Kızlar sabah peynir domates karpuz zeytin 2 dilim Çavdar ekmeği öğlen bol salata 1 dilim pasta (kaçamaaakkk👹😋😰😭akşam zeytinyağlı mantar 1 kaşık bol salata 1 dilim zeytinyağlı patlican 3 adet karpuz kızlar burda açık büfede öğlen gözüm döndü yedim pastayı 😭😭😭 ama saatlerce yüzdüm neyse artık yapacak bişey yok buarada burda bir aile var 2 kızları var 1 tanesi güzel digerinde çok tatlı ama Tombik azıcık görseniz o Tombik olan tatlı kızı nasıl aşşalıyorlar sinir oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi mi kötü mü yani. . bombastik derken 😄
Menüm
Domates çorbasl
2 kaşık pilav
Antrikot et bir parça
Komposto
2 tane bulgurlu köfte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sigarayı bırakarak en iyisini yaptım inşallah bi daha başlamam. 5 kilo ortalama alınıyor ama ben kilo almadan bu süreci geçirmek istiyorum. Eşinin sigarayı bırakması da süper. Desteğinizle başarıcam kızlar <..
bende içiyordum ramazan girince bıraktım güzel ödem attırıyordu
aysuuu naber ne yaptın canım kaç kilosun
ben yarın tartılacam bakalım kendimi hafif hissediyorum
ama iftar yemeklerini hafif geçirmek zor oluyoo
olsun iftardan sonra yürüyüş yapabiliyorummisafir gelmezse tabiii
eşimin alması çok normaldi habire tıkındı kendini yemeğe verdi sen almayı bırak çok güzel kilolar vereceksin sağlıklı dengeli besleniyorsun hiç korkma canım
Aaaa Semra sendemi bebiş yapıcaksın çok sevindim ben kaçırmışım onu görmedim yazdığını şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin kuşum[Q UOTE=semraanne;36124766]58 yeterli ama ondan önce abimin düğünü var tarih belli değil bu sene yapılırsa hamileliği düğünden sonraye ertelerim ama seneye kalcağını bilsem kilo verir vermez hemen tedavye başlarım oğlumda 8 aylık hamileyken büyük abimin düğünüydü ve çok zordu ama seneye kalsa ben gene hamileliğin son zamanlarına denk gelr heralde ne yapsam bilmiyorum ki
Sahurumu yaptım
Avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
4 dilim Sucuk
Yarım litre limonlu ılık su
1 lt normal su
2 dilim karpuz
2 dilim peynir
1 kepekli ekmek
Aysu gene tarihi yazmış menü ya bak helal sen 69 görücem derken bu hün 67 leri görürsen şaşırma❤️
canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama maalesef 69.5 ta takıldım o kadar az yememe rağmen gitmiyor kilolar bende moral bozmamaya çalışıyorum ama biraz canımı sıkıyor tabi
canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama maalesef 69.5 ta takıldım o kadar az yememe rağmen gitmiyor kilolar bende moral bozmamaya çalışıyorum ama biraz canımı sıkıyor tabi
günaydın kızlar kilomda pek bi fark yok 62 kiloyom ama şişlik var bi kaç güne regl olurum 2 gün önce 61.5 çıkmıştım
Canım yaklaşık 400- 450 kalori almışsın gayet yerinde sucuk yerine hindi salam falan yemeği düşünürmüsün?kalıri olarakta yağ oranı olarakta çok daha hafif ve uygun sahur için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?