkmak istemiyorum sizleri gün sonuna doğru yazarım yediklerimi ama özellikle akşam 5 den sonra birşey yemiyorum o çok hızlandırıyor kilo vermeyi
boyuna göre kilon iyi canım ben ne yapayım boyum 1.58 kilom 72 üzme kendini, kendini baya yıpratmışsın hayata güzel tarafından bakmayı bilmelisin canım neden kendini eşine yakıştırmıyorsun aslında öyle bir şey yoktur sen psikolojini bozmuşsun kendini değerli görmelisin eminimki çok güzel bir kadınsın bırak bu kötü düşünceleri sen kendine değer vermezsen kimsede sana değer vermiyor bunu unutma bende senin yaptıklarını yaptım ilk evlendiğim dönem aynı şeyleri yaşadım ama zamanla herşey düzeliyor canım beslenme düzenin çok kötü çabuk giden kilolar çabuk geliyor vücudun bi zaman sonra isyan eder bugünden itibaren daha sağlıklı beslen bence sebze yemekleri ye en azından uzun vadede verki diyet bittiğinde geri alma kiloları ne kadar zamandır diyettesin kaç kilo verdin
Son 4 aydır dikkat ediyorum ama bu Mayıs sonu artık iştahım gitti isveç diyetini falan yaptım sonrasındada fazla yemedim öyle attım kilonun çoğunu şimdi 1 hafta tatile gideceğiz Çarşamba orda biraz düzene sokar bol bol yüzerim diye düşünüyorum ordanda eşimin ailesinin yayına gideceğiz kv çok aktif bir kadın inşa takılırsam biraz daha inerim diye düşünüyorum valla bence senin 72 kg inmen gerçekten büyük azim sen bu kararlılıkla çok değil Eylül Ekim gibi en az 60 falan olursun kesin
harikasın canım az bir zaman değil dört aydır devam ediyorsunbenim diyetlerim hep 1.5 ay sürerdi bu sefer benim içinde farklı oldu beynimde bitirdim vericez kalan kilolarımızı menülerimizi yazıp iyimi kötümü diye birbirimize yorumlar yapıcaz hep birbirimize destek olacağız kiloları vermeden pes etmek yok. tatilinin tadını çıkar canım kiloyu tatilde düşünme ama dikkat et spor olarak yüzersinde bi bakmışsın kilo verip dönersin canım
Tatildeykende günü gününe yazarım yediklerimi bu gün sabah : 1 ayran öğle : 1 dilim kavun 3 adet şeftali bu kadar zaten daha yemem
canım nasıl dayanıyorsun böyle akşamda hafif birşeyler ye ben az yiyince gözüm kararıyo başım dönüyo sen iyi dayanıyorsun
Çok ilginç ama acıkmıyorum alıştı midem artık birde dediğim gibi amaç bebiş olduğu için sanırım beyin ket vurdu 1 hafta öncesine kadar pasta börek falan canım çekiyordu artık o da bitti ayran ve yoğurt çok acayip şişiriyor şeftalide kan şekerimin düşmesini engelliyor birde en önemlisi akşam 5 bilemedin 6 dan sonra bisey yemeyeceksin o zaman muazzam kolay gidiyor kilo
iftar
1 tabak makarna
salata
1 kase çorba
vişne suyu 1 baedak
çayla 1dilim baklava
2 top dondurma yedim
yarın sabah tartılırım geçen hefta kaçtım ki
Evet bencede akşam tartilalim çünkü gece yiyoruz akşam tartilmak daha dogru olur:)
Sahur
2 dilim ekmek
Beyaz peynir
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 tane yeşil zeytin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?