Aysunun günlüğü

semracım sen nasılsın menülerinde gayet iyi ben ramazandan sonra sıkmadan yapıcam listemi çoğaltıcam sonuçta ocağa kadar zamanım var o zamana kadar rahat 55 olurum inşallah

1 poğaça
domates
şekersiz çay

semracım sen nasılsın menülerinde gayet iyi ben ramazandan sonra sıkmadan yapıcam listemi çoğaltıcam sonuçta ocağa kadar zamanım var o zamana kadar rahat 55 olurum inşallah

dün sahur fazla yaptım yediğim zaman acıkıyorum bugün çok açım anlayacağın bidaha bu kadar yemem.canm bide gerçek diyete bayramdan sonra başlıyacam şimdi diyet yapmıyorum normalde bu kadar yemem böyle hergün tatlı falan yok yani yemem

bende ramazanda sıkıyorum ramazandan sonra yavaş yapacağım ocağa kadar 15 kilo vermek hedefim yani kendimi sıkmadan vermek istiyorum. bende sahuru yarı uykulu yarı uyanık yaptım çayı suyu az içtim şuan çok kötüyümm saat 7de yürüyüş yapıcam zaman çabuk geçsin diye

valla ben ne yürüyüş ne hareket hiçbirşey yapamıyorum ramazandan önce yapıyodum sonra gene başlarım iftardan sonra saat çok çabuk geçiyo çıkıp yürüyemiyorum gene

valla ben ne yürüyüş ne hareket hiçbirşey yapamıyorum ramazandan önce yapıyodum sonra gene başlarım iftardan sonra saat çok çabuk geçiyo çıkıp yürüyemiyorum gene

spor yapmayınca vücut çok kötü oluyor benim şuan hep iç açıcı değil ama ramazandan sonra spora asılacağım böyle verincede aynadaki görüntü çok iğrenç

spor yapmayınca vücut çok kötü oluyor benim şuan hep iç açıcı değil ama ramazandan sonra spora asılacağım böyle verincede aynadaki görüntü çok iğrenç

ya canm imkan olsaydı fotoğraf gönderirdik birbirimize

Kızlar öğle balık yedim akşamda 3 tane kaşarlı mantar bir kaşık haydati 1 adet domates dolması koca bir tabakta kırmızı lahana salatası birazda karpuz kavun bu arada bayramdan sonra daha az yerim demişsiniz siz suanda zaten çok ölçülü yiyorsunuz bayramdan sonra bundan az yeyip birde spor olaylarına girerseniz size yemin ediyorum 3 ayda bombastik olursunuz zaten midelerimiz küçüldü biraz fazla yiyince rahatsızlık hissediyoruz o yüzden Bayram sonrasına kadar dikkat edip bayramdan sonranda asıldıkmı sporla diyete olayı 3-4 ayda bitiririz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada hepiniz acayip kilolalar veriyorsunuz ve düşününki ramazandan dolayı tam istediğiniz randımanda yapamamanıza rağmen bunuda unutmayın millet deli gibi yemeklere saldırıyo iftarda sahurda teyzemler şimdiden 5 er kilo almışlar dün söylediler bana.. Oysaki siz kilo veriyorsunuz ki bu doğru düzgün yapamadığınız halde böyle birde Bayram sonrasını düşünün nasıl eriyeceksiniz

Sakın moralimi bozma bu kadar uzun saatlerde ve sıcakta oruç tutuyorsun ve diyet yapmaya çabalıyorsun Tabiki arada biraz ölçü kaçanilir kaç kişi sizler gibi böyle oruç tutupta ölçülü yemeye dayanabiliyor 100 kişiden taş çatlasın 5-6 kişiyi geçmez ki bu zamana kadar okuduklarıma göre gayrette iyi gidiyorsun az kaldı zaten bitiyor Ramazan Bayram sonrası kimse tutamaz seni 👏😎

Menü çok güzel canım. Canım ben ramazandan sonra biraz daha fazla artırıp yiyeyeceğim çünkü kısa zamanda vermek istemiyorum aslında istiyorum ama bunca zaman çok çabuk kilo verip yine aynı hızla geri aldım bu yüzden korkuyorum artıracağım dediğim şey ara öğün yapacağım sporuda dahil edeceğim. Burada birbirimizden destek alıyoruz birbirimize bakıyoruz ne yedik gaza geliyoruz daha çok bağlanıyoruz diyetimize eğer bu günlüğü açmasaydım ve sizinle beraber diyet yapmasaydım asla devam ettiremezdim iyimi varsınız kızlar:118::118:

1 tabak taze fasulye
Haşlanmış tavuk
Salata
Yoğurt
4 bardak su

3 bardak su
1 tabak manti:)
Ama tabak biraz büyüktü o yüzden başka hiçbişey yemedim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 bardak su
1 tabak manti:)
Ama tabak biraz büyüktü o yüzden başka hiçbişey yemedim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun hayriyecim ne güzel başka birşey yememişsin böylece dengelemişsin

Kızlar maşallah harika gidiyoruz hızımızı kesmek yok bayrama kadar hedefiniz kaç ben 68 hedefledim inşallah olur

50 kere ip atladım çok yoruyor yarın 100 yapıcam

inşallah canm ya ben normalde ekmek yemem bazen çok az eşimin zoruyla hani kilo vermek için değil yiyemiyorum sadece burda çevrem geniş arkadaşlarla toplanıyoruz çayla beraber hamur işi olmazsa olmaz hep bu yüzden kilo veremiyorum ama çok fazlada almıyorum ama bundan sonra düzene oturtacam inşallah

iftar
1 tabak yemek turşu aşı bilmem bilirmisiniz
2 kaşık taze fasulye 2 lokma ekmek 1 kase komposto bol su içtim
çayla 1 tane şekerpere 1 tana tuzlu kurabiye yedim
bidaha sahur yapmam yersemde meyve falan yerim bugün çok kötüydüm

yarında mekik çekmeye başlıyacam kızlar oruçluken fazla etkilemez sıkılaşmaya da ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…