Aysunun günlüğü

semracım bende çıplak tartılıyorum her zaman aynı kıyafetlerle olmuyorum bazı kıyafetlerde ağır oluyo en doğru sonuç için elbisesiz tartılmak bakalım akşam kaç çıkacaksın bende sabah 71.9 çıktım bakalım akşam kaç olucam

iki ayım dolacak diyette fizik olarak baya bir değişim yaşadım ruhumdada değişimler oluyor özgüvenim yerine gelmişti düne kadar ama bugün yine özgüvenim sıfır önceden insanlar kilolarımdan dolayı alay eder canımı acıtırlardı şimdi daha farklı yöntemler uyguluyorlar yani üzmek için canımın yanması için illaki birşeyler buluyorlar şuan kendimi çok değersiz aciz bir insan olarak görüyorum. halbuki ben kimse incinmesin kırılmasın diye sesimi çıkarmam saygısızlık etmem karşımdaki bana hakaret ediyor ben susuyorum karşımdaki beni küçük görüyor aman alttan al boşver diyorum şuan kendimden nefret ediyorum kendimi değerli göremiyorum başkaları değer versin istiyorum ama onlarda aşşalayınca daha değersiz görüyorum artık insanlardan kaçıyorum akraba arkadaş bu kavramlar öldü çok canımı yaktılar yakmayada devam ediyorlar

ah canm ya sıkılmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama üzülme desemde boş zanedersem heppimizin çevresinde var böyle patavatsız insanlar sen evinde eşinle çocuğunla mutlu olmaya bak evdeki huzur herşeyden önemli

Aynen canim sen ailenle mutlu olmaya bak insan evlendiginde çocuğu olduğunda arkadaş kavramı zaten 1 tık geri atıyo kendini önceliklerin değişiyor sen sakin kendimden nefret ediyorum falan gibi şeylerle kendine haksızlık etme ayrıca başkalarının seni değerli görmesi önemli deil önemli olan sen kendine ne değer biciyorsun !!! Sen kendine değer ver insanlarda değer versin hiç sıkma canını mükemmel gidiosun kilo veriosun anladigim kadariyla ailene de değer veriosun süper jste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm sen bildirim yapmadın tartılmadın mı

konu yakın bi akrabam benim onca iyiliğim dokunduğu halde beni aşağılıyor benden büyük sesimi çıkartmak saygısızlık etmek istemiyorum ama resmen köpek gibi davranıyor kaç yaşıma geldim eşim var çocuğum var kaldıramıyorum eşim beni sahipleniyor ben kendimi ezdiriyorum ama o ezdirmiyor dün geceden beri başımın ağrısından duramadım eşim dışarı çıkardı kafamı dağıttım şimdi daha iyiyim canım çok sağol canım derdimi paylaşacağım dostlarımın olması çok güzel

Yok daha tartilmadim siz tartildinizmi akşam tartilcam dedik ondan tartilmadim ama 1 saate kadar tartılip yazicam başım çok agriyo migrenim tuttu galiba bugün berbat geçiyo yani anlicaginiz; (

canım çook sağol gerçekten psikolojimi çok bozdular bi insan kendinden nefret edermi ediyorum işte tam herşey yolunda diyorum ama yine hayatımı altüst ediyorlar eşimde olmasa ne yaparım o beni seviyo bana değer veriyor. desteğin için çok teşekkür ederim canım ilaç gibi geldi şimdi daha iyiyim dün hiç bir şey yemedim sahurdada artıda eksiler var ilk kez kilo verdim diye sevinemedim

bende sekizde tartılıp yazıcam canım gerçi yarım saat önce tartıldım 70.9 çıktım ama belki sekize kadar 100gr daha gider bugün bende baş ağrısından kafamı kaldıramadıım biraz temiz hava iyi geldi çok kötü canım geçmiş olsun

boşversene canm ya öylesi için üzülmeye değmez hem bak ne güzel eşin hep arkanda gerisini boşver o kişiylede fazla muhebbet eeip konuşmamaya çalış

boşversene canm ya öylesi için üzülmeye değmez hem bak ne güzel eşin hep arkanda gerisini boşver o kişiylede fazla konuşmamaya çalış

boşversene canm ya öylesi için üzülmeye değmez hem bak ne güzel eşin hep arkanda gerisini boşver o kişiylede fazla konuşmamaya çalış

bundan sonra mesafemi koyacağım zaten eşim yasakladı görüşmemi inan sıkıntıdan uçuk çıktı dudağımda

Son düzenleme:
kızlar misafirim var yemeğe sonlarda tartılamam diye tartıldım şimdi 61.9 çıktı ama sabaki tartı daha doğru bence bu arada çorba yapmam lazım ama ne çorbası yapsam bilmiyorum ya basit hafif hemen olcak bişey

61.9 maşallah canım çok iyi veriyorsun bende iki gündür sahur yapmayınca bende iyi verdim en kolay çorba mercimek çorbası şehriye çorbası yayla çorbası bence canım yinede sen işine hangisi kolay gelirse onu yap canım bende gidip taze fasulye yapayım

Ya ne güzel kilolar vermissiniz bebisler ben tartıldim 81.4 ciktim bu konuda sizin kadar başarılı deilim sanırım; ( neyse yinede pes etmicem haftaya inşallah tartıda daha iyi bi sonuç alırım

geçen hafta 82 değilmiydin canım

canım benim hepimizin başına geliyor böyle insanlar.. kendine verdigin degerdir seni degerli yapan,yoksa başkalarına bagımlı oluruz degerli hissetmek için.. ne tesadüf ki ben de benzer şeyler yaşayıp insanlara güvenimi kaybediyorum zaman zaman.. o zaman çevremdeki sevdiklerime daha çok sarılıyorum.. :)

başlangıç 83.5
geçen hafta 72.5
bu hafta 70.9
giden kilo -1600
toplam giden -12600 gr

canım hep bir sevgi saygı bekledim kendimi değerli hissetmek istedim ben insanları kırmaktan üzmekten çok korkarım çok hassasım ama karşıdaki
insanlar o kadar düşüncesiz ki düşünmeden kalp kırıyorlar benimde bi kalbim olduğunu gururum olduğunu hiç düşünmüyorlar ben bu kadar muhlis sakin olunca daha çok üstüme geliyorlar bir sürü insanın içinde çok kötü rencide edildim hala üzerimden atamadım açıkçası düşündükçe içim acıyo sizde olmasanız kime içimi dökücem bilmiyorum iyiki varsın canım artık kendi değerimi kendim vericem şunu daha iyi anladım küçücük dünyamda eşim çocuğum annem babam yetiyor beni anladığın için bana destek olduğun için çok teşekkür ediyorum canım insanın kendini yalnız hissetmemesi çok güzel

mustikecim menüde neler var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…