Aysunun günlüğü

meraba canm kızının iyi olmasına sevindim öncelik hep onların diyete gelince de kendini çok bırakmazsan sorun olmaz sonra hepberaber devam.......

Dün sabah 2 parça peynir 3 adet karpuz 2 dilim Çavdar ekmeği 1 adet domates zeytinyağlı maydanozlu öğle balık salata 2 çatal muhallebi akşam salata hindi ızgara 2 dilim karpuz bu sabah tartıldım 63 olmuşum yaklaşık 10 gündür tartılmamıştım 6 kg verdim ama son 5 gündür Tatildeyiz ve günde 3 saat (en az ) Deniz'de yüzdüm her denize girdiğimde en az 45 dk kalıyorum sabah 9 akşam 6 denizdeyiz bunun etkisi çok oldu yüzme yerine her gün 1,5 saat yürüyüş aynı etkiyi yapacaktır birde akşam 6 dan sonra yemedim sadece su içtim şimdi 10 kg daha vericem bebiş için 55 yada 53 de hamile kalırsan çok rahat edersin demişti diyetisyen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar çok iyi gidiyosunuz benim iftar menüm
1 tabak eşkili köfte
azıcık patetes salatası yedim 1 lokum
birde 1 tane eti cin yedim

azıcık cıslar var canım özellikle lokum ben kilomun çoğunu lokum sayesinde aldım aman diyim uzak dur çok kalorili bunun dışında menün güzel toplam 740 kalori almışsın

azıcık cıslar var canım özellikle lokum ben kilomun çoğunu lokum sayesinde aldım aman diyim uzak dur çok kalorili bunun dışında menün güzel toplam 740 kalori almışsın
tabi sahur da var 1 tane peynirli gül böreği
domates salatalık çay

canım sen böyle devam edersen 1.5 ayda verirsin kalan on kiloyu ve bebişine kavursun inşallah en kısa sürede canım

2 kepek ekmek
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
şekersiz çay

günlük olayı çok mantıklı güzel bişeymiş ya inşallah çabalarının karşılığını alırsın ve istediğin vücuda sahip olursun

kızlar bugün tartılıyoruz ben bugün tartılıp ramazanın son gününe kadar tartılmıcam 67.5 görmek istiyorum inşallah olur

canım sen böyle devam edersen 1.5 ayda verirsin kalan on kiloyu ve bebişine kavursun inşallah en kısa sürede canım

Inşallah güzel aysum benim hamileliktede diyetisyenle devam edeceğim için sizi bırakmıcam her gün kontrollü yicem bu arada diyet tatlı tarifi aldım odada kaldı onuda yazıcam size acayip lezzetli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yedik bi kere aslında bugünlerde arttırdım ramazan zorlaştı açlık suzuzluk yok çok şükür ama tansiyonum düşüyo başım çok kötü dönüyo gözlerim kararıyo her sefernde bayılcak gibi oluyorum uzun zaman kan ilacı kullandım son bir aydır kullanmıyorum en iyisi güzel yiyeyim dedim kilo veremesemde bayramdan sonra daha sıkı bir diyet yaparım uykususuz kalıyorum gece 3 te 4 te yatıyorum oğlum 7 de kaldırıyo beni

günlük olayı çok mantıklı güzel bişeymiş ya inşallah çabalarının karşılığını alırsın ve istediğin vücuda sahip olursun

günlük tutmak harika bir şey birde burda bir grup olduk birbirimize destek verip kilolarımızdan kurtuluyoruz. güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum canım

hiç sorma canım bende kaç gündür perişan oluyorum dediğin gibi gözlerim kararıyo başım dönüyor birde yürüyüşde yapıyorum kendimi çok zorluyorum 69 görmek için hırs yaptım neyseki gördümde daha sağlıklı bi şekilde vericem biraz acele ediyoruz sağlıklı olmuyor

bu arada kızlar maydanoz suyunu öneririm ben 68 dim maydanoz suyuyla 4 kiloverdim 1 buçuk ayda bayramdan sonra 1 ay daha içeçem

bu arada kızlar maydanoz suyunu öneririm ben 68 dim maydanoz suyuyla 4 kiloverdim 1 buçuk ayda bayramdan sonra 1 ay daha içeçem

nasıl içebiliyosun onu ya ben denedim bi kere o da annem yapmıştı bi ucundan dudağımı deydirdim direk öğürmeye başladım mide bulandırmaması için bişey yapıyomusun acaba

bende içiyordum ramazan girince bıraktım güzel ödem attırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…