Aysunun günlüğü

maalesef canım kiloluysan herkesin hakaret etmeye hakkı var ağzına geleni söylüyorlar karşı tarafın kalbi kırılırmı üzülürmü düşünmek yok düşünce özürlüsü insanlar birde daha küçük onun iç dünyasını psikolojisini düşünmek bile istemiyorum ben ya. benim böyle insanlara duam şöyledir kınadığınız alay ettiğiniz şey başınıza gelir inşallah başka ne diyim benim çok içim yandığı için çok kızgınım böyle insanlara. menü konusunda canım iradene hayranım o kadar güzel yemeklerin içinde kendini frenliyorsun daha ne olsun süpersin sporda var zaten kesin kilo verirsin canım

eşimin alması çok normaldi habire tıkındı kendini yemeğe verdi sen almayı bırak çok güzel kilolar vereceksin sağlıklı dengeli besleniyorsun hiç korkma canım

bende içiyordum ramazan girince bıraktım güzel ödem attırıyordu

aysuuu naber ne yaptın canım kaç kilosun
ben yarın tartılacam bakalım kendimi hafif hissediyorum
ama iftar yemeklerini hafif geçirmek zor oluyoo
olsun iftardan sonra yürüyüş yapabiliyorum misafir gelmezse tabiii

özlettin kendini canım ya nasıl gidiyor tatilin. ben 69a düştüm ramazanda az yiyorum suyla doyuyorum anlayacağın sen neler yaptın canım 89a düşmüşsündür inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bombastik 😄😄 çok güzel tabirlerin varmış. Kalori hesabını iyi öğrenmissin hemen ortalamaları cikariyosun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimin alması çok normaldi habire tıkındı kendini yemeğe verdi sen almayı bırak çok güzel kilolar vereceksin sağlıklı dengeli besleniyorsun hiç korkma canım

Ayyy inşallah veririm 60 kg ya inmek istiyorum sağlıklı bir şekilde. Hep birlikte zayıfliycaz inşallah. Bugün Spor yok ve vicdan yaptım resmen. Spor yapamadım diye. Halıları fa kaldırdık ip atlanmaz çok gürültü olur.

Aaaa Semra sendemi bebiş yapıcaksın çok sevindim ben kaçırmışım onu görmedim yazdığını şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin kuşum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

sağol canm seninkinide ama benmki 2.olcak allahın izniyle

meraba kızlar bugün iftarda evde değildim ve bugün gerçekten fazla yedim yazmak istemiyorum o yüzden yarın tartılınca görüşürüz

Sahurumu yaptım
Avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
4 dilim Sucuk
Yarım litre limonlu ılık su
1 lt normal su

Son düzenleme:
2 dilim karpuz
2 dilim peynir
1 kepekli ekmek

Sahurumu yaptım
Avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
4 dilim Sucuk
Yarım litre limonlu ılık su
1 lt normal su

Canım yaklaşık 400- 450 kalori almışsın gayet yerinde sucuk yerine hindi salam falan yemeği düşünürmüsün?kalıri olarakta yağ oranı olarakta çok daha hafif ve uygun sahur için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 dilim karpuz
2 dilim peynir
1 kepekli ekmek

Aysu gene tarihi yazmış menü ya bak helal sen 69 görücem derken bu hün 67 leri görürsen şaşırma❤️

Aysu gene tarihi yazmış menü ya bak helal sen 69 görücem derken bu hün 67 leri görürsen şaşırma❤️

canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama maalesef 69.5 ta takıldım o kadar az yememe rağmen gitmiyor kilolar bende moral bozmamaya çalışıyorum ama biraz canımı sıkıyor tabi

günaydın kızlar kilomda pek bi fark yok 62 kiloyom ama şişlik var bi kaç güne regl olurum 2 gün önce 61.5 çıkmıştım

canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ama maalesef 69.5 ta takıldım o kadar az yememe rağmen gitmiyor kilolar bende moral bozmamaya çalışıyorum ama biraz canımı sıkıyor tabi

aysu neden canını sıkıyosun canm ya moral bozmak yok vermişsin gene aynan devam

Aysucum vucudun inat ederken sen ASLA PES ETME! BAK bende 17 kilo verdikten sonra ayda 1 kilo veriyordum 4 ay boyle sürdü, sonra bıraktım kendi haline yedim içtim tatile gittim abur cubur vs derken ramazan geldi 15 günde 2.5 ilo verdim pes etmedim yani. Istesen motive olmak için diyet yöntemleri ve deneyimleri başlıkta kilo verme surecim var onu oku istersen ben bunalmistim motive olmak için bu konuyu açtım sonra....asil oydu topigim...

Birden bire gidecek bende öyle oldu 69 da kalmıştım haftalardır bak burda gitti denize girince şende Ramazan sonrası spor olayına biraz ağırlık verince gidecek eminol

günaydın kızlar kilomda pek bi fark yok 62 kiloyom ama şişlik var bi kaç güne regl olurum 2 gün önce 61.5 çıkmıştım

Semra sana bişey söyleyin mi bence kilon gayet iyi az bişey versen yeter onuda hamileliği düşündüğün için söylüyorum idealden zayıf hamile kalman için yoksa kilon çok iyi fıstıkım

Salam yemiyorum yaa Sucuk da evde var diye ayda bir filan alırız bir parmak kadar kizartiyorum yağsız tavada yağını sürdürüyoruz ama yine de yağlı tabi haklısın. Sağol tavsiye için yarın daha dikkatli ollayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…