Kizim iyi simdi canim benim saol:) biz 3 gundur kayinvalidemlerdeyiz dun hic giremedim kizlar kusura bakmayin yemek konusuna gelince cok takip edemiyorum kendimi kizla ugrasmaktan acikcasi biraz kacirdim bu hafta kilo veremem muhtemelen ama almamis olmakta benim icin yeterli:) ayrica aysucum 60li rakamlara geldin seni kutluyorum bebegim aynaya her baktiginda kendinle gurur duymalisin bencr:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar çok iyi gidiyosunuz benim iftar menüm
1 tabak eşkili köfte
azıcık patetes salatası yedim 1 lokum
birde 1 tane eti cin yedim
tabi sahur da var 1 tane peynirli gül böreğiazıcık cıslar var canım özellikle lokum ben kilomun çoğunu lokum sayesinde aldım aman diyim uzak dur çok kalorili bunun dışında menün güzel toplam 740 kalori almışsın
Dün sabah 2 parça peynir 3 adet karpuz 2 dilim Çavdar ekmeği 1 adet domates zeytinyağlı maydanozlu öğle balık salata 2 çatal muhallebi akşam salata hindi ızgara 2 dilim karpuz bu sabah tartıldım 63 olmuşum yaklaşık 10 gündür tartılmamıştım 6 kg verdim ama son 5 gündür Tatildeyiz ve günde 3 saat (en az ) Deniz'de yüzdüm her denize girdiğimde en az 45 dk kalıyorum sabah 9 akşam 6 denizdeyiz bunun etkisi çok oldu yüzme yerine her gün 1,5 saat yürüyüş aynı etkiyi yapacaktır birde akşam 6 dan sonra yemedim sadece su içtim şimdi 10 kg daha vericem bebiş için 55 yada 53 de hamile kalırsan çok rahat edersin demişti diyetisyen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi sahur da var 1 tane peynirli gül böreği
domates salatalık çay
canım sen böyle devam edersen 1.5 ayda verirsin kalan on kiloyu ve bebişine kavursun inşallah en kısa sürede canım
günlük olayı çok mantıklı güzel bişeymiş yainşallah çabalarının karşılığını alırsın ve istediğin vücuda sahip olursun
kızlar bugün tartılıyoruz ben bugün tartılıp ramazanın son gününe kadar tartılmıcam 67.5 görmek istiyorum inşallah olur
yedik bi kereaslında bugünlerde arttırdım ramazan zorlaştı açlık suzuzluk yok çok şükür ama tansiyonum düşüyo başım çok kötü dönüyo gözlerim kararıyo her sefernde bayılcak gibi oluyorum uzun zaman kan ilacı kullandım son bir aydır kullanmıyorum en iyisi güzel yiyeyim dedim kilo veremesemde bayramdan sonra daha sıkı bir diyet yaparım uykususuz kalıyorum gece 3 te 4 te yatıyorum oğlum 7 de kaldırıyo beni
yarın değilmiydi tartı günü
işte bu kadar aç kalırsam günleri bile şaşırırım yani
evet canım şaşırmışsınn yediklerimize dikkat edelim ama çok zorlamayalım bence sağlığımız daha önemli gözüm kararıyo iye kalkamıyorum oğluma bile bakamıyorum bazen allahtan çok küçük değil birde regl dönemim yaklaşıyo tartıda fazla çıkarım heralde
bu arada kızlar maydanoz suyunu öneririm ben 68 dim maydanoz suyuyla 4 kiloverdim 1 buçuk ayda bayramdan sonra 1 ay daha içeçem
işte bu kadar aç kalırsam günleri bile şaşırırım yani
evet canım şaşırmışsınn yediklerimize dikkat edelim ama çok zorlamayalım bence sağlığımız daha önemli gözüm kararıyo iye kalkamıyorum oğluma bile bakamıyorum bazen allahtan çok küçük değil birde regl dönemim yaklaşıyo tartıda fazla çıkarım heralde
bende dün öyleydim ayakta bile duramıyordum çocuklara çorbayı bile zar zor yaptım. beni tartı çok kasıyor 70de takılınca hırs yaptım vericem diye ne iftarda doğru düzgün yedim nede sahurda önemli olan sağlımız ben uzun süre tartılmıcam sırf bu yüzden çok kafaya takıyorum
bu arada kızlar maydanoz suyunu öneririm ben 68 dim maydanoz suyuyla 4 kiloverdim 1 buçuk ayda bayramdan sonra 1 ay daha içeçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?