Aysunun günlüğü

çok sağolun kızlar siz olmasaydınız ben şuan pişmanlık içinde niye yedim diye kıvranıyor olacaktım şimdi çok rahatım iyiki varsınız

iftar
1 küçük tabak kavurma yedim
az pilaz yarım kase çorba
6 7 tane sarma
1 bardak kolaiçtim
çayla beraber 2 dilim tatlı baklava yedim
evde olduğumda bu kadar yemiyorum kızlar bu son günlerde pek evde değilim önümüzdeki üç günde iftara evde olmayacam heralde

Ben de 2 tabak mantı yedim bir de profiterol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ramazanda gerçektende ölçüyü kaçıyoruz ama bayramdan sonra menüerimiz çok daha iyi olacak inanıyorum

Ben kilo almışım yaaa bu iştaha normaldir. Regl de yakın bugün yarın gelir. Bu gece sahur yapmicam bi de öyle deneyim yada bi kaç hurma yiyip yatarım yarın da tatlı yok. Son zamanlarda çok abarttım tatlı işini. Biraz disimizi sıkalim bayrama bir iki kilo vererek gireriz. Aysucum hakkaten ramazanda ölçü kaciyo ama yarın dikkat edicem soz

Son düzenleme:
kızlar elimizden geleni yapıyoruz anca bu kadar oluyo ramazanda moral bozmak yok başkaları nasıl yiyo iftarda görseniz biz gene iyiyiz bu bayramıda atlatalım sıkı bir diyete girelim kurban bayramına kadar çünkü ramazanda tutamıyoruz kendimizi ya isret istemez fazla oluyo hep

Hurma ve yoğurtla sahurumu yaptım suyumu yeşil cayımı içtim 5 buçuk gibi yatarım. Ramazan 68 le kapanacak inşallah.

Güzel fıstıkım bak bende bodrumdaydım şimdi Karadeniz'e kv deme gidiyoruz tatilde 6 kg verdim bol salata bol yüzme bol balık ve karpuzla ki senin meleğin tatlı bir yaramazsın kızışın var başında benim yazdıklarıma bir bak belki senin tatilde yapabileceğin bir listedir birde karalahana salatasını öğle ve akşam çok fazla tükettim limon ve zeytinyağ ile feci ödem attım ekmek sadece sabahları 1-2 dilim yedim tam tahıllı yada Çavdar tatlı yerine 3-4 adet büyük parça karpuz yedim öğle akşam deniz olayı yani Deniz'de mümkün olduğu kadar kızışla oyna beline kadar bile girsen olur kollarını suyun içinde dairesel hareketlerle çevir bol bol bacaklarını akıntının ters yönüne doğru hareket ettir kollarından 5 cm bacaklarından 6 cm verdim 10 günde tek dikkat etmen gereken parmak ucun suda kuma değmeden yapmak bu hareketleri suyun içindeki akıntı hafif bile olsa göbek belide eritiyor İnan bana eğer bunları yaparsan imkanın olursa ortamında en az benim kadar verirsin tabi ortamı bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 tam buğday lavaştan yapılmış tavuk dürüm
salata
çay
1 kase puding

Aysu bir daha sakın pudingli yeme canım bak mlife diye bir marka var Migros'ta geçende yazdım fırınlamış gerçek incirden cips yapmışlar paketi sadece 85 kalori ve yağa dönüşmeden sadece enerji veriyor önemli nokta burda ondan ye ve bağırsakları çalıştırıyor lütfen bir dene geç gördüm Msjnı yoksa mani olurdum puding yada o tarz ürünler diyet bile yazsa direkt kalçalara gidiyor kel falanda bu tarz şeylerden 65 e inene kadar uzakdur neolur

