Evet birbirimize destekle vericez kiloları. Bu saate kadar uyuyamadim iyi de oldu aslında yiyip yapmamış oldum. Forumda yemw bozuklugu yla ilgili bir başlık dikkatimi çekti okudum yum belirtiler bende de var. Zaten psikoloğa gitmiştim bunun için ve yüksek derecede yemw bozukluğu tanısı konulmuştu ama sonra devam etmedim tedaviye. Kendi kendime hallederim diye düşündüm çünkü doktor hakikaten hiç yardımcı olmadı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar dün iftarda dışardaydık yemek hafif geçti ama sonrası kötü oldu biraz
yemekte az çorba güveç yedim az 3 4 kaşık pilavla
salata 1 dilim kadar ekmek
sonra künefe yedim çok çekirdek yedim
büyük bir mısır jelibon cips içine vurdum anlayacağınız ama sahurda bişey yemedim
1 tam buğdaylı lavaş
1 dilim peynir
1 domates
Oyyy oyyy oyyy fıstık gelmiş hoşgeldinnnnnn sen yokken motive olamıyorum canım 😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hiç bir şekilde moralini bozma kilo vermemizi zorlaştıran durumlar varsada zaman ve sabırla tüm kilolarımızı vereceğiz. bence yeme bozukluğu konusunda iyi bir psikoloğa git eminim iyi gelecektir. açıkçası benimde bu aralar iyi bir psikoloğa ihtiyacım var iç dünyam pek iyi sayılmaz
Haklısın canım en iyisi bor psikoloğa gitmek.
Önemli olan kendimi sevmem ve affetmem ben degerliyim hepimiz degerliyiz. Spor ve sağlıklı beslenmeyle 60 kg ya inicem Teşekkürler kızlar yaaa buraya yazınca moralim düzeliyor.
hayriyecim nerelerdesin canım çok merak ediyorum seni kızın iyileşmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum
Canim benim burdayim:) ya bu aralar evde misafir ramazan falan derken valla ben istikrarimi kaybettim kizlar ya haftaya cumartesi de erdek'e tatile gidiyoruz sonraki cumarteside bodrum'a tatile gidiyoruz yani anlicaginiz ben eylul basina kadar hicbisey yapamicamama almamaya dikkat edicem en azindan arada bir dizi kontrol etmek icin girip bakarim hem ozlerimde bir aylik sizden musade istiyorum canlar :) bu arada cimcimem iyi allahima sukurler olsun opuyorum sizi bebisler bu arada dipnot: mukemmelsiniiiiiizzzz
kızlar akşama çikolatalı kek var gözüm onda ne olur yememem içinn birşeyler söyleyin yoksa ben bir dilimle bırakmam
Hmm zor ben de bir dilim le kalamiyorum yaa hadi birbirimize söz verelim sadece 1 dilim yicez ve bu dilimi de keyfine vara vara yavaş yavaş yicez. Sen nelerin üstesinden geldim bir dilim kekten korkma. Ama sadece 1 dilim söz mu
kızlar akşama çikolatalı kek var gözüm onda ne olur yememem içinn birşeyler söyleyin yoksa ben bir dilimle bırakmam
Selam canim maasallah cok iyi gidiyorsun
CAnim bence kendine kadar cezvede kakaolu puding yap sen onu yee hem daha az kalori almis olursun kektrnde 1 catal al sadece
1 tam buğday lavaştan yapılmış tavuk dürüm
salata
çay
1 kase puding
1 tam buğday lavaştan yapılmış tavuk dürüm
salata
çay
1 kase puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?