Aysunun günlüğü

kahvaltım
şekersiz çay içtim 2 dilim kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
spor yapmadım daha ama başlamam lazım

Canim sakin dr izni olmadan spor vs yapma bence dkkt et aman diyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sakin dr izni olmadan spor vs yapma bence dkkt et aman diyim.

canm neden ki öyle ağır şeyler yapmam zaten evde hareket biraz dans falan akşamda 1 saate yakın yürüyüş

canm neden ki öyle ağır şeyler yapmam zaten evde hareket biraz dans falan akşamda 1 saate yakın yürüyüş

Tatlım ya Özür ya kusura bakma ben aysu zannettim tam nickine bakmamisimda pardon ya

Bat derken yumurtlama tarihi mi öyle ise 7 Ağustos yaaa kusura bakma ben cahilim bu konularda :) buarada bebiş için emzik modellerine bakıyorum Allah aşkına bakarmısın süper yaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çok kararsızım eşimle biraz sorunlarımız var o yüzden askıya aldım biraz

Sen çok iyi bir insansın burdaki sınırlı paylaşımlarından bile hissediliyor bu .. Allah seni korusun ve en kısa sürede evdeki huzurunu geri getirsin güzel yürekli arkadasım benim

sağol canım inanki çok istiyorum herşeyin eskisi gibi olmasını sabır gerek bize bakalım zaman neyi gösterecek

kızlar dün akşam yemeğim 1 dilim kepek ekmek küçük bir tabak taze fasülye 3 kaşık yoğurt salata ama 2 tane de kurabiye yedim arada çayla beraber
sabah uyandığımda 2 brdak suyla 2 kayısı veya 1 incir yiyorum günde 2 fincanda form çayı içmeye çalışıyorum

kahvaltım
1 dilim kepek ekmek ama dilimler biraz büyük
3 dilim peynir yoğurt domates salatalık şekersiz çay içtim
arada da dokuzlu form çayı var ondan içerim

Selam kızlar bi kaç gün olamayacam annemlerde olcam orda yazmaya çalıiırım öpüyorum heppinizi

Fıstıklar nasılsınız gene yeni birşey keşfettim wasa diye bir marka ekmek yerine yiyoruz yada acıktığımızda atıştırmalık ara öğün hamileler içinde bire birmiş bir adedi sadece 11 kalori ve açlık krizlerini atlatmada baya iyi geldi bana isterseniz deneyin

Bu hafta hep bebiş için uğraşıyoruz meleklerin ne olur dualarınızı eksik etmeyin psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarımda rahmim civarında ağrı var ayın 20 sinde hastalanmazsam test yaptırıcam sizi seviyorum Allah'a emanet olun bu bebek olayı aklımı başımdan aldı 20 sinden sonra düzenli yazıcam Semra aysu kızlar umarım iyisinizdir dualarım sizinle

canım merhaba, ben de aysuyu merak ediyorum nasıl acaba?hamile olunca da devam edicem buraya bırakmicam diyordu..umarım bebegi de kendi de iyidir,tatilde oldugu için giremiyordur..
umarım öyledir en kısa zamanda gelir diyet nasıl gidiyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…