- 7 Mart 2025

- 30

- 13

- 3

- 26

- Konu Sahibi ildenizece
 - 

Ay harikaymış evden çalışmak ya ben de biraz daha uzatırdım galiba öyle olsa, yani çalışmaya devam edeceksen doğumdan sonra bebişinle daha fazla vakit geçirmiş olursunAyy evet az kaldı. Haftaya ben de 31 haftalık oluyorum. Ve geriliyorum…. Evden calistiğim için 32 değilde 38 e kadar çalışabilir miyim diye izin alacaktım ben de doktordan.
Yardımcı olabilecek birileri vardır umarım ya, ben bi gazla başladım camları petekleri kapıları falan sildim harıl harılBen de 29. Haftadayım benimde ev temizlenecek bayadır yazlık evimdeyim diğer evin baştan sona temizlenmesi lazım
Halledeceğiz bir şekilde bakalımAy harikaymış evden çalışmak ya ben de biraz daha uzatırdım galiba öyle olsa, yani çalışmaya devam edeceksen doğumdan sonra bebişinle daha fazla vakit geçirmiş olursun
Yardımcı olabilecek birileri vardır umarım ya, ben bi gazla başladım camları petekleri kapıları falan sildim harıl harılo kadar uzun süredir hareketli bir yaşam tarzım yokmuş ki ertesi gün bütün kaslarım tutulmuş gibiydi 
Hazırlıklarınız nasıl gidiyor, başladınız mı bitirdiniz miben bütün alışverişi bitirdim diyorum tam alınacak bir iki şey daha aklıma geliyor, bitmiyor.... Aynı haftalarda bile doğurabiliriz anladığım kadarıyla 29-30. haftalardayız üçümüz de bebişlerin cinsiyetleri neler, ben oğluş bekliyorum 
EvetTam bana uygun bir konu buldum dedim. Sohbet son bulmuş yaaa. Canlandıralım burayı.
Tam bana uygun bir konu buldum dedim. Sohbet son bulmuş yaaa. Canlandıralım burayı.
Canlanalım kızlar
Ay bana da bugün yarın doğurucam gibi geliyor aklım sürekli orada. Siteden çıkamıyorum. Ama belki daha 3 hafta var. Çok hızlı moda girdim şimdi de zaman geçmek bilmeyecek kesinCanlanalım kızlar
Neler yapıyorsunuz ne durumdasınızbeni bu ara heyecan basıyor düşündükçe çok az kaldı gibi geliyor 
Ben yarın 31 hafta oluyorum tam, sizin bebişler ne kadarlık olduu
Ayy aynı şeyleri hissediyoruz ya38+4 ben ha doğurdum ha doğurcamhamileliğim boyunca kendi evimi kendim temizleyememek beni gerdi strese soktu kayınvalidem sağ olsun teklif ediyor ama yaptığı iş içime sinmiyor sürekli takip edesim geliyor başında dursan bi türlü durmasan bi türlü hele ev temizliği bi kenara dursun bebeğimin ütüsü varsa ütüleyim der diye kaldırıyorum saklıyorum görmesin yani tek değilmişim Ece seni anlıyorum bu konuda 
Yaa her temizlikte aklıma bu söylediğin geliyor acaba mı yaaa diyorumAy bana da bugün yarın doğurucam gibi geliyor aklım sürekli orada. Siteden çıkamıyorum. Ama belki daha 3 hafta var. Çok hızlı moda girdim şimdi de zaman geçmek bilmeyecek kesinama çok heyacnlıyım duramıyorum 35+2 bugün. 
Kızlar temizlikleri yaparken dikkat edin. Temizliğini yapan doğuruyor valladoğum yakınlaşınca bir enerji geliyormuş herkes kalkıp evini temizliyormuş hatta yuvalama diyorlarmış bu durumun adına. 
Benden söylemesiYaa her temizlikte aklıma bu söylediğin geliyor acaba mı yaaa diyorum
Ay hayır 39+5 olduk hala doğuramadımAyy aynı şeyleri hissediyoruz yabebişin kıyafetlerini falan herşeyini kendim içime sinerek hazırlamak istiyorum, söylemiyorum ne zaman ne yapacağımı kendimi kötü de hissediyorum bazen ama... iyi biri seviyorum aslında ama kontrolcü biriyim işte benim işime kimse el sokmasın istiyorum doğurdun mu acaba gamze bu arada valla doğurmuş olabilirsin şu an, sağlıkla inşallah 
Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah ayy çok heyecanlı ya ha bugün ha yarın derkenAy hayır 39+5 olduk hala doğuramadımsabaha kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek 
Sen nasıl hissediyorsun doğuracak gibi misinBenden söylemesi
İyiyim iyiyim. Hiç temizlik yapasım yok, yerimden kalkasım bile yok. Demek ki daha var doğumaSen nasıl hissediyorsun doğuracak gibi misinbiraz daha vaktin var gibi senin ama bebişin keