ben olsam bende kabul etmezdim ben bir kere çağırdım kendisi gelmemiş bi dahada çağırmazdım ama tabi kendisi gelmek istemişse sen sana uygun bir zamanda çağır kalp kırmakda iyi değil
kesinlikle kalp kırarak konuşmam kimseyle tatlı bir dille müsait olmadığımı söylerim canım neyse bunu hallettik o zaman sağol gelelim spora ne zaman yapalım sporu iftardan sonramı gündüzmü
bence iftardan önce fırsat bulursak o zaman yapalım bence sen ne dersin
bencede iftardan önce ben birazdan yaparım
kızlar yarın iftar vericem pide yaptırmayı düşünüyorum yanına başka ne yemekler ve tatlı yapsam aklı verin
Kizlar ben bugun oruc tutamadım gece bebegim çok ateslendi sabah 6 ya kadar ayaktaydik 39u geçti atesi şimdide hastanede koşturuyorum tahlil falandua edin kizlar bebegim ıyilessin çok hasta kanında mikrop çıktı şimdi idrar almaya çalışıyoruz Oruç deilim ama sabahtan beri iki bardak su ictim sadece gece iki dilim ekmekle peynir yemistim allahtan:/ aysucum pide çok iyi fikir yanına zeytinyağlı salatalar hafif şeylerle geçiştir zaten ağırlık olarak pide yenir muhtemelen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah
Kizlar ben bugun oruc tutamadım gece bebegim çok ateslendi sabah 6 ya kadar ayaktaydik 39u geçti atesi şimdide hastanede koşturuyorum tahlil falandua edin kizlar bebegim ıyilessin çok hasta kanında mikrop çıktı şimdi idrar almaya çalışıyoruz Oruç deilim ama sabahtan beri iki bardak su ictim sadece gece iki dilim ekmekle peynir yemistim allahtan:/ aysucum pide çok iyi fikir yanına zeytinyağlı salatalar hafif şeylerle geçiştir zaten ağırlık olarak pide yenir muhtemelen
canm iftar verecem derken kalabalık mevlüd gibi bişeymi olcak acaba
Teşekkür ederim canım idrar sonuçları temiz çıktı kanda mikrop varmis antibiyotik başladık mecbur
Pidenin yanına bence söyle güzel bir salata gider birde kısır falan olur mu acaba ben daha 1 yıllık evliyim pek cahilim birde köpüklü ayran offff misss birde tatlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım idrar sonuçları temiz çıktı kanda mikrop varmis antibiyotik başladık mecbur
Pidenin yanına bence söyle güzel bir salata gider birde kısır falan olur mu acaba ben daha 1 yıllık evliyim pek cahilim birde köpüklü ayran offff misss birde tatlı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok cannm ya kısır falan gitmez çorba gider çorba yerine cacık hoşaf falanda olur birde salata içecekler tatlı olarakta şekerpare yapabilir yada tulumba tatlısı olur böyle taneli bi tatlı olsa daha iyi olur
toplamda 1 saat spor yaptım mutluyum
ben bir çeşit ana yemek, zeytinyağlı, meze falan bu şekilde çeşitlendiriyim diyorum ama ne yapsam karar veremiyorum çorba kesin yapıcam of kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?