Aysunun günlüğü

mustikecim adın ne canım rumuzunu söyleyip duruyorum

1 tabak taze fasulye
salata
1 kase yoğurt

ara
2 dilim karpuz
1 ince dilim şeftali
yarım kayısı
1 kiraz

iftar
3 kaşiık kadar pilav
2 kaşık çorba
yoğurt soslu kıymalı börek
2 kaşık güveç ve çiğköfte yedim

1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı kavurma
Salata
Gecen hafta çarşamba 81.5 tim yani hiç veremedim siz çok iyisiniz ya özellikle aysucum idolumsun:) inşallah bende tartıda o kiloları görürüm :) bu arada adım hayriye :) hayriye adında kullanıcı vardı bende öyle rumuz attım tuttu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu gün biraz geciktim kızlar 3 dilim karpuz yedim yarım dilim light beyaz peynirli bol maydanozlu börek 1 kaşık mantar yemeği ama spor yapamadım ev temizliği ile uğraştım yoruldum bu hafta tartılmayacağım Pazartesi falan düşünüyorum öptüm kocaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca sakın ama sakın kilo veremiyorum istediğim kiloya hiç bir zaman inemeyeceğim diye düşünmeyin inanın bana vücut duruyo duruyo birden bire pat diye incelmeye başlıyor inat edin ben kendime ve size inaniyorum iyi geceler güzel fıstıklar

menün süper canım kilo için moral bozmuyoruz bende 75 kilodayken 7 gün hiç veremedim hatta çok az yediğim halde artılarda çıkıyordum sonra kırıldı patır patır kilolar gitti bak görürsün sende birden vereceksin kiloları bir ayda almadık ki canım biraz zaman lazım zamanla göreceksin inceldiğini ama lütfen pes etme inan kendine biz bu işi başaracağız ben aynaya bakınca inanamıyorum nasıl böyle inceldiğime. çıtır hatunlar olmadan günlüğümüzü bırakmıyoruz hatta kilolarımızı verip koruma günlüğüde yaparız inan hayriyecim gerçekten inan biz çıtır hatunlar olacağız

temizlik yaptığında spor yapmış oluyorsun zaten canım baya kalori yaktırıyor yediklerinde gayet ölçülü haftaya bol eksili çıkarsın inşallah

kesinlikle haklısın bende yaşadım kilom durdu ama pes etmedim ve sonunda yenilen kilolar oldu ben inanıyorum hepimize biz bu işi başaracağız hepimiz azimliyiz birbirimize güç verip hepimiz ideal kilomuza ulaşacağız

iftar
3 kaşiık kadar pilav
2 kaşık çorba
yoğurt soslu kıymalı börek
2 kaşık güveç ve çiğköfte yedim

maşallah canım çok iyi gidiyorsun yinemi sahur yapmayacaksın ben iki gün kalkmadım perişan oldum

maşallah canım çok iyi gidiyorsun yinemi sahur yapmayacaksın ben iki gün kalkmadım perişan oldum

bilmem yapmayabilirim yapınca kötü oluyorum bende sabah ağırlaşıyorum sanki ellerim şişiyo gibi yapmayınca daha iyi eşimin zoruyla bazen yiyorum az önce 3 tane tulumba tatlısı yedim çok küçüklerdi ama

sahur
1 dilim çörek
domates salatalık
3 dilim karpuz çay
bu arada çayı 8 yıldır şekersiz kullanıyorum

sahur
1 dilim çörek
domates salatalık
3 dilim karpuz çay
bu arada çayı 8 yıldır şekersiz kullanıyorum

bende yapmıcam dedim sahuru ama baktım gözüm kararıyor iyi olmucak mecburen yaptım. arada tatlı yemelisin canım ramazandayız nede olsa sonra çeki düzen veririz

1 dilim k. ekmek
yarım haşlanmış yumurta
6 zeytin
ince dilim peynir
şekersiz çay
domates
biber

3 dilim kepekli ekmek
Biraz kavurma
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay

çok halsiz hissediyorum kendimi silkelenip canlanmalıyım ama bir kaç gün bu moddan kurtulamayacağım galiba

çok halsiz hissediyorum kendimi silkelenip canlanmalıyım ama bir kaç gün bu moddan kurtulamayacağım galiba

Neden canım moral bozukluğundan kaynaklı olabilir üzüldün ya ama bencede silkelen ve kendine gel canım bugün kendine özel şeyler yap mesela ayaklarına pedikur yap akşam esin için makyajını yap saçlarına şekil ver bugün sırf kendin için bişeler yap sana çok iyi gelicek canım eminim:)

Aynen katılıyorum mod düşüklüğünde kesinlikle ya manikür Pendikür yada saç boyama acayip iyi geliyor şu lorealin köpük boyaları var 16 lira acayip pratik kızlar 2 gün önce çok moralim bozuktu saçlarımı boyadım geçti 😊 bunca zamandır diyet spor insan bazen bunalıyor ama geçecek 🌹🌹🌹benden size

Bu gün sabah kahvaltı edemedim öğlen tavuklu salata akşam 3 şeftali 1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…