Canım sen en önemlisini şükür atlatmışsın, oglunun saglıgı daha iyi ve daha iyi olucak.. 2 hafta önce neysen şimdi de o'sun.. Sadece biraz zorunlu mola verdin.. Kendine anlayışlı ol.. Zor günler geçirdin..şimdi zaman toparlanma ve tekrar ayağa kalkma zamanı.. ben hep yanındayım😘❤️
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım zorlu bir süreç geçirdim şuan toparlanmaya çalışıyorum kaldığımız yerden devam edelim canım ama benim eski motivasyonumdan eser yok bana yardım edin yoksa tek başıma başaramamkızlar meraba biraz geç oldu ama herkezin bayramını kutlarım ramazan bayram derken diyrt diye bişey kalmadı ama devam edecem tabiki bu iki günde geçsin devam
aysucum hoş geldin sende oğlun için üzüldüm çok geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür gene hep beraber burda olcaz
Bende başlamalıyım artık bir yerden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yazdıkların o kadar iyi geldi ki birilerinin yanımda olduğunu bilmek çok güzel umarım iki hafta önceki halime dönebilirim yoksa yine kendimi seksenli kilolarda bulacağım bunuda bir daha yaşamak istemiyorum ne olur desteğini hiç eksik etme şuanda adaptasyon sorunu yaşıyorum bunu bir daha başarmak istiyorum
canım yazdıkların o kadar iyi geldi ki birilerinin yanımda olduğunu bilmek çok güzel umarım iki hafta önceki halime dönebilirim yoksa yine kendimi seksenli kilolarda bulacağım bunuda bir daha yaşamak istemiyorum ne olur desteğini hiç eksik etme şuanda adaptasyon sorunu yaşıyorum bunu bir daha başarmak istiyorum
Canım benim yazdıklarımın iyi gelmesine sevindim😊 bana anlatır mısın diyete adaptasyonda ne de zorlanıyorsun? Porsiyon ölçüsü mü? Aburcubur ve tatlı vs mi? Gece yemek mi? Patlayana kadar kriz şeklinde yemek mi? Belki böyle daha iyi anlar ve yardımcı olabilirim sana..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zorlandığım şeyler düzensiz beslenme geceleride ufak kaçamaklar oluyor abur cuburda oluyor arada inan ki çok kötü bu kadar uğraş kilo ver sonra bir moral bozukluğu kilolar teker teker geri geliyor başladığım yerde bulmak istemiyorum kendimi yardımına gerçekten çok ihtiyacım var ne olur beni yalnız bırakma
Evet başlıyorum kilom 72-73 arasında gidip geliyor ben 73 sayıyorum :) boyda 1.73 hedefim ise 63hoş geldin canım bugünden itibaren sende başlamalısın kilo boy kaç
Aysucum çok iyi anlıyorum canım.. şöyle düşün hayatın normal rutinine dönünce yemek yemen de düzene giricek.. sen nasıl daha önce yaptıysan gene aynı şekilde yapıcaksın canım.. senin içinde o azim,sadece biraz mola verdin o kadar.. kendine "3 kilo 1 hafta gitmeli" gibi kısıtlamalar yaparsan bu stres yapabilir sende canım.. eger 3 kiloyu 3 hafta aldıysan 3 haftada vermeyi hedefleyebilrsin.. sen bunu daha önce yaptın,şimdi gene yapablirsin canım.. her seferinde tekrar yeniden başlayabiliyor insan.. bu sadece diyet için degil,herşey de böyle.. hayat kaldıgı yerden devam ediyor,diyette... :)
iyiki varsın canım sayende kendime inanmayı öğrendim tekrardan başarabileceğimi anladım desteğin için çok sağol canım
kızlar sonunda gelebildim oğlum bronşit geçirdi hastaneye yatırdık üç gündür evdeyiz çok kötü günler geçirdim diyette kalmadı tabi oğlum hala iyi değil yavaş yavaş atlatıyor bende bugün diyete kaldığım yerden devam ediyorum kiloda aldım çok moralim bozuk
iki haftada 3 kilo almışım kızlar adette olucam bugün aldığım üç kiloyu bir haftada vermeliyim
iyiki varsın canım sayende kendime inanmayı öğrendim tekrardan başarabileceğimi anladım desteğin için çok sağol canım
Çok geçmiş olsun canım benim Allah bir daha yaşatmasın bende biliyorsun kronik faranjit var çok iyi anlıyorum nasıl izdirap çekiyordur minik meleğin tekrar geçmiş olsun
Sen ne kilolar verdin 3 kilo ne kibiraz spora ağırlık verirsen hallolur balık buğulama seversen kırmızı lahana salatası ile müthiş oluyor ve çok doyurucu birde akşam 6 dan sonra yemek yeme eskisi gibi birde mlife daha önce yazmıştım 3 haftadır falan ara öğünlerde yada canım tatlı istediğinde incirli cipsini yiyorum hem wc olayı sağlıyor hemde çok sağlıklı ve tatlı isteğini bastırıyor merak etme hersey yoluna girecek sakın moralini bozma bende günlerdir faranjit yüzünden diyet yapamadım olur böyle arada yarın bende eskisi gibi başlıcam yazıcam sana ve tüm burdaki fıstıklara öğünleri haftayada tartılırız hep beraber olmaz mı?
Canim benim cok geçmiş olsun allah acilen sifasini verir insallahh hic bozma moralini canim bebegin iyi olsun kilolar gider zaten sen ne kilolar verdin hic düşünme ogluna konsantre ol gerisini bosver
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın aysu nasılsın canm ben tartıldım dün uzun bir süreden sonra daha fazla bekliyodum 63 kilo çıktım bu aralar hiç dikkat edemiyorum ama başlamam lazım bi yerden
canım ne güzel kilo almamışsın süpersin kaldığımız yerden devam edelim menüleri hergün yazalım pazarteside tartılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?