Aysunun günlüğü

- Şekersiz çay içemezseniz bile taze portakal suyu için.
- Bir dilim kızartılmış buğday ekmeği yiyin. Bu haftanın her günü uygulanacak aynı kahvaltı menüsü

Haftanın günlerine göre yapılması gerekenler;

Pazartesi: Öğle yemeği için Diyet;
- Elinizden geldiğince Domates, Salatalık, Marul tüketin.
- 1-2 Adet Haşlanmış yumurta Yiyebilirsiniz.

Pazartesi: Akşam yemeği için Diyet;
- Elma sirkeli mevsimine göre salata (mevsim salatası yani)
- 200 Gram Kadar tavuk gögsü tüketebilirsiniz.

Salı: Öğle yemeği için Diyet;
- 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu.
- 1 adet simit tüketebilirsiniz.

Çarşamba:Akşam yemeği için Diyet;
- 1 tane balık buğulama yemek
- Elma sirkeli tekrardan mevsim salatası

Perşembe:Öğle yemeği için Diyet;
- Patatesi alın iyicene bi haşlayın, haşladıktan sonra güzelce içine maydanoz,salata,lahana,domates koyup bi güzel salata yapıp tüketmeye çalışın.

Perşembe: Akşam yemeği için Diyet;
- Aynı şekilde haşlanmış tavuk gögsü
- Ve elma sirkeli Mevsim salatası

Cuma:Öğle yemeği için Diyet;
- 2-3 Yumurta’dan yapılmış menemen
- Mevsim salatası Bolca tüketmeye çalışın

Cuma: Akşam yemeği için Diyet;
- 1 Tabak dolusu yağsız olacak şekilde makarna.(Makarnanın üstüne yoğurt,veya peynir koyabilirsiniz.)

Cumartesi:Öğle yemeği için Diyet;
- 2 Adet haşlanmış Yumurta
- Bolca mevsim salatası tüketin.

Cumartesi:Akşam yemeği için Diyet;
- 2 Adet kıymalı Biber dolması tüketin.
- 1 Adet kase yoğurt

Pazar:Öğle yemeği için Diyet;
- 1 Kutu konserverve ton balığı
- 2 Kibrit kutusu kadar peynir.
- Tüketebildiğiniz kadar salatalık

Pazar:Akşam yemeği için Diyet;
- 200 Gram kadar tavuk gögsü
- Elma sirkeli Mevsim salatası

Not: 1 hafta boyunca bolca su için, spor yapın ve dengeli beslenin.
Kızlar bu 1 haftada 10 kg verdikten bir diyet ve sağlıklı olduğu idda ediliyor sizle paylaşmak istedim ben bunu bir deneyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 gündür gene hastayım kızlar bende kronik faranjit var soğuk su içtim çok sıcaktı eşimin memleketi haliyle boğazım çok kötü agumentin alıyorum şimdi birde majezik sprey ada çayı falan... Isvec şurubu diye bir şey varmış faranjite iyi geliyormuş onu deneyeceğim şimdi.. Bu arada yukarıda paylaştığım diyeti 4 gün önce Twitter da paylaştılar linki bu http://www.uzmankadin.com/2014/7-gunde-10-kilo-verme-yontemi-ayrintili-diyet/ ben iyileşince yapıcam tahmini haftasonuna başlarım işe yararsa yazıcam öpüyorum

çok geçmiş olsun canm bu diyetide bayramdan sonra bende deneyebilirim

Kızlar bu size bahsettiğim diyete bu gün başladım bakalım verecekmiyim kilo

Kızlar bu size bahsettiğim diyete bu gün başladım bakalım verecekmiyim kilo

Hadi bakalim hayirli olsun canim benim valla 7 gunde 5 kilo bile versem muhtesem otesi olur bence:) valla benimde yapasim geldi simdi regl oldum ama cumartesi belki bende sana katilabilirim ama hergun yediklerini yaz buraya tamammi bide baslarken ki kilon:) simdiden kolay gelsin canim benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan 63 kg yum kızlar bu gün sabah 1 şekersiz çay içtim öğlen sirkeli salata ve 1 tane haşlanmış yumurta akşam haşlama tavuk göğsü ve gene sirkeli salata yedim akşam 5 den sonra yemek yememeye çalışıcam

