Aysunun günlüğü

iki hamilelik geçti başımdan ikisindede tedaviyle oldu yumurtalarım tembel klomen kulandım sonra çatlatma iğnesi heralde gene aynı tedaviyle olur

Evet kesinlikle öyle sen hep kilolu ol o özgüvenini tatmin etsin senin yanında kendini iyi hissetsin istiyorlar ego tatmin etmek için bizi kullanıyorlar iste böyle durumlarda kim dost kim kaşarlı tost anlıyoruz tabikide vereceksin o son kilolarıda hemde çatır çatır vereceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[Q UOTE=semraanne;36124766]58 yeterli ama ondan önce abimin düğünü var tarih belli değil bu sene yapılırsa hamileliği düğünden sonraye ertelerim ama seneye kalcağını bilsem kilo verir vermez hemen tedavye başlarım oğlumda 8 aylık hamileyken büyük abimin düğünüydü ve çok zordu ama seneye kalsa ben gene hamileliğin son zamanlarına denk gelr heralde ne yapsam bilmiyorum ki[/QUOTE]
Aaaa Semra sendemi bebiş yapıcaksın çok sevindim ben kaçırmışım onu görmedim yazdığını şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin kuşum

canım benim yazdıkların o kadar doğru ki çok güzel anlattın onlar özgüven patlaması yaşarken bende yerlerde gezen gururumla dolanıyordum ama artık kendimi seviyorum kendime değer veriyorum ve sırf kendim için kalan kilolarımı vereceğim. ayrıca kaşarlı tost lafına hayran kaldım benzetmelerin müthiş güzel

iki hamilelik geçti başımdan ikisindede tedaviyle oldu yumurtalarım tembel klomen kulandım sonra çatlatma iğnesi heralde gene aynı tedaviyle olur

bende oğluma klomenle hamile kalmıştım. hiç bir problemim yoktu kilodan başka o zamanda 75 kiloydum bence kiloda bir hastalık

Selam kızlar

Kusura bakmayın bugün baya gecikti. Eşimle evi temizledik halıları yikama ya verdik. Baya yoruldum. Bugün dışarda yuruyemedim ama temizlik de kalori harcatmistir. Sahurda Sucuk yedim 2 dilim ekmekle. 1 lt su toplam 2.5 lt şu içiyorum. Bunun yarım lt.si limonlu ılık su.
Aysucum zayıfliycaz daha. Sakın birilerinin lafına kanip da mücadeleyi bırakma. Ben geçen sene 65 e kadar icmistim dediğin gibi cekemeyenler başladı daha fazla zayıflama sana yakışmıyor yüzün çöküyor demeye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sigarayı bırakalı çok kısa bir zaman oldu asıl maksadı kilo almamak ve zayiflamak sigarayı bırakınca zayiflamak biraz zor ama inşallah ben bu zoru başarıcam ve hem sigaradan hem de kilolar imkan kurtulup sağlıklı olucam inşallah.

Yaa anlıyamıyorum bu insanlar neden dost geçinipte kötü şişko olmamız için uğraşıyor hastalıklı beyinliler egolarını gitsinler başka yerde tatmin etsinler zayıflayacağız hep birlikte kızlar çatlasalarda patlasalarda

Fesatliklarindan iste hakikaten canım dediğin gibi hastalıklı beyinliler. Dediğin gibi biz de onlar catlasa da patlasa da zayıfliycaz. Ahh allahım 60 kgyu bi görsem...

oh evin şimdi tertemiz canım temizlik gibisi yok güzel kaloride yakmışsındır menüde güzel canım daha ne olsunelimizden geleni yapıyoruz canım elbetteki bizi çekemeyenlerin sözüyle hedefimizden vazgeçmicez özellikle sevinip gibi yapıp içinden delirmiyorlarmı onlara bayılıyorum hiçte belli etmiyorlar kıskandıklarını

sigarayı bırakarak en iyisini yapmışsın canım. kocamda bir sene önce bıraktı beş kilo aldı dikkat etti verdi aldığı kiloları şimdi kendi kendine kızıyo nasıl içmişim bunca sene bana nasıl katlandın diyor. sigara içerken çok öksürüyordu ondanda kurtuldu. sen sigarayla baş etmişsin kilolarmı gözünü korkutur onlardanda kurtulursun inşallah canım

evet canlarım çatlasalarda patlasalarda biz bu kiloları verip çıtır olacağız

1 tabak kıymalı börülce yemeği
125 gr yoğurt
salata

Kızlar sabah peynir domates karpuz zeytin 2 dilim Çavdar ekmeği öğlen bol salata 1 dilim pasta (kaçamaaakkk👹😋😰&#128557 akşam zeytinyağlı mantar 1 kaşık bol salata 1 dilim zeytinyağlı patlican 3 adet karpuz kızlar burda açık büfede öğlen gözüm döndü yedim pastayı 😭😭😭 ama saatlerce yüzdüm neyse artık yapacak bişey yok buarada burda bir aile var 2 kızları var 1 tanesi güzel digerinde çok tatlı ama Tombik azıcık görseniz o Tombik olan tatlı kızı nasıl aşşalıyorlar sinir oldum

1 dilim normal ekmek 90 kalori 2 dilim 180 sucuk kaç dilim yedin bilmiyorum ama ortalama bir değer alırsak 170 diyelim 350 kalori toplamda bombastik olmuş fıstık

Iyi mi kötü mü yani. . bombastik derken 😄
Menüm
Domates çorbasl
2 kaşık pilav
Antrikot et bir parça
Komposto
2 tane bulgurlu köfte

Evet sigarayı bırakarak en iyisini yaptım inşallah bi daha başlamam. 5 kilo ortalama alınıyor ama ben kilo almadan bu süreci geçirmek istiyorum. Eşinin sigarayı bırakması da süper. Desteğinizle başarıcam kızlar <..

Iyi mi kötü mü yani. . bombastik derken &#128516;
Menüm
Domates çorbasl
2 kaşık pilav
Antrikot et bir parça
Komposto
2 tane bulgurlu köfte

Iyi canım benim iyi ben böyle abuk subuk tabirler çok kullanırım biraz muzurum &#128518; menün yaklaşık 1000 kalori gayet güzel ekmek yememişsin bu çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…