- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
günaydın kızlar
dün yazamadım iftar menüm
1 tabak tavuk sote
biraz erişte pilavı
1 kase cacık sahura kadar bol su
1 dilim kremeli pasta yedim
sahurda üzüm ydim su içtim
kızlar dünden kalma yorgunluğum var sahurda yapmadım iftardada nerdeyse hiç yemedim akşama inşallah dayanabilirim hayriyecim kızın nasıl oldu inşallah daha iyidir. kızlar sizler ne yapıyorsun ne yediniz ne içtiniz nasıl gidiyor
Kızlar dün uyumuşum erkenden yazmamadım sabah domates peynir salatalık 2 dilim Çavdar ekmeği öğlen balık buğulama salata 1 çatal helva 1 tatlı kaşığı muhallebi akşam 1 adet zeytinyağlı dolma bol salata karpuz cacık fıstıklar biz oteldeyiz burda 24 saat açık büfe var 😅😱😱yemin ediyorum duvarları tırmanıyorum yememek için o yüzden salata dolduruyorum tabağımı tıka basa 😆😆😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizim iyi simdi canim benim saol:) biz 3 gundur kayinvalidemlerdeyiz dun hic giremedim kizlar kusura bakmayin yemek konusuna gelince cok takip edemiyorum kendimi kizla ugrasmaktan acikcasi biraz kacirdim bu hafta kilo veremem muhtemelen ama almamis olmakta benim icin yeterli:) ayrica aysucum 60li rakamlara geldin seni kutluyorum bebegim aynaya her baktiginda kendinle gurur duymalisin bencr:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ben senin günlüğüne hiç okumamış miyim yaaa. Bu nası bi adımdır 80 lerden 69 lara düşmüşsun.masallah diyim nazar olmasın. Günlüğüme ugramasan görmeyecektim seni. Hemen okuyorum bakalım nasıl vermiştin kilolari. Ay ben 73 le başlayim dedim 40 kere bozdum bi istikrarlı bir hafta diyet yapamadım. Hep tamsm şimdi başlıyorum diyorum 2 gün sonra bi engel çıkıyo unutuyorum yada diyete odaklanıyorsun hop başa donuyorum.
Teşekkür ederim canım.
Şu an çok açım iftara davetliyim toplu iftar mutlaka pilav vardır bir de Tulumba tatlısı çorba ve tavuk yada türlü tarzı yemek. Ekmek yemiycem ama pilav yerim çok açım şimdi çocuklarla bahsedeyim bisiklet sürüyorlar ben de bekliyorum. Ahh ahh üniversitede ne bisiklet surerdim. Bu arada spor da eklemek gerek. Ben simdi tartildim 70.6 bu iftara kadar 300 400 daha iner
hiç sorma bende o kadar açım ki anlatamam karnım çok fena kazınıyor ama bu açlık gözümüzü döndürmeyecek demi canım. dengeli yiyeceğiz tatlıda ye ama kararında ye canım. sana inanıyorum canım bu işi başaracaksın
Ay inşallah abartmam ama zaten tabildot usulü yemek abartmam 2. Yi almak yok yani 8000 adım yürüdüm aksama da 100 200 ip atlasam çok iyi olur
Ben geldim menumu bildiriyorum
Ezogelin çorbası
Etli nohut
Pilav
1 tane Tulumba tatlısı
Bir de 3 top dondurma yedim 1 lt su içtim şimdi ip atlama ya başlıycam
Teşekkür ederim aslında güzel bir menü değil Tulumba tatlısı ve dondurma hiç olmadı olmuyor ama dayanamıyorum yaa şu kaçamakları olmasa çok güzel olucak
Ayy ben senin günlüğüne hiç okumamış miyim yaaa. Bu nası bi adımdır 80 lerden 69 lara düşmüşsun.masallah diyim nazar olmasın. Günlüğüme ugramasan görmeyecektim seni. Hemen okuyorum bakalım nasıl vermiştin kilolari. Ay ben 73 le başlayim dedim 40 kere bozdum bi istikrarlı bir hafta diyet yapamadım. Hep tamsm şimdi başlıyorum diyorum 2 gün sonra bi engel çıkıyo unutuyorum yada diyete odaklanıyorsun hop başa donuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?