Fıstıklarım sakın kek puding bu tarz şeyleri 5 kg inip sabitlemeden yemeyin mlife ürünleri çok iyi bana diyetisyen söyledi migroslarda satılıyor mesele kalorisi küçük yada büyük kek puding çikolata cips Hamurişi bunlar direkt popişe göbişe gidiyor içinde var olan zararlı şeker beyne uyuşturucu etkisi yapıyor ve bizim masum sandığımız o tatlı krizlerimiz aslında uyuşturucu bağımlısının yokluk krizi gibi bişi onun yerine kurtulurmuş incir kayısı erik keçinoynuzu vs gibi sizinde bildiğiniz yöntemler ama aynı hissi vermiyor diyorsanız az önce yazdım kızlar hem gerçek tatlı yemiş hissi veriyor hemde wc olayı var yani özellikle ara öğünde yerseniz bi önceki öğünü tuvalete yolluyorsunuz 😅 mlife incir cipsi şiddetle tavsiye Bodrum'da açık büfelerde kafayı yerken tatlı krizimi onunla geçiştirdim paket 85 kalori be direkt enerjiye dönüşüyor çikolatası var o da 85 kalori civarı o da enerjiye dönüşüyor uzun uzun yazıyorum belki bana sinir oluyorsunuz ama zaten 4-5 kişiniz hepinizdede kendimi görüyorum sizi sevdim ve bunca emek ve savaş veriyoruz işte ne bilim .. Bu akşamda kv gidiyoruz kızlar Karadenizli ve müthiş yemek yapıyor 3 gün pnda kalıcaz bana şans dileyin kendimi kontrol edebileyim 😭😖👼 sürekli gelicem sayfaya çok öptüm sizi amazonlarım benim 😋😎

Aslicim dediklerini aldım mlife tarhana kayısılı İncirli elmalı orucu açım ilk iş İncirli yicem. Tuvalete cikabilmeme vesile olur belki.
Iftar hazırlığı yapmadım henüz. Bişey yiyesim yok
çok su icicem ama.

Son düzenleme:

Canim benim super fikirler bunlar :) valla yaparim off 6 kilo ne demek ya super olur ay bak simdi heyecanlandim:) tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin emin ol dikkat edicem

Iftar menum
1 dilim trabzon ekmeği
Menemen
Incirli cips 😄
Şimdi de Türk Kahvesi içiyorum
Biraz sonra da yeşil cayımı icicem
Incirli cips güzelmiş tatlı isteğimi hakkaten kesti.

😅😅😅 sabaha karşı tuvalete gidersin yüksek ihtimalle ama 2-3 güne hissedeceksin faydasını öptüm 😆

Kızlar günaydın gece 2 de vardır kv lemlere malum manyak bir sofra kurmuşlar 5 adet zeytinyağlı yaprak sarma 1 adette şeftali ile yırttım börek çörek bi ton şeyi eşim yedi burda resmen azına zorla sokuyorlar neyse sabah gene 4 adet karpuz 1 Çavdar ekmeği 2 parça tuZsuz peynir öğlende karpuz yemiştim 3 parça akşamda 1 avuç beyaz leblebi yedim malum uçak tutmasın diye bu gün yürüyerek kocişin memleketi gezicez biraz dünkü dolmalar erisin 😆

günaydın kızlar neler yapıyosunuz kaç gündür yazamadım hastaydım biraz evde değildim eve fare girmişti dün yakalandı bugün rahatım çok ağır şeyler yamedim 3 gündürde oruçlu değilim

selam kızlar
bn de bugun oruclu değilim.
adetlıyım kocaman bır gobekle dolaşıyorum evde
bıraz yuruyus yapmam gerek
spor herseyın ılacı

sonunda gelebildim kızlar kaç gündür kaynanamdaydım temzliğini yaptım kilom ne durumda hiçbir fikrim yok korkudan tartıyada çıkamıyorum bende oruç tutmuyorum

Kızlar ben bu sabaha karşı uçakla istanbula dönüyorum zorda olsa börek çörek baklavalardan kaçmayı başardım genelde karpuz çorba ızgara et ile geçiştirdim Pazartesi kadın Dr a gideceğim bir kontrol yapsında artık bebiş çalışmalarına başlayalım yarından itibaren günü gününe gelicem öpüyorum sizi

sonunda gelebildim kızlar kaç gündür kaynanamdaydım temzliğini yaptım kilom ne durumda hiçbir fikrim yok korkudan tartıyada çıkamıyorum bende oruç tutmuyorum

hoşgeldin aysu bende hep giriyodum kimse olmayınca yazmıyodum regl dönemindeyim bende bu dönemde iştahım açık yarın tartılma günü umarım 62 altı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…