Aysunun günlüğü

çorba olarak ezogelin hem kolay hemde lezzetli olur meze olarak acılı ezme haydari patlıcan salatası zeytin yağlı yaprak sarma ana yemek konusunda kararsızım tatlı olarak muhallebili kadayıf bu gece kararımı verip sabahtan başlıyım yemek yapmaya. spor yaptım ama şuan çok feci susadım

Offfff menüye bakkkkkk bu menü var ya 90 60 90 olmuşşşş 😎😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek maydanozlu zeytin yağlı domates salatalık 2 adet kare beyaz peynir 3 adet karpuz öğlen salata hındı eti az bişey akşam Levrek buğulama salata 3 adet karpuz 2 saat te yürüyüş

menün yine harika canım on numara olmuş

1 tabak fırında patatesli tavuk
salata
ayran
kaç bardak su hatırlamıyorum
soda
şekersiz çay
2 kaşık kazandibi

Allah en kisa surede en hayirlisiyla seninde melegini kucağına almayi nasip eder inşallah canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin icin:) şimdi biraz daha iyi allahtan uyutmaya calisiorum şu anda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun benin oğlumdada küçükken olmuştu benimkine iğne antibiyotik vermişlerdi çabuk toparlandı bak tahlillerde iyi çıkmış üzülme artık canım

Bizimkinede antibiyotik verdi ama iğne deil allahtan dün gece kucagimda titreyerek atesi yükseldi valla onlar hasta olunca biz daha beter oluyoruz ama şimdi biraz toparlandı allahtan saol canım benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim çok dikkat et bebeğine ateş çok zor oğlumda ateşlenince ateşini düşüremiyorduk acile koşuyorduk bu kış hergün hastanedeydik çocuklarımız hastalanınca bizimde ağzımızın tadı kalmıyor dünya başımıza yıkılıyor ama sakın unutma bunlar geçiyor canımızı içimizi acıtan bir hatıra olarak kalıyor sadece sen şimdi dimdik ayakta durmalısın sakın yıkılma biz annelerin sağlam durması gerekiyor yavrularımız bize muhtaç bu yüzden kendine iyi bak canım

güzel yavrunun iyi sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım

sahurumu yaptım
1.5 kepekli peynirli domatesli tost
şekersiz çay

❤️❤️❤️❤️❤️sen var ya harikasın

çok teşekkür ederim canım benim sende harikasın fıstığım biz artık bir takım olduk birbirimizden güç alıp hedefimize ilerliyoruz siz olmasaydınız ben asla bu kadar kararlı olamazdım iyiki varsınız canlarım

günaydın kızlar
dün yazamadım iftar menüm
1 tabak tavuk sote
biraz erişte pilavı
1 kase cacık sahura kadar bol su
1 dilim kremeli pasta yedim
sahurda üzüm ydim su içtim

günaydın kızlar
dün yazamadım iftar menüm
1 tabak tavuk sote
biraz erişte pilavı
1 kase cacık sahura kadar bol su
1 dilim kremeli pasta yedim
sahurda üzüm ydim su içtim

canım menü güzel ama keşke pasta yarım dilim olsaydı daha güzel olurdu

kızlar dünden kalma yorgunluğum var sahurda yapmadım iftardada nerdeyse hiç yemedim akşama inşallah dayanabilirim hayriyecim kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir. kızlar sizler ne yapıyorsun ne yediniz ne içtiniz nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…