Kizlar ben tartıldim şimdi 80.8 çıktım :))) dün kendimi sis hissediyodum çünkü bigün tekrar tartı göreyim dedim iHAyiki demişim moral oldu valla 700 gram gitmiş hiç yoktan iyidir:) muck bebisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi gözün aydın devamı gelecek inşallah canm
Kizlar ben tartıldim şimdi 80.8 çıktım :))) dün kendimi sis hissediyodum çünkü bigün tekrar tartı göreyim dedim iyiki demişim moral oldu valla 700 gram gitmiş hiç yoktan iyidir:) muck bebisler
Kizlar ben tartıldim şimdi 80.8 çıktım :))) dün kendimi sis hissediyodum çünkü bigün tekrar tartı göreyim dedim iyiki demişim moral oldu valla 700 gram gitmiş hiç yoktan iyidir:) muck bebisler
Slm canim
Gunlugunu birkac gundur takip ediyorm
Tebrik ederim masallah azmine guzel kilolar vermissin
Ins hedefine ulasirsin
Azmin elinden bir sey kurtulmuyor
Inşallah canım
Iftar:
Yarım kase corba
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı sebzeli kavurma
Salata
Az oncede 1 kase sutlu tatlı yedim
Şimdi yatıyorum başım agriyo inşallah yarın devam etmez
Bu gün sabah kahvaltı edemedim öğlen tavuklu salata akşam 3 şeftali 1,5 litre su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrik ediyorum canım 79a çok az kaldı aynen devam canım menülerinde çok iyi gidiyor kilo verdikçe daha çok azimleneceksin
Canım benim tebrik ederim Allah nazarlardan korusun yarıcada helal olsun 👍
Saol canım benim giden çok deil ama hiç gitmemesinden iyi bende 86.3le başladım inşallah şu 70li rakamları görürüm sonrada 60li:)
çok iyi gidiyorsun canım bakalım pazartesi kaç kilo çıkacaksın
Yukarıdaki yazım hatalarıma bak yaaaa gülmekten öldüm yaladım ne yaaaa yaşadım 😆 bu aptal telefon otomatik düzeltiyo kelimeleri hala alışamadım bu tlf na
Tabiki göreceksin daha başlarda verebilecekmiyim acaba diyordun şimdi çatır çatır veriyorsun ohhhh sefan olsun düşmanların çatır çatır çatlasın ❤️
Evet inşallah 70li rakamları görürüm :) ağrı kesicide aldım aysucum yoksa gün bitmiyor valla dediğin gibi şimdide bebegim ateslendi onunla ilgileniyorum inşallah yarına düzelir
Sen ve senin günlüğün olmasa devam edemezdim çünkü seninle ve buradaki diğer tüm fıstıklarla aynı üzüntüleri birebir yaladım ne saman pes edecek gibi olsam sizi oluyorum kızlar moralim ve iradem geliyor bebiş için bana yardım ediyorsunuz ❤️❤️❤️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?