Semra haklı yaa kısır olmaz zeytinyağlı güzel olur kesinlikle meze olarak aklıma haydari semizıtlu yoğurtlu salata falan geldi çorbada da ezi gelini çok seviyorum ben bilmem siz severmisiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çorba olarak ezogelin hem kolay hemde lezzetli olur meze olarak acılı ezme haydari patlıcan salatası zeytin yağlı yaprak sarma ana yemek konusunda kararsızım tatlı olarak muhallebili kadayıf bu gece kararımı verip sabahtan başlıyım yemek yapmaya. spor yaptım ama şuan çok feci susadım
Bu sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek maydanozlu zeytin yağlı domates salatalık 2 adet kare beyaz peynir 3 adet karpuz öğlen salata hındı eti az bişey akşam Levrek buğulama salata 3 adet karpuz 2 saat te yürüyüş
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir minik melein.. İşte anne olmak böyle bişey ben daha olamadım ama korkunu üzüntünü şu yazdığın 2 satırdan bile sezebiliyorum evlat işte hersey onun etrafında dönüyor tekrar tekrar geçmiş olsun ❤️
canım çok geçmiş olsun benin oğlumdada küçükken olmuştu benimkine iğne antibiyotik vermişlerdi çabuk toparlandı bak tahlillerde iyi çıkmış üzülme artık canım
yazık yavrum ya şifa olsun biran önce iyleşsin
Bizimkinede antibiyotik verdi ama iğne deil allahtan dün gece kucagimda titreyerek atesi yükseldi valla onlar hasta olunca biz daha beter oluyoruzama şimdi biraz toparlandı allahtan saol canım benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel yavrunun iyi sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım
canm ne güzel spor yapmışsın ben yapamadım ya
69 olmama 400 gr kaldı
❤️❤️❤️❤️❤️sen var ya harikasın
günaydın kızlar
dün yazamadım iftar menüm
1 tabak tavuk sote
biraz erişte pilavı
1 kase cacık sahura kadar bol su
1 dilim kremeli pasta yedim
sahurda üzüm ydim su içtim
canım menü güzel ama keşke pasta yarım dilim olsaydı daha güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?