2 gündür gene hastayım kızlar bende kronik faranjit var soğuk su içtim çok sıcaktı eşimin memleketi haliyle boğazım çok kötü agumentin alıyorum şimdi birde majezik sprey ada çayı falan... Isvec şurubu diye bir şey varmış faranjite iyi geliyormuş onu deneyeceğim şimdi.. Bu arada yukarıda paylaştığım diyeti 4 gün önce Twitter da paylaştılar linki bu http://www.uzmankadin.com/2014/7-gunde-10-kilo-verme-yontemi-ayrintili-diyet/ ben iyileşince yapıcam tahmini haftasonuna başlarım işe yararsa yazıcam öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu size bahsettiğim diyete bu gün başladım bakalım verecekmiyim kilo
sonunda gelebildim kızlar kaç gündür kaynanamdaydım temzliğini yaptım kilom ne durumda hiçbir fikrim yok korkudan tartıyada çıkamıyorum bende oruç tutmuyorum
Aysuuuu nerdesinnnnn😥😥😥 2-3 işin ucunu kaçırmamam bişey olmaz 2 gün az yesen dengelenir zaten bunca kilo verdin bişeycik olmaz
Fıstığım faranjitim devam ediyor o yüzden 1-2 gün sonra devam edeceğim bu diyete ama bu sabah 62 kg dım yani diyet işe yarıyor iğne oluyorum bademciklerim şişti fena sadece çorba içebileceğim 1-2 güncanm nasıl gidiyo diyet
Fıstığım faranjitim devam ediyor o yüzden 1-2 gün sonra devam edeceğim bu diyete ama bu sabah 62 kg dım yani diyet işe yarıyor iğne oluyorum bademciklerim şişti fena sadece çorba içebileceğim 1-2 gün
kızlar sonunda gelebildim oğlum bronşit geçirdi hastaneye yatırdık üç gündür evdeyiz çok kötü günler geçirdim diyette kalmadı tabi oğlum hala iyi değil yavaş yavaş atlatıyor bende bugün diyete kaldığım yerden devam ediyorum kiloda aldım çok moralim bozuk
Aysucum çok geçmiş olsun.. Zor zamanlar geçirmişsiniz.. Umarım oğlun en kısa zamanda saglıgına kavuşur 😌🙏 sen de kaldığın yerden devam ediyorsun biraz fazla veya az ne fark eder hepsi gidecek nasıl olsa😉 sana özelden de yazmıştım yoklugunda,mesajlar birikince gözükmüyor olabilir,merak ettim seni,neyseki geldin,Hoşgeldin canım 😃
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinoğlum hasta olunca dünyam başıma yıkılıyor iştahlı çocuğum ağzına lokma sürmüyor bugün lokantaya götürdük çok güzel yedi dünyalar benim oldu tabi bende yedim :18: ama söz verdim kendime pes etmicem yarın başlıyorum ne olur bana destek ol gerçekten irademi kaybettim ne yapmalıyımda eski irademi kazanayım çok umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?