Güzel bir listeye benziyor ben de bayramdan sonra deneyebilirim. Ama bayrama kadar sıkmiycam fazla kendimi. Herşeyden biraz yiyicem. Son zamanlarda iştah patlaması yaşıyorum ve kısıtlama daha kötü sonuçlar doğuruyor. Şimdilik akışına bıraktım. Ama bayrama kadar. Sonrasında burdayım kızlar. Aslicim diyetin sonuçlarını dört gözle bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar bu sabah tartıldım 62.3 çıktım ana dün faranjite rağmen 45 dk spor yaptım diyetin 2. Günündeyim biraz zorluyor beni dün çok kötüydü Allah günah yazmasın ama ben katı yumurtadan nefret ederim baya öğürdüm yerken bu gün simit balık falan var listede rahat geçer

sonunda gelebildim kızlar kaç gündür kaynanamdaydım temzliğini yaptım kilom ne durumda hiçbir fikrim yok korkudan tartıyada çıkamıyorum bende oruç tutmuyorum

Aysuuuu nerdesinnnnn😥😥😥 2-3 işin ucunu kaçırmamam bişey olmaz 2 gün az yesen dengelenir zaten bunca kilo verdin bişeycik olmaz

Aysuuuu nerdesinnnnn😥😥😥 2-3 işin ucunu kaçırmamam bişey olmaz 2 gün az yesen dengelenir zaten bunca kilo verdin bişeycik olmaz

canm nasıl gidiyo diyet

canm nasıl gidiyo diyet
Fıstığım faranjitim devam ediyor o yüzden 1-2 gün sonra devam edeceğim bu diyete ama bu sabah 62 kg dım yani diyet işe yarıyor iğne oluyorum bademciklerim şişti fena sadece çorba içebileceğim 1-2 gün

anladım canm çok geçmiş olsun

kızlar sonunda gelebildim oğlum bronşit geçirdi hastaneye yatırdık üç gündür evdeyiz çok kötü günler geçirdim diyette kalmadı tabi oğlum hala iyi değil yavaş yavaş atlatıyor bende bugün diyete kaldığım yerden devam ediyorum kiloda aldım çok moralim bozuk

sabah
2 dilim kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
domates biber
şekersiz çay

Aysucum çok geçmiş olsun.. Zor zamanlar geçirmişsiniz.. Umarım oğlun en kısa zamanda saglıgına kavuşur 😌🙏 sen de kaldığın yerden devam ediyorsun biraz fazla veya az ne fark eder hepsi gidecek nasıl olsa😉 sana özelden de yazmıştım yoklugunda,mesajlar birikince gözükmüyor olabilir,merak ettim seni,neyseki geldin,Hoşgeldin canım 😃

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için oğlum hasta olunca dünyam başıma yıkılıyor iştahlı çocuğum ağzına lokma sürmüyor bugün lokantaya götürdük çok güzel yedi dünyalar benim oldu tabi bende yedim:18: ama söz verdim kendime pes etmicem yarın başlıyorum ne olur bana destek ol gerçekten irademi kaybettim ne yapmalıyımda eski irademi kazanayım çok umutsuzum

Canım sen en önemlisini şükür atlatmışsın, oglunun saglıgı daha iyi ve daha iyi olucak.. 2 hafta önce neysen şimdi de o'sun.. Sadece biraz zorunlu mola verdin.. Kendine anlayışlı ol.. Zor günler geçirdin..şimdi zaman toparlanma ve tekrar ayağa kalkma zamanı.. ben hep yanındayım😘❤️

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar meraba biraz geç oldu ama herkezin bayramını kutlarım ramazan bayram derken diyrt diye bişey kalmadı ama devam edecem tabiki bu iki günde geçsin devam
aysucum hoş geldin sende oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür gene hep beraber burda olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…