semracım sen nasılsın menülerinde gayet iyi ben ramazandan sonra sıkmadan yapıcam listemi çoğaltıcam sonuçta ocağa kadar zamanım var o zamana kadar rahat 55 olurum inşallah
dün sahur fazla yaptım yediğim zaman acıkıyorum bugün çok açım anlayacağın bidaha bu kadar yemem.canm bide gerçek diyete bayramdan sonra başlıyacam şimdi diyet yapmıyorum normalde bu kadar yemem böyle hergün tatlı falan yok yani yemem
valla ben ne yürüyüş ne hareket hiçbirşey yapamıyorum ramazandan önce yapıyodum sonra gene başlarım iftardan sonra saat çok çabuk geçiyo çıkıp yürüyemiyorum gene
spor yapmayınca vücut çok kötü oluyor benim şuan hep iç açıcı değil ama ramazandan sonra spora asılacağım böyle verincede aynadaki görüntü çok iğrenç
ya canm imkan olsaydı fotoğraf gönderirdik birbirimize
valla ben ne yürüyüş ne hareket hiçbirşey yapamıyorum ramazandan önce yapıyodum sonra gene başlarım iftardan sonra saat çok çabuk geçiyo çıkıp yürüyemiyorum gene
Kızlar öğle balık yedim akşamda 3 tane kaşarlı mantar bir kaşık haydati 1 adet domates dolması koca bir tabakta kırmızı lahana salatası birazda karpuz kavun bu arada bayramdan sonra daha az yerim demişsiniz siz suanda zaten çok ölçülü yiyorsunuz bayramdan sonra bundan az yeyip birde spor olaylarına girerseniz size yemin ediyorum 3 ayda bombastik olursunuz zaten midelerimiz küçüldü biraz fazla yiyince rahatsızlık hissediyoruz o yüzden Bayram sonrasına kadar dikkat edip bayramdan sonranda asıldıkmı sporla diyete olayı 3-4 ayda bitiririz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3 bardak su
1 tabak manti:)
Ama tabak biraz büyüktü o yüzden başka hiçbişey yemedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakın moralimi bozma bu kadar uzun saatlerde ve sıcakta oruç tutuyorsun ve diyet yapmaya çabalıyorsun Tabiki arada biraz ölçü kaçanilir kaç kişi sizler gibi böyle oruç tutupta ölçülü yemeye dayanabiliyor 100 kişiden taş çatlasın 5-6 kişiyi geçmez ki bu zamana kadar okuduklarıma göre gayrette iyi gidiyorsun az kaldı zaten bitiyor Ramazan Bayram sonrası kimse tutamaz seni 👏😎
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?