Kızlar maşallah harika gidiyoruz hızımızı kesmek yok bayrama kadar hedefiniz kaç ben 68 hedefledim inşallah olur
3 bardak su
1 tabak manti:)
Ama tabak biraz büyüktü o yüzden başka hiçbişey yemedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 tabak taze fasulye
Haşlanmış tavuk
Salata
Yoğurt
4 bardak su
Ay süper toplasan 700 kalori etmez bomba olmuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm hedefim bayrama kadar 60 olmak ve böyle sabah aç karna falan değil kahvaltıdn sonra tartılıp 60 çıkmak istiyorum ama daha önemlisi bayramda bu kiloları geri almamak
yarında mekik çekmeye başlıyacam kızlar oruçluken fazla etkilemez sıkılaşmaya da ihtiyacım var
İnşallah hedefimize ulaşırız ben 70de takıldım bir hafta böyle sürer artık
Sporsuz olmuyor bende günde yarım saat ip atlama mekik bel hareketleri çalışacağım gerçekten sıkılaşmaya benimde ihtiyacım var
aysucum gel beraber başlayalım bugün mekik falan çekelim birde ben dün vücudumu ölçtüm sende ölçsene paylaşalım onuda burda
ben her beş kilo verişte duruyorum kilo veremiyorum sen maşallah iyi gidiyorsun semracım. bence hepimiz başlayalım bugünden itibaren sadece diyetle olmuyo ramazanda azar azar yaparız ramazandan sonra iyice asılırız spora ip atlayalım mekik çekelim ama kaç tane çekelim mekik
kilo vermem durduğunda ne yapmam lazım ne yaparsam kilo vermeye devam ederim acaba
benm spor aletlerim var evde mekik aleti var 50 tane çekip 1 dakika dinlenip 50 tane daha çekerim birde şey var revoflex yanlış yazdım heralde ama anlamışsınızdır onu pek yapamıyorum onun yerine ip alır atlarım
canm ablamda senin gibiydi verip duruyodu durduğu zamanlar almamak için koruma diyeti yapıyodu 1 ay kadar sonra gene normal diyete devam edip veriyodu
ben bu işin mantığını çözdüm 75 kilodaykende durdu diyetimi aynı şekilde devam ettirdim hatta artılara bile çıktım yine ben durmasını engellemek istiyorum gün içinde 100 gr da versem sevinicem yapılabilecek bir şey varmı onu bir araştırıyım
canm bu arada bişey sormak istiyorum ramazan ya misafir çağırıyorum sürekli geçen eşimin ailesini çağırdım ama o gün eltimi çağıramadım kavgalılar ve tamamen eltim hatalı haksız bende sonra çağırım eltimi dedim neyse geçen çağırdım gelirim dedi önce sonra kocama sorayım dedi bende tam hazırlıklara başladım tekrar aradı ben adetliyim gelmeyelim dedi şimdi mesaj çekmiş bügün müsaitseniz gelecez diye açıkçası şimdi gelmesini çokta istemiyorum geçen hep bahane arıyodu diye hem kaynım oruçta tutmuyormuş ne yapsam diye düşünüyorum çağısamda hayrı kalmadı artık
bence yaptığı saçmalık gün oturmasına gelmiyor ya benim bildiğim davet edilirsin gidersin iftara, yok efendim ben bugün gelicem diye bir şey olmaz davet edilmiş gelmemiş madem gelmedi otursun oturduğu yerde yani benim düşüncem bu yine en iyisini sen bilirsin canım
müsait olmadığımı söylüyecem en azından bügün istemiyorum gelmelerini belki sonra çağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?