Aysunun günlüğü

1 tam buğdaylı lavaş
1 dilim peynir
1 domates

canım hiç bir şekilde moralini bozma kilo vermemizi zorlaştıran durumlar varsada zaman ve sabırla tüm kilolarımızı vereceğiz. bence yeme bozukluğu konusunda iyi bir psikoloğa git eminim iyi gelecektir. açıkçası benimde bu aralar iyi bir psikoloğa ihtiyacım var iç dünyam pek iyi sayılmaz

günaydın kızlar dün iftarda dışardaydık yemek hafif geçti ama sonrası kötü oldu biraz
yemekte az çorba güveç yedim az 3 4 kaşık pilavla
salata 1 dilim kadar ekmek
sonra künefe yedim çok çekirdek yedim
büyük bir mısır jelibon cips içine vurdum anlayacağınız ama sahurda bişey yemedim

Boşver Semracım yaaa ne demiş Süleyman Demirel dün dündür bu gün bu gündür yani önümüze bakıcaz 1-2 gün dikkat eder dengelersin Canın sağ olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyyy oyyy oyyy fıstık gelmiş hoşgeldinnnnnn sen yokken motive olamıyorum canım 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim çok teşekkür ederim bende sizlerden uzaktayken bütün motivasyonumu kaybettim iyiki varsınız siz olmazsanız ben çoktan pes etmiştim

Haklısın canım en iyisi bor psikoloğa gitmek.
Önemli olan kendimi sevmem ve affetmem ben degerliyim hepimiz degerliyiz. Spor ve sağlıklı beslenmeyle 60 kg ya inicem Teşekkürler kızlar yaaa buraya yazınca moralim düzeliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle canım kendimizi sevmeliyiz biz çok değerliyiz kendi değerimizi başkalarının göstermesini beklemicez biz vereceğiz o değeri kendimize birde kilolarımızı verdikçe o zaman daha bi seveceğiz kendimizi bende öyle oldu 13 kilo gitti kendimi daha bi sevdim daha bi değerli hissettim şuan özgüvenim yerine geldi ideal kiloma gelince daha çok iyi olacağım. herşey bizim elimzde canım kalk bir silkelen ben çok değerliyim çok özelim kendimi seviyorum de bak nasıl iyi geliyor ama içten hissetmelisin

hayriyecim nerelerdesin canım çok merak ediyorum seni kızın iyileşmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum

hayriyecim nerelerdesin canım çok merak ediyorum seni kızın iyileşmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum

Canim benim burdayim:) ya bu aralar evde misafir ramazan falan derken valla ben istikrarimi kaybettim kizlar ya haftaya cumartesi de erdek'e tatile gidiyoruz sonraki cumarteside bodrum'a tatile gidiyoruz yani anlicaginiz ben eylul basina kadar hicbisey yapamicam ama almamaya dikkat edicem en azindan arada bir dizi kontrol etmek icin girip bakarim hem ozlerimde bir aylik sizden musade istiyorum canlar :) bu arada cimcimem iyi allahima sukurler olsun opuyorum sizi bebisler bu arada dipnot: mukemmelsiniiiiiizzzz

canım cimcimenin iyi olmasına çok sevindim. fırsat buldukça gel yaz canım dikkatli beslen kilo veremesende kilonu koruman bile senin yararına tatilden sonra tam gaz devam edersin bekliyoruz canım özletme kendini

kızlar akşama çikolatalı kek var gözüm onda ne olur yememem içinn birşeyler söyleyin yoksa ben bir dilimle bırakmam

kızlar akşama çikolatalı kek var gözüm onda ne olur yememem içinn birşeyler söyleyin yoksa ben bir dilimle bırakmam

Hmm zor ben de bir dilim le kalamiyorum yaa hadi birbirimize söz verelim sadece 1 dilim yicez ve bu dilimi de keyfine vara vara yavaş yavaş yicez. Sen nelerin üstesinden geldim bir dilim kekten korkma. Ama sadece 1 dilim söz mu

aslında o bir dilimi bile yemek istemiyorum ama nefsime hakim olamamaktan korkuyorum ya 1 dilimde kaç kalori var acep:18:

ay kalori sepetine baktım 100 gr vişneli pasta 424 kalori aman allahım bu ne böyle

Selam canim maasallah cok iyi gidiyorsun

CAnim bence kendine kadar cezvede kakaolu puding yap sen onu yee hem daha az kalori almis olursun kektrnde 1 catal al sadece

Selam canim maasallah cok iyi gidiyorsun

CAnim bence kendine kadar cezvede kakaolu puding yap sen onu yee hem daha az kalori almis olursun kektrnde 1 catal al sadece

söylediğin çok mantıklı ben en iyisi bu yöntemi deniyim canım çok sağol iyi fikir verdin ben kendimi durduramazdım pastayı yemeye başladımmı kaç dilim yediğimi farketmiyorum çok fena yani

1 tam buğday lavaştan yapılmış tavuk dürüm
salata
çay
1 kase puding

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…