canım çok üzüldüm umarım sorununuz önemli bir şey değildir ne olur üzme kendini dertleşmek istersen konuşuruz özelden
sağol canm olabilir aslında
kahvaltım
şekersiz çay içtim 2 dilim kadar peynir 1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
spor yapmadım daha ama başlamam lazım
Canim sakin dr izni olmadan spor vs yapma bence dkkt et aman diyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm neden ki öyle ağır şeyler yapmam zaten evde hareket biraz dans falan akşamda 1 saate yakın yürüyüş
Tatlım ya Özür ya kusura bakma ben aysu zannettim tam nickine bakmamisimda pardon ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol canım benim inşallah rabbim sanada hemen nasip eder sakın kafana takma stres yapma rahat olursan hemen hamile kalırsın gelecek aya güzel haberlerini bekliyorum canım bat tarihin kaç. dualarımda sende varsın güzel arkadaşım
ben çok kararsızım eşimle biraz sorunlarımız var o yüzden askıya aldım biraz
Sen çok iyi bir insansın burdaki sınırlı paylaşımlarından bile hissediliyor bu .. Allah seni korusun ve en kısa sürede evdeki huzurunu geri getirsin güzel yürekli arkadasım benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım merhaba, ben de aysuyu merak ediyorum nasıl acaba?hamile olunca da devam edicem buraya bırakmicam diyordu..umarım bebegi de kendi de iyidir,tatilde oldugu için giremiyordur..kızlar ne oldu bize dağıldık böyle
umarım öyledir en kısa zamanda gelir diyet nasıl gidiyo bu aradacanım merhaba, ben de aysuyu merak ediyorum nasıl acaba?hamile olunca da devam edicem buraya bırakmicam diyordu..umarım bebegi de kendi de iyidir,tatilde oldugu için giremiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?