Aysunun günlüğü

Kizlar ben tartıldim şimdi 80.8 çıktım :))) dün kendimi sis hissediyodum çünkü bigün tekrar tartı göreyim dedim iyiki demişim moral oldu valla 700 gram gitmiş hiç yoktan iyidir:) muck bebisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm canim
Gunlugunu birkac gundur takip ediyorm
Tebrik ederim masallah azmine guzel kilolar vermissin
Ins hedefine ulasirsin
Azmin elinden bir sey kurtulmuyor

Hadi gözün aydın devamı gelecek inşallah canm

Hadi gözün aydın devamı gelecek inşallah canm

Inşallah canım
Iftar:
Yarım kase corba
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sebzeli kavurma
Salata
Az oncede 1 kase sutlu tatlı yedim
Şimdi yatıyorum başım agriyo inşallah yarın devam etmez

Son düzenleme:

Canım benim tebrik ederim Allah nazarlardan korusun yarıcada helal olsun 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ediyorum canım 79a çok az kaldı aynen devam canım menülerinde çok iyi gidiyor kilo verdikçe daha çok azimleneceksin

Slm canim
Gunlugunu birkac gundur takip ediyorm
Tebrik ederim masallah azmine guzel kilolar vermissin
Ins hedefine ulasirsin
Azmin elinden bir sey kurtulmuyor

canım hoş geldin günlüğüme dediğin gibi azmin elinden bir şey kurtulmuyor. inanki bende kilo verdiğime inanmıyorum ama aynada kendime bakınca şok geçiriyorum bu benmiyim güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum

canım başın ağrıyorsa ağrı kesici al yoksa yarın duramazsın ağrıdan.
menünde maşallah çok güzel

Bu gün sabah kahvaltı edemedim öğlen tavuklu salata akşam 3 şeftali 1,5 litre su

çok iyi gidiyorsun canım bakalım pazartesi kaç kilo çıkacaksın

1 tabak bamya yemeği
salata
yoğurt
biraz tavuk

iftar
1 tabak taze fasulye 3 4kaşık pilav
2 lokma ekmekçiğköfte yadim birazda
sonra 1 porsiyon kadayıf tatlısı
birazda vişne yedim

tebrik ediyorum canım 79a çok az kaldı aynen devam canım menülerinde çok iyi gidiyor kilo verdikçe daha çok azimleneceksin

Evet inşallah 70li rakamları görürüm :) ağrı kesicide aldım aysucum yoksa gün bitmiyor valla dediğin gibi şimdide bebegim ateslendi onunla ilgileniyorum inşallah yarına düzelir

Canım benim tebrik ederim Allah nazarlardan korusun yarıcada helal olsun 👍

Saol canım benim giden çok deil ama hiç gitmemesinden iyi bende 86.3le başladım inşallah şu 70li rakamları görürüm sonrada 60li:)

Saol canım benim giden çok deil ama hiç gitmemesinden iyi bende 86.3le başladım inşallah şu 70li rakamları görürüm sonrada 60li:)

Tabiki göreceksin daha başlarda verebilecekmiyim acaba diyordun şimdi çatır çatır veriyorsun ohhhh sefan olsun düşmanların çatır çatır çatlasın ❤️

çok iyi gidiyorsun canım bakalım pazartesi kaç kilo çıkacaksın

Sen ve senin günlüğün olmasa devam edemezdim çünkü seninle ve buradaki diğer tüm fıstıklarla aynı üzüntüleri birebir yaladım ne saman pes edecek gibi olsam sizi oluyorum kızlar moralim ve iradem geliyor bebiş için bana yardım ediyorsunuz ❤️❤️❤️

Yukarıdaki yazım hatalarıma bak yaaaa gülmekten öldüm yaladım ne yaaaa yaşadım 😆 bu aptal telefon otomatik düzeltiyo kelimeleri hala alışamadım bu tlf na

sorun değil canm ya anlıyoruz. biz çokmu düzgün yazıyoruz sanki

Aynen bebegim hep birlikte inşallah kilolardan kurtulucaz:) ilerde vay be şu kilodan bu kilolara düştük dicez:))

allahın izniyle göreceksin canım benim içinde hayaldi canım 6lı rakamlar ama bende inanıyorum artık sende 60ları 50leri göreceksin nefsimize hakim olmamız gerekiyor gerisi çorap söküğü gibi geliyor. bebişin inşallah iyileşmiştir canım iyileşmediyse bence ihmal etme doktora götür ateşi hafife alma

fıstığım biz burda aynı amaç için birleştik bende sizler olmasaydınız asla başaramazdım kendi başıma yazdığımda bişey ifade etmiyordu ama ne zaman sizinle devam etmeye başladım işte o zaman iradem azmim arttı iyiki varsınız ve lütfen hedeflerimize ulaşmadan pes etmeyelim. birde birbirimizin menülerine yorumlar yapalım yanlışlarımızı doğrularımızı tartışalım o zaman daha iyi olur. canım bebişine kavuşmana çok az kaldı sen bu azimle hemen kilolarını vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…