nasıl içebiliyosun onu ya ben denedim bi kere o da annem yapmıştı bi ucundan dudağımı deydirdim direk öğürmeye başladım mide bulandırmaması için bişey yapıyomusun acaba
nasıl içebiliyosun onu ya ben denedim bi kere o da annem yapmıştı bi ucundan dudağımı deydirdim direk öğürmeye başladım mide bulandırmaması için bişey yapıyomusun acaba
hayır midem bulanmıyo çok rahat içiyorum seviyorum tadını ılık olunca daha iyi oluyo soğan suyu içmiş biri olarak onu çok daha rahat içebiliyorum
herkesin bedeni bünyesi farklı tabi, dedim bide içersem kusmıyım daha beter olmıyım
ilk zamanlar miden bulanır sonra alışırsın limon sıkabilirsin içine kilon varmı
1.63 boyum 52 kilom
1.63 boyum 52 kilom
uzun süredir görüşmediğim insanlarla karşılaşınca direk söyledikleri söz çok zayıflamışsın o kadar seviniyorum çekemeyenlerin ilk sözü yeter daha fazla zayıflama yeter halbuki kilom yüzünden benimle dalga geçerlerdi kilo verincede daha fazla zayıflama ama iyiliğimi isteyenler belli oluyor daha vermelisin diyorlar gerçekten daha vermem gereken 14 kilom var
maşallah canımsenin kilo problemin yok ki boşver maydonoz sularıyla uğraşma
içme canm çok güzel orantılı işte
evet canm kıskananlar yeter yüzün çökmüş falan diyolar ama ben senin gibi 55 falan istemiyorum bana 58 iyi hatta 60 ta çok iyi dahada vermek istemem
yinede fazlalığım var ya boyum biraz uzun olsaydı
aynen canım hemen bir kulp buluyorlar en güzelide ne biliyormusun sen kiloluyken zayıf olup dalga geçen arkadaşım şimdi ben zayıfım o kilolu onun bakışları bana yetiyor asla insanlarla dalga geçmem ama karşıdaki insanlar çok acımasız asla onlar gibi olmayacağımboyum 158 canım kısayım yani keşke boyum uzun olsaydıda 60 yeter deseydim
canm benmde boyum çok yok ama vücudum hiç kıvrımlı değil belim ince değildir kalçam düzdür bi göhüslerim var biraz fazla kilo versem tahta gibi görünürüm bu arada ölçelim mi vücudumuzu
yarın mezura alıp ölçülürüm canım keşke başta alsaymışım
semracım kaç kilo olunca bebek düşünüyordun
58 yeterli ama ondan önce abimin düğünü var tarih belli değil bu sene yapılırsa hamileliği düğünden sonraye ertelerim ama seneye kalcağını bilsem kilo verir vermez hemen tedavye başlarım oğlumda 8 aylık hamileyken büyük abimin düğünüydü ve çok zordu ama seneye kalsa ben gene hamileliğin son zamanlarına denk gelr heralde ne yapsam bilmiyorum ki
geçende bahsetmiştim kimse cevap yazmadı o zaman yarın ölçülelim onuda bildirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?