Aysunun günlüğü

Akşama doğru tartilayim ben de
Sabah 71.3 kg idi ramazanda kilo çok değişken aksama doğru 70.3 sahur yada iftardan sonra 73.5 hangisini baz alicam bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy sağol canm ya zayıf olmak gibi bi derdim yok sadece hamilelik için oğlumda 64 le hamile kalmıştım 74 ile doğum yaytım bu sefer an azından 68 70 le falan doğum yapayım istiyorum ben istediğim maximum kilo 64 minimum 60

canm bence sabahki doğrudur

bende 14 kilodan sonra tıkandım galiba hayır çok sıkıda yapıyorum yinede banamısın demiyor aslında benim kendime tartıyı yasaklamam lazım bir ay tartılmıcam en güzeli o tartı beni çok sinir ediyor senide azminden dolayı kutluyorum canım 17 kilo vermişsin üstüne 4 ay da 1 kilo vererek devam etmişsin gerçekten sen beyninde bitirmişsin bu işi kiloların senden kurtuluşu yok canım topiğinide okuyacağım büyük bir zevkle

aysu neden canını sıkıyosun canm ya moral bozmak yok vermişsin gene aynan devam

canım veriyorum ama çok takılıyor biraz sinir bozucu oluyor ama sizin sayenizde tam gaz devam ediyorum

canım oruç tutuyorsan iftardan önceki kilon doğru sahur yaptığın için sabah fazla çıkarsın iftardan sonra hiç tartılma çok sıvı alıyoruz ve rahat 2 kilo fazla çıkarsın

kızlar ben akşam yokum görümceme davetliyim sizi çok seviyorum iyiki varsınız canlarım

Iyi akşamlar kızlar
Bugün biraz abarttım
1 dilim pizza kendim yaptım süperdi
Kuru fasulye 4 kaşık
Fırında tavuk bir bacağını aldım ama oglusumla bitirdik
Erik suyu yine kendim yaptım
Fincanda kek
baya bi abarttım bugün napsam aksama doğru 70.3 kg yum sabah uyarınca 71.3

günaydın kızlar iftar
1 kase köfteli çorbafırında patatesli tavuk 1 tane but birazda patatesinden yedim
2 küçük dilim kıymalı börek salata 1 bardak fanta
2 top dondurma yedim sonra
çayla beraber ince 1 dilim bisküvili pasta yedm
sahurda sadece meyve yedim
1 şeftal küçük bir elma yarım armut biraz üzüm yedim

Kızlar bende sabah yarım otlu poğaça 2 adet karpuz domates salata 1 parça peynir 1 dilim hindi salam yedim öğlen balık salata ve karides akşamda salata ve karpuz yemeyi düşünüyorum fıstıklar birde mlife incir cipsi çıkartmış yeni paketi 85 kalori kurtulurmuş incirleri incelik dilimleyip fırınlamışlar çok lezzetli ve sağlıklı kesinlikle tavsiye ederim
Ayrıca gene mlife 84 kalorilik bitter çikolatası çıkarmış yada vardı ben yeni gördüm öğlen tatlı yada meyva yemek yerine incircipsindrn yedim az hem tatlı ihtiyacını kesti hemde bağırsakları çalıştırıyor deneyin mutlaka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi akşamlar kızlar
Bugün ne yemek yapıcak hava var ne de açım
Dünkü yemekleri ısıticam
Tavuk pilav bi de kavun yerim heralde
Yaa kilo vermek istiyorum ama çok iştahliyim çok fazla yiyorum sizin menüler bakıyorum ve ben çoook yiyorum ee tabi zayıflamiyorum. Istahimi nasıl azaltabilirim

Bu arada sahurda 1 haşlanmış yumurta dün yaptığım pizza bir dilim yedim yani yine çoook yedim
Ramazanda hedefim 68 kg idi ama ben henüz 70 i bile tam göremedim

Canım benim sonuçta oruç tutuyorsun bu kadar uzun saatler boyunca kendine haksızlık etme lütfen bayramdan sonra daha sıkı sarılırsın şimdi olabildiğince kendini kontrol et yeterli az kaldı zaten kilo alma yerinde sabit kal yada biraz incel yeterli kendini sıktıköa noel bozuluyor bu sefer daha da yiyesi geliyor insanın sonuçta yediklerimi okuyorum elinden geldiğince kendini kontrol ediyorsun ekmek yemiyorsun abırcuburda yemiyorsun iftarda ve sonrasında önemli olanda bu

kızlar iki gündür fena yedim ama yarın tam gaz devam ediyorum kaçamak yapmaya ihtiyacım varmış şimdi daha iyi daha sıkı bir şekilde devam edicem liste yazmıyorum yazmakla bitmez

Teşekkür ederim moral verdin yaa. Gerçekten kendimi siktikca moralim bozuluyor ve daha çok yiyorum. Ramazan girmeden önce her gün 15 bin adim yürüyodum onu da yapamıyorum ya Troit için olan ilaclarimi da unuttuğum çok oldu bi türlü düzen oturtamadim normalde ilaç yemeklerden yarım saat önce alınması gerekiyor iftarda ilacı icince yarım saat beklemiyordum hemen yeme ge başlıyordum bu hafta sahura çektim ilaç saatini. E tabi hormon ilacı neticede saati bile mühim. Bir de kan ilacı Kullaniyorum demir eksikliğinden dolayı bu da iştah artmasına yol açtı.
Velhasıl tüm bu sebeplerden kilo almaktan korkuyorum.

Bu aksam iftarda yemek yapmadım dünkü yemekleri ısittim.
Ama ben pideyle domates salatası yedim bir de Tulumba tatlısı.

Az kaldı canım bu kadar olumsuz etkene rağmen savaşıyorsun kendini bırakmıyorsun bu çok önemli bende depresyon ve senirsel ilaçlardan kilo almıştım seni anlıyorum ve zor veriyorum yapmıştımı yapışıyor şu kilo illeti 😅 ama biz kazanıcaz birbirimize destekle bazen fazla yiyebiliriz bazen kaçamak yapabiliriz kimse mükemmel değil ama diğer günler o kaçamaklaeı telafi edeceğiz böyle böyle gidecek hiç moralini bozma

Evet birbirimize destekle vericez kiloları. Bu saate kadar uyuyamadim iyi de oldu aslında yiyip yapmamış oldum. Forumda yemw bozuklugu yla ilgili bir başlık dikkatimi çekti okudum yum belirtiler bende de var. Zaten psikoloğa gitmiştim bunun için ve yüksek derecede yemw bozukluğu tanısı konulmuştu ama sonra devam etmedim tedaviye. Kendi kendime hallederim diye düşündüm çünkü doktor hakikaten hiç yardımcı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…