Semra sana bişey söyleyin mi bence kilon gayet iyi az bişey versen yeter onuda hamileliği düşündüğün için söylüyorum idealden zayıf hamile kalman için yoksa kilon çok iyi fıstıkım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Akşama doğru tartilayim ben de
Sabah 71.3 kg idi ramazanda kilo çok değişken aksama doğru 70.3 sahur yada iftardan sonra 73.5 hangisini baz alicam bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aysucum vucudun inat ederken sen ASLA PES ETME! BAK bende 17 kilo verdikten sonra ayda 1 kilo veriyordum 4 ay boyle sürdü, sonra bıraktım kendi haline yedim içtim tatile gittim abur cubur vs derken ramazan geldi 15 günde 2.5 ilo verdim pes etmedim yani. Istesen motive olmak için diyet yöntemleri ve deneyimleri başlıkta kilo verme surecim var onu oku istersen ben bunalmistim motive olmak için bu konuyu açtım sonra....asil oydu topigim...
aysu neden canını sıkıyosun canm ya moral bozmak yok vermişsin gene aynan devam
Birden bire gidecek bende öyle oldu 69 da kalmıştım haftalardır bak burda gitti denize girince şende Ramazan sonrası spor olayına biraz ağırlık verince gidecek eminol
karar verdim canım 1 ay boyunca tartılmayacağım ve böylece hayal kırıklığı yaşamam umarım. tartıda eksileri görmeyince benim motivasyon sıfır oluyor
Akşama doğru tartilayim ben de
Sabah 71.3 kg idi ramazanda kilo çok değişken aksama doğru 70.3 sahur yada iftardan sonra 73.5 hangisini baz alicam bilmiyorum
şimdi bidaha tartıldım 61.6 çıktım kızlar
şimdi bidaha tartıldım 61.6 çıktım kızlar
Bu arada sahurda 1 haşlanmış yumurta dün yaptığım pizza bir dilim yedim yani yine çoook yedim
Ramazanda hedefim 68 kg idi ama ben henüz 70 i bile tam göremedim
Canım benim sonuçta oruç tutuyorsun bu kadar uzun saatler boyunca kendine haksızlık etme lütfen bayramdan sonra daha sıkı sarılırsın şimdi olabildiğince kendini kontrol et yeterli az kaldı zaten kilo alma yerinde sabit kal yada biraz incel yeterli kendini sıktıköa noel bozuluyor bu sefer daha da yiyesi geliyor insanın sonuçta yediklerimi okuyorum elinden geldiğince kendini kontrol ediyorsun ekmek yemiyorsun abırcuburda yemiyorsun iftarda ve sonrasında önemli olanda bu
Teşekkür ederim moral verdin yaa. Gerçekten kendimi siktikca moralim bozuluyor ve daha çok yiyorum. Ramazan girmeden önce her gün 15 bin adim yürüyodum onu da yapamıyorum ya Troit için olan ilaclarimi da unuttuğum çok oldu bi türlü düzen oturtamadim normalde ilaç yemeklerden yarım saat önce alınması gerekiyor iftarda ilacı icince yarım saat beklemiyordum hemen yeme ge başlıyordum bu hafta sahura çektim ilaç saatini. E tabi hormon ilacı neticede saati bile mühim. Bir de kan ilacı Kullaniyorum demir eksikliğinden dolayı bu da iştah artmasına yol açtı.
Velhasıl tüm bu sebeplerden kilo almaktan korkuyorum.
Bu aksam iftarda yemek yapmadım dünkü yemekleri ısittim.
Ama ben pideyle domates salatası yedim bir de Tulumba tatlısı.
Az kaldı canım bu kadar olumsuz etkene rağmen savaşıyorsun kendini bırakmıyorsun bu çok önemli bende depresyon ve senirsel ilaçlardan kilo almıştım seni anlıyorum ve zor veriyorum yapmıştımı yapışıyor şu kilo illeti 😅 ama biz kazanıcaz birbirimize destekle bazen fazla yiyebiliriz bazen kaçamak yapabiliriz kimse mükemmel değil ama diğer günler o kaçamaklaeı telafi edeceğiz böyle böyle gidecek hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?