1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı kavurma
Salata
Gecen hafta çarşamba 81.5 tim yani hiç veremedimsiz çok iyisiniz ya özellikle aysucum idolumsun:) inşallah bende tartıda o kiloları görürüm :) bu arada adım hayriye :) hayriye adında kullanıcı vardı bende öyle rumuz attım tuttu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gün biraz geciktim kızlar 3 dilim karpuz yedim yarım dilim light beyaz peynirli bol maydanozlu börek 1 kaşık mantar yemeği ama spor yapamadım ev temizliği ile uğraştım yoruldum bu hafta tartılmayacağım Pazartesi falan düşünüyorum öptüm kocaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayrıca sakın ama sakın kilo veremiyorum istediğim kiloya hiç bir zaman inemeyeceğim diye düşünmeyin inanın bana vücut duruyo duruyo birden bire pat diye incelmeye başlıyor inat edin ben kendime ve size inaniyorum iyi geceler güzel fıstıklar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iftar
3 kaşiık kadar pilav
2 kaşık çorba
yoğurt soslu kıymalı börek
2 kaşık güveç ve çiğköfte yedim
maşallah canım çok iyi gidiyorsun yinemi sahur yapmayacaksın ben iki gün kalkmadım perişan oldum
sahur
1 dilim çörek
domates salatalık
3 dilim karpuz çay
bu arada çayı 8 yıldır şekersiz kullanıyorum
3 dilim kepekli ekmek
Biraz kavurma
1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı bal
Şekersiz çay
çok halsiz hissediyorum kendimi silkelenip canlanmalıyım ama bir kaç gün bu moddan kurtulamayacağım galiba
Neden canım moral bozukluğundan kaynaklı olabilir üzüldün ya ama bencede silkelen ve kendine gel canım bugün kendine özel şeyler yap mesela ayaklarına pedikur yap akşam esin için makyajını yap saçlarına şekil ver bugün sırf kendin için bişeler yap sana çok iyi gelicek canım eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?