Aysunun günlüğü

başladık bile canım tarçınlı su iyi fikir bugünün kaçamağıda bir şeker olsun canım spor olarak koşu bandında yürüyüş yapıcam

hayriyecim çok teşekkür ederim canım yavrucum artık daha iyi o iyi olunca bende iyi oluyorum yeme işinide düzene koyuyorum sen neler yaptın canım diyete devam ediyormusun

Yok be guzelim ne diyet ne bisey bu gecede bodruma gidiyorum artik döndüğümde sıkı bi diyet beni bekler:) bakalim bebegimle tatil nasil gecicek insallah oralarda hasta olmaz opuyorum kocaman kizlar siziii:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm benm evde yerim yok yoksa koşu bandı alırdım

sorma canım bende zor sığdırdım çok yer kaplıyo ayrıca koşu bandının olmaması senin için problem değil sen her türlü sporunu yaparsın canım

oh canım ne güzel benim içinde eğlen tatil dönüşü bekliyorum canım. bebişinede çok dikkat et hava değişikliği oluyor maalesef

Kızlar bende 3 dilim kepek ekmeği (baston ekmek) domates salatalık light beyaz peynir 2 zeytin 2 tane karpuz (kare parça) birde doğa şişesi 5 kalori olan soğuk çay çıkarmış form çayı diye ondan içtim sıcak çay yerine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhhh düşmanların çatlasın bol bol eğlen tatilde canım benim buarada yüzebildiğin kadar yüz bol salata balık yap birde dikkat et güneşe koruyucu güneş yağını sık sık sür öptüm kocaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar dünden beri şoktayım kendime gelemedim iki gündür adet olmuyordum test yaptım iki kalın kırmızı çizgi şok oldum ben şimdi hamilemiyim

kızlar dünden beri şoktayım kendime gelemedim iki gündür adet olmuyordum test yaptım iki kalın kırmızı çizgi şok oldum ben şimdi hamilemiyim

Yüksek ihtimalle öylesin tatlım beta hcg baktir kan tahlili ver canım.

Yüksek ihtimalle öylesin tatlım beta hcg baktir kan tahlili ver canım.

pazartesi gidicem hastaneye eşim test bozuktur diye iki tane daha aldı sonuç aynı ikimizde şoktayız

dikkatli besleneceğim iki ay boyunca biraz kilo vermeyede çalışacağım 90 kiloda doğuma girmek istemiyorum

dikkatli besleneceğim iki ay boyunca biraz kilo vermeyede çalışacağım 90 kiloda doğuma girmek istemiyorum

Planlı bit hamilelik değil o zamn, hayırlısı olsun. Amann tatlım kilo vericem diye bebeğin gelişimini engellersin ozellikle ilk aylarda önemli

öylesin heralde canm hayırlı olsun kilo vermeye çalışma ama almamaya çalış dikkat etmen gereken bi dönem

Aysucum hayırlı olsun.. süpriz bir bebek geliyor desene.. tabiki de dikkat edersin yediklerine hem bebegin saglıgı hem kendi saglıgın için.. pazartesi yaptır bakalım kan tahlini :)

çok sağol canım inşallah hakkımda hayırlısı budur içimde bir korku var iki çocukla baş edebilirmiyim diye. ilk aylar dikkatli beslenip kilo almamaya çalışacağım tabi doktor gözetiminde yapacağım canım bebeğim önemli

öylesin heralde canm hayırlı olsun kilo vermeye çalışma ama almamaya çalış dikkat etmen gereken bi dönem

teşekkür ederim ederim canım darısı senin başına inşallah senin kilonda hamile kalmayı çok isterdim ama bebişim acele etti

Aysucum hayırlı olsun.. süpriz bir bebek geliyor desene.. tabiki de dikkat edersin yediklerine hem bebegin saglıgı hem kendi saglıgın için.. pazartesi yaptır bakalım kan tahlini :)

canım benim çok sağol inşallah seninde en kısa sürede hamilelik haberini alırım. benimki tam anlamıyla sürpriz bir bebek korunduğum halde oldu. pazartesi hem kadın doğum hem diyetisyene gidicem kontrollü hamilelik geçirmem lazım hem psikolojim için hemde doğumun kolay olması için

artık ne yiyip içersem yazacağım günlüğümü boş bırakmıcam hamilede olsam diyet yapamasamda sağlıklı beslenmek amacım hamileliğimi az kilo alarak bitirmek hedefim desteklerinizi bekliyorum arkadaşlarım beni yalnız bırakmayın

amin canım inşallah harikasın canım,kendin ve bebegin için saglıklı beslenmeye devam :) destekliyorum ve hep yanındayım senin..

amin canım inşallah harikasın canım,kendin ve bebegin için saglıklı beslenmeye devam :) destekliyorum ve hep yanındayım senin..

canım benim desteğin için çok sağol. her zaman yanımdasın bunu bilmek çok güzel

Eller ayak yumuk yumuk kar beyaz bi bebek geliyor foruma tekrardan ; hos gelirsin inşallah bebeekkkk :))) hayırlısıyla geçsin hamileligin , saglikli beslenme en çok bu zamanda yararli olacak zaten pes etmek yok ; tabii ki destekçiniz :))

canım benim yüzümü güldürdün ne güzel yazmışsın çok sağol rabbim isteyen herkese versin hamileliğim sürecinde burda olacağım tabi daha sonrada şuan kilo almamaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edicem desteğin için çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…