Aysunun günlüğü

günaydın kızlar
dün yazamadım iftar menüm
1 tabak tavuk sote
biraz erişte pilavı
1 kase cacık sahura kadar bol su
1 dilim kremeli pasta yedim
sahurda üzüm ydim su içtim

Toplamda 1200 kaloriden az bu iyi ekmek meyva yemediğin için pasta çok büyük etken değil sahurda meyva Ile geçiştirmişsin 1 salkım üzüm 43 kalori 2 yada 3 salkım yesen maksimum 130 hadi 150 kalori olsun çok çok iyi tek handikap meyve acıktırır onun yerine Çavdar ekmeğine tuz oranı az beyaz beynirli tost falan yap bak o tok tutuyor yanınada domates hıyar totalde üzümle aynı kalori fıstıkım 💋❤️❤️ gene dün çok çok iyi idare etmişin bence cânim benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün uyumuşum erkenden yazmamadım sabah domates peynir salatalık 2 dilim Çavdar ekmeği öğlen balık buğulama salata 1 çatal helva 1 tatlı kaşığı muhallebi akşam 1 adet zeytinyağlı dolma bol salata karpuz cacık fıstıklar biz oteldeyiz burda 24 saat açık büfe var 😅😱😱yemin ediyorum duvarları tırmanıyorum yememek için o yüzden salata dolduruyorum tabağımı tıka basa 😆😆😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizim iyi simdi canim benim saol:) biz 3 gundur kayinvalidemlerdeyiz dun hic giremedim kizlar kusura bakmayin yemek konusuna gelince cok takip edemiyorum kendimi kizla ugrasmaktan acikcasi biraz kacirdim bu hafta kilo veremem muhtemelen ama almamis olmakta benim icin yeterli:) ayrica aysucum 60li rakamlara geldin seni kutluyorum bebegim aynaya her baktiginda kendinle gurur duymalisin bencr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seni gerçekten kutluyorum tatilde olup birde açık büfe varken nasıl nefsine hakim oluyorsun ben olsam asla beceremezdim helal olsun

hayriyecim çok sevindim kızının iyi olmasına. sen kiloyu takma kafana canım kızınla ilgilen kafanı topla çok yıprandın vakit bulursan yazarsın canım kendine ve yavruna çok iyi bak

Ayy ben senin günlüğüne hiç okumamış miyim yaaa. Bu nası bi adımdır 80 lerden 69 lara düşmüşsun.masallah diyim nazar olmasın. Günlüğüme ugramasan görmeyecektim seni. Hemen okuyorum bakalım nasıl vermiştin kilolari. Ay ben 73 le başlayim dedim 40 kere bozdum bi istikrarlı bir hafta diyet yapamadım. Hep tamsm şimdi başlıyorum diyorum 2 gün sonra bi engel çıkıyo unutuyorum yada diyete odaklanıyorsun hop başa donuyorum.

Günlüğüne okudum. Tekrar tebrik ediyorum. Birbirinize desteğiniz çok guzel iznin olursa ben de menu paylaşabilir miyim sizinle devam etmek daha iyi hissettirecek gibi

canım benim hoş geldin günlüğüme. verdiğim kilolara bende inanamıyorum hala nasıl başarabildim ama şu bir gerçek tek başına yapınca bir yerde sıkılıp bırakıyorsun grup halinde olunca sıkılınca arkadaşlarım destek oluyor birbirimize destek oluyoruz herşey çok daha kolay oluyor tabiki sende aramıza gel canım hep beraber verelim kilolarımızı hergün menülerini yaz kilolarımızı pazartesi tartılıp söylüyoruz

Teşekkür ederim canım.
Şu an çok açım iftara davetliyim toplu iftar mutlaka pilav vardır bir de Tulumba tatlısı çorba ve tavuk yada türlü tarzı yemek. Ekmek yemiycem ama pilav yerim çok açım şimdi çocuklarla bahsedeyim bisiklet sürüyorlar ben de bekliyorum. Ahh ahh üniversitede ne bisiklet surerdim. Bu arada spor da eklemek gerek. Ben simdi tartildim 70.6 bu iftara kadar 300 400 daha iner

hiç sorma bende o kadar açım ki anlatamam karnım çok fena kazınıyor ama bu açlık gözümüzü döndürmeyecek demi canım. dengeli yiyeceğiz tatlıda ye ama kararında ye canım. sana inanıyorum canım bu işi başaracaksın

Ay inşallah abartmam ama zaten tabildot usulü yemek abartmam 2. Yi almak yok yani 8000 adım yürüdüm aksama da 100 200 ip atlasam çok iyi olur

Ay inşallah abartmam ama zaten tabildot usulü yemek abartmam 2. Yi almak yok yani 8000 adım yürüdüm aksama da 100 200 ip atlasam çok iyi olur

tabildotsa rahatlıkla ye canım zaten fazla koymuyorlar hem sporunuda yapmışsın maşallah canım daha ne olsun

bugün tek başıma olunca yemek hazırlamak istemedim
yarım simit
1 dilim peynir
5 zeytin
domates biber
şekersiz çay
1 saat yürüyüş

kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor yarın tartılıyoruz umarım bol eksili tartı günümüz olur

Ben geldim menumu bildiriyorum

Ezogelin çorbası
Etli nohut
Pilav
1 tane Tulumba tatlısı

Bir de 3 top dondurma yedim 1 lt su içtim şimdi ip atlama ya başlıycam

afiyet olsun canım çok güzel menün ayrıca sporda yapıyorsun harikasın

Teşekkür ederim aslında güzel bir menü değil Tulumba tatlısı ve dondurma hiç olmadı olmuyor ama dayanamıyorum yaa şu kaçamakları olmasa çok güzel olucak

yarın daha güzel olur canım hiç bir şekilde moral bozmuyoruz yolumuz uzun arada kaçamaklarımız olacak yarın dengelersin olur biter

kızlar çok iyi gidiyosunuz benim iftar menüm
1 tabak eşkili köfte
azıcık patetes salatası yedim 1 lokum
birde 1 tane eti cin yedim

canm hoşgeldin aramıza hep beraber güzel şeyler başaracaz. iyi kilo vermişsin gene devamı gelecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…