bende mezura olmadığı için bir şey diyemedim canım yarın çarşıya çıkarım unutmasam alırım nerden bulabilirim acaba
bence mantıklı hareket ediyorsun canım düğün telaşı çok zor o arada hamileysen koşuşturmacadan yıpranıyorsun bebek varsa perişan oluyor fazla kilonda yok 4 kilo verince hedefine ulaşmış oluyorsun ne güzel bebek için nasıl tedavi görüyorsun hap falanmı
uzun süredir görüşmediğim insanlarla karşılaşınca direk söyledikleri söz çok zayıflamışsın o kadar seviniyorum çekemeyenlerin ilk sözü yeter daha fazla zayıflama yeter halbuki kilom yüzünden benimle dalga geçerlerdi kilo verincede daha fazla zayıflama ama iyiliğimi isteyenler belli oluyor daha vermelisin diyorlar gerçekten daha vermem gereken 14 kilom var
Evet kesinlikle öyle sen hep kilolu ol o özgüvenini tatmin etsin senin yanında kendini iyi hissetsin istiyorlar ego tatmin etmek için bizi kullanıyorlar iste böyle durumlarda kim dost kim kaşarlı tost anlıyoruz tabikide vereceksin o son kilolarıda hemde çatır çatır vereceksin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iki hamilelik geçti başımdan ikisindede tedaviyle oldu yumurtalarım tembel klomen kulandım sonra çatlatma iğnesi heralde gene aynı tedaviyle olur
Selam kızlar
Kusura bakmayın bugün baya gecikti. Eşimle evi temizledik halıları yikama ya verdik. Baya yoruldum. Bugün dışarda yuruyemedim ama temizlik de kalori harcatmistir. Sahurda Sucuk yedim 2 dilim ekmekle. 1 lt su toplam 2.5 lt şu içiyorum. Bunun yarım lt.si limonlu ılık su.
Aysucum zayıfliycaz daha. Sakın birilerinin lafına kanip da mücadeleyi bırakma. Ben geçen sene 65 e kadar icmistim dediğin gibi cekemeyenler başladı daha fazla zayıflama sana yakışmıyor yüzün çöküyor demeye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa anlıyamıyorum bu insanlar neden dost geçinipte kötü şişko olmamız için uğraşıyor hastalıklı beyinliler egolarını gitsinler başka yerde tatmin etsinler zayıflayacağız hep birlikte kızlar çatlasalarda patlasalarda
Selam kızlar
Kusura bakmayın bugün baya gecikti. Eşimle evi temizledik halıları yikama ya verdik. Baya yoruldum. Bugün dışarda yuruyemedim ama temizlik de kalori harcatmistir. Sahurda Sucuk yedim 2 dilim ekmekle. 1 lt su toplam 2.5 lt şu içiyorum. Bunun yarım lt.si limonlu ılık su.
Aysucum zayıfliycaz daha. Sakın birilerinin lafına kanip da mücadeleyi bırakma. Ben geçen sene 65 e kadar icmistim dediğin gibi cekemeyenler başladı daha fazla zayıflama sana yakışmıyor yüzün çöküyor demeye.
Kızlar sigarayı bırakalı çok kısa bir zaman oldu asıl maksadı kilo almamak ve zayiflamak sigarayı bırakınca zayiflamak biraz zor ama inşallah ben bu zoru başarıcam ve hem sigaradan hem de kilolar imkan kurtulup sağlıklı olucam inşallah.
Yaa anlıyamıyorum bu insanlar neden dost geçinipte kötü şişko olmamız için uğraşıyor hastalıklı beyinliler egolarını gitsinler başka yerde tatmin etsinler zayıflayacağız hep birlikte kızlar çatlasalarda patlasalarda
1 tabak kıymalı börülce yemeği
125 gr yoğurt
salata
Selam kızlar
sigarayı bırakarak en iyisini yapmışsın canım. kocamda bir sene önce bıraktı beş kilo aldı dikkat etti verdi aldığı kiloları şimdi kendi kendine kızıyo nasıl içmişim bunca sene bana nasıl katlandın diyor. sigara içerken çok öksürüyordu ondanda kurtuldu. sen sigarayla baş etmişsin kilolarmı gözünü korkutur onlardanda kurtulursun inşallah canım
Iyi mi kötü mü yani. . bombastik derken 😄
Menüm
Domates çorbasl
2 kaşık pilav
Antrikot et bir parça
Komposto
2 tane bulgurlu köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?