gel bugün başlayalım ben kahvaltı yaptım az önce şekersiz çay içtim ama böyle 1 2 bardak içmiyorum çaydanlığın dibini görüyorum 7 8 bardak oluyodur 2 lokma ekmekle 2 zeytin yedim ammaaa şeker yedim bitane çikolata bol su içelm canm bi sürahiye tarçınlı su yapalım 1 litre onuda içelim gün boyunca her akşam yürüyüşe çıkmaya çalışacam ayrıca evde en az yarım saat spor yapacam hadi balalım
bu arada googleden pump it up diye gir çok güzel hareketli müzikli spor yapıyorlar leslie gibi ama daha hareketli iyi kalori yakıyomuş onu yapabiliriz deneyecem ben bugün
canm benm evde yerim yok yoksa koşu bandı alırdımbaşladık bile canım tarçınlı su iyi fikir bugünün kaçamağıda bir şeker olsun canım spor olarak koşu bandında yürüyüş yapıcam
hayriyecim çok teşekkür ederim canım yavrucum artık daha iyi o iyi olunca bende iyi oluyorum yeme işinide düzene koyuyorum sen neler yaptın canım diyete devam ediyormusun
canm benm evde yerim yok yoksa koşu bandı alırdım
Yok be guzelim ne diyet ne bisey bu gecede bodruma gidiyorum artik döndüğümde sıkı bi diyet beni bekler:) bakalim bebegimle tatil nasil gecicek insallah oralarda hasta olmaz opuyorum kocaman kizlar siziii:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok be guzelim ne diyet ne bisey bu gecede bodruma gidiyorum artik döndüğümde sıkı bi diyet beni bekler:) bakalim bebegimle tatil nasil gecicek insallah oralarda hasta olmaz opuyorum kocaman kizlar siziii:))
kızlar dünden beri şoktayım kendime gelemedim iki gündür adet olmuyordum test yaptım iki kalın kırmızı çizgi şok oldum ben şimdi hamilemiyim
Yüksek ihtimalle öylesin tatlımbeta hcg baktir kan tahlili ver canım.
dikkatli besleneceğim iki ay boyunca biraz kilo vermeyede çalışacağım 90 kiloda doğuma girmek istemiyorum
kızlar dünden beri şoktayım kendime gelemedim iki gündür adet olmuyordum test yaptım iki kalın kırmızı çizgi şok oldum ben şimdi hamilemiyim
Planlı bit hamilelik değil o zamn, hayırlısı olsun. Amann tatlım kilo vericem diye bebeğin gelişimini engellersin ozellikle ilk aylarda önemli
öylesin heralde canm hayırlı olsun kilo vermeye çalışma ama almamaya çalış dikkat etmen gereken bi dönem
Aysucum hayırlı olsun.. süpriz bir bebek geliyor desene..tabiki de dikkat edersin yediklerine hem bebegin saglıgı hem kendi saglıgın için.. pazartesi yaptır bakalım kan tahlini :)
artık ne yiyip içersem yazacağım günlüğümü boş bırakmıcam hamilede olsam diyet yapamasamda sağlıklı beslenmek amacım hamileliğimi az kilo alarak bitirmek hedefim desteklerinizi bekliyorum arkadaşlarım beni yalnız bırakmayın
amin canım inşallahharikasın canım,kendin ve bebegin için saglıklı beslenmeye devam :) destekliyorum ve hep yanındayım senin..
artık ne yiyip içersem yazacağım günlüğümü boş bırakmıcam hamilede olsam diyet yapamasamda sağlıklı beslenmek amacım hamileliğimi az kilo alarak bitirmek hedefim desteklerinizi bekliyorum arkadaşlarım beni yalnız bırakmayın
Eller ayak yumuk yumuk kar beyaz bi bebek geliyor foruma tekrardan ; hos gelirsin inşallah bebeekkkk :))) hayırlısıyla geçsin hamileligin , saglikli beslenme en çok bu zamanda yararli olacak zaten pes etmek yok ; tabii ki destekçiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?