Aysunun günlüğü

Ne demekkkk :) sizin su yazıları okudukça diyorum gidim bu sevgili yapim at nikah masasina paaatt fırlat bi cocuk tabi sonra geldiği gibi geçiyor siz yapın ben burdan seveyim

Senin tüm değişecek hormonlarini dindirmek icin biz burdayızzz, sen önce kendine iyi bak. Sonrası baby oyuncağı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz canım bir bakmışsın yuva kurmuşsun sonrada bebiş yolda canım ALLAH karşına iyi ahlaklı seni çok seven birini çıkartır inşallah en kısa zamanda ben şuanda hamilelikle ilgili hiçbir belirti yaşamıyorum inşallah böyle rahat geçer

Aysucum hayirli olsun saglikla dunyaya gelir insallah minigin.kendine ve bebisine cok iyi bak opuyorum seni guzel anne
Kilolarida kafana takma kk oldugu muddetce kilolu bayan kalmaz herhalde sen once bi dogum yap da kilolar nasil olsa verilir dimi hamilelik surecinde fazla kilo almamaya dikkat edersen dogum sonrasi emzirme doneminde gider kilolar.

nehircim teşekkür ederim canım güzel dileklerin için kiloyu kafaya taktım canım ya çok kilo almaktan korkuyorum kontrollü geçireceğim 8 ayı inşallah fazla kilo almadan sonlandırırım hamileliğimi du.:18: sen neler yaptın canım

Canim bende bayramdan sonra hala diyet moduna girmekte zorlaniyorum.ramazanda verdigim 3 kilonun 2 sini geri aldim su an 77 kiloyum yavas yavas da olsa 2ileri 1 geri gidecek bu kilolar.

Insallahhh annemin kötü geçiyor hamileligi bi kardeşim var zaten o da dokuz ay öldü kadın resmen. Ama kötü geçenlerin ilk günden başlıyor belirtiler, annem ilk günü anlamışti daha

Aysucum hayırlı olsun canım bebişin. Kiloyu kafana takma ama dengeli beslenmeye özen göster. Ilk 4 ay kilo almamaya çalış. Ben de 3.yu dusunsem mi acaba?

inşallah hakkımda hayırlısı olur canım bir yandan korku bir yandan sevinç var karmakarışığım dediğin gibi ilk 4 ay kilo almamaya çalışacağım. kendini hazır hissediyorsan bence fazla düşünme. kızda erkekde varmı

Canim bende bayramdan sonra hala diyet moduna girmekte zorlaniyorum.ramazanda verdigim 3 kilonun 2 sini geri aldim su an 77 kiloyum yavas yavas da olsa 2ileri 1 geri gidecek bu kilolar.

olsun canım sonuç olarak yavaşta olsa gidecek kilolar

annelerin hakkı gerçekten ödenmez hamilelik baştan sona gerçekten zor sonrasını söylemiyorum bile benim ilk hamileliğimde çok kötü geçmişti sigara deterjan kokusu midem kalkıyordu inşallah bunda yaşamam

Annemde de aynisiydi. Hatta kadin babamla uyumadi,kendi elinden bile tiksinirdi. Tahu yemek bile pismedi bizde dokuz ay ben sekiz yaşındaydim, babam hep hazır alirdi

Hatırlarim da annem bes kilo mandalinayi bi oturusta yerdi. Zaten sadece ceri domatesle mandalina yiyordu kadin. Babam o kocaman çöp posetleriyle getirirdi normal poşet de değil
Ayy bakalim sen neler aşercennnnn ayyy cok tatliiii

kahvaltım
şekersiz çay içtim 2 dilim kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
spor yapmadım daha ama başlamam lazım

kahvaltım
şekersiz çay içtim 2 dilim kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
spor yapmadım daha ama başlamam lazım

semracım başlamışsın süpersin bende çarşambadan itibaren sağlıklı menülerimle burada olacağım sen ne zaman hamilelik düşünüyorsun canım

inanamıyorum canım ya gözlerim açıldı valla gerçekten çok zor geçirmiş anneciğin hamileliğini çok şükür şimdilik benim çok iyi.

inanamıyorum canım ya gözlerim açıldı valla gerçekten çok zor geçirmiş anneciğin hamileliğini çok şükür şimdilik benim çok iyi.

Aysucum kutlarım bitanem Allah nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde başladık bebiş çalışmalarına sabah tartıldım 59 kg düşmüşüm ne olur dua et bana olur mu🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Sabah 1 adet sokak simidi domates peynir biber

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

semracım başlamışsın süpersin bende çarşambadan itibaren sağlıklı menülerimle burada olacağım sen ne zaman hamilelik düşünüyorsun canım

ben çok kararsızım eşimle biraz sorunlarımız var o yüzden askıya aldım biraz

öğlen yemeğim 1 dilim kepek ekmek 1 kase yoğurt çorbası 1 domates bol su içiyorum

çok sağol canım benim inşallah rabbim sanada hemen nasip eder sakın kafana takma stres yapma rahat olursan hemen hamile kalırsın gelecek aya güzel haberlerini bekliyorum canım bat tarihin kaç. dualarımda sende varsın güzel arkadaşım

ben çok kararsızım eşimle biraz sorunlarımız var o yüzden askıya aldım biraz

canım çok üzüldüm umarım sorununuz önemli bir şey değildir ne olur üzme kendini dertleşmek istersen konuşuruz özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…