canım benim yüzümü güldürdün ne güzel yazmışsın çok sağol rabbim isteyen herkese versinhamileliğim sürecinde burda olacağım tabi daha sonrada şuan kilo almamaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edicem desteğin için çok teşekkür ederim canım
Ne demekkkk :) sizin su yazıları okudukça diyorum gidim bu sevgili yapim at nikah masasina paaatt fırlat bi cocuktabi sonra geldiği gibi geçiyor siz yapın ben burdan seveyim
Senin tüm değişecek hormonlarini dindirmek icin biz burdayızzz, sen önce kendine iyi bak. Sonrası baby oyuncağı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aysucum hayirli olsun saglikla dunyaya gelir insallah minigin.kendine ve bebisine cok iyi bak opuyorum seni guzel anne
Kilolarida kafana takmakk oldugu muddetce kilolu bayan kalmaz herhalde sen once bi dogum yap da kilolar nasil olsa verilir dimi hamilelik surecinde fazla kilo almamaya dikkat edersen dogum sonrasi emzirme doneminde gider kilolar.
nehircim teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinkiloyu kafaya taktım canım ya çok kilo almaktan korkuyorum kontrollü geçireceğim 8 ayı inşallah fazla kilo almadan sonlandırırım hamileliğimi du.:18: sen neler yaptın canım
inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım bir bakmışsın yuva kurmuşsun sonrada bebiş yoldacanım ALLAH karşına iyi ahlaklı seni çok seven birini çıkartır inşallah en kısa zamanda ben şuanda hamilelikle ilgili hiçbir belirti yaşamıyorum inşallah böyle rahat geçer
Aysucum hayırlı olsun canım bebişin. Kiloyu kafana takma ama dengeli beslenmeye özen göster. Ilk 4 ay kilo almamaya çalış. Ben de 3.yu dusunsem mi acaba?
Canim bende bayramdan sonra hala diyet moduna girmekte zorlaniyorum.ramazanda verdigim 3 kilonun 2 sini geri aldim su an 77 kiloyum yavas yavas da olsa 2ileri 1 geri gidecek bu kilolar.
Insallahhh annemin kötü geçiyor hamileligi bi kardeşim var zaten o da dokuz ay öldü kadın resmen. Ama kötü geçenlerin ilk günden başlıyor belirtiler, annem ilk günü anlamışti daha
annelerin hakkı gerçekten ödenmez hamilelik baştan sona gerçekten zor sonrasını söylemiyorum bilebenim ilk hamileliğimde çok kötü geçmişti sigara deterjan kokusu midem kalkıyordu inşallah bunda yaşamam
kahvaltım
şekersiz çay içtim 2 dilim kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
spor yapmadım daha ama başlamam lazım
Annemde de aynisiydi. Hatta kadin babamla uyumadi,kendi elinden bile tiksinirdi. Tahu yemek bile pismedi bizde dokuz ay ben sekiz yaşındaydim, babam hep hazır alirdi
Hatırlarim da annem bes kilo mandalinayi bi oturusta yerdi. Zaten sadece ceri domatesle mandalina yiyordu kadin. Babam o kocaman çöp posetleriyle getirirdi normal poşet de değil
Ayy bakalim sen neler aşercennnnn ayyy cok tatliiii
inanamıyorum canım ya gözlerim açıldı valla gerçekten çok zor geçirmiş anneciğin hamileliğini çok şükür şimdilik benim çok iyi.
semracım başlamışsın süpersin bende çarşambadan itibaren sağlıklı menülerimle burada olacağım sen ne zaman hamilelik düşünüyorsun canım
Aysucum kutlarım bitanem Allah nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde başladık bebiş çalışmalarına sabah tartıldım 59 kg düşmüşüm ne olur dua et bana olur mu🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben çok kararsızım eşimle biraz sorunlarımız var o yüzden askıya aldım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?