Canim benim burdayim:) ya bu aralar evde misafir ramazan falan derken valla ben istikrarimi kaybettim kizlar ya haftaya cumartesi de erdek'e tatile gidiyoruz sonraki cumarteside bodrum'a tatile gidiyoruz yani anlicaginiz ben eylul basina kadar hicbisey yapamicamama almamaya dikkat edicem en azindan arada bir dizi kontrol etmek icin girip bakarim hem ozlerimde bir aylik sizden musade istiyorum canlar :) bu arada cimcimem iyi allahima sukurler olsun opuyorum sizi bebisler bu arada dipnot: mukemmelsiniiiiiizzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 tam buğday lavaştan yapılmış tavuk dürüm
salata
çay
1 kase puding
Güzel fıstıkım bak bende bodrumdaydım şimdi Karadeniz'e kv deme gidiyoruz tatilde 6 kg verdim bol salata bol yüzme bol balık ve karpuzla ki senin meleğin tatlı bir yaramazsın kızışın var başında benim yazdıklarıma bir bak belki senin tatilde yapabileceğin bir listedir birde karalahana salatasını öğle ve akşam çok fazla tükettim limon ve zeytinyağ ile feci ödem attım ekmek sadece sabahları 1-2 dilim yedim tam tahıllı yada Çavdar tatlı yerine 3-4 adet büyük parça karpuz yedim öğle akşam deniz olayı yani Deniz'de mümkün olduğu kadar kızışla oyna beline kadar bile girsen olur kollarını suyun içinde dairesel hareketlerle çevir bol bol bacaklarını akıntının ters yönüne doğru hareket ettir kollarından 5 cm bacaklarından 6 cm verdim 10 günde tek dikkat etmen gereken parmak ucun suda kuma değmeden yapmak bu hareketleri suyun içindeki akıntı hafif bile olsa göbek belide eritiyor İnan bana eğer bunları yaparsan imkanın olursa ortamında en az benim kadar verirsin tabi ortamı bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslicim dediklerini aldım mlife tarhana kayısılı İncirli elmalı orucu açım ilk iş İncirli yicem. Tuvalete cikabilmeme vesile olur belki.
Iftar hazırlığı yapmadım henüz. Bişey yiyesim yok
çok su icicem ama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonunda gelebildim kızlar kaç gündür kaynanamdaydım temzliğini yaptım kilom ne durumda hiçbir fikrim yok korkudan tartıyada çıkamıyorum bende oruç tutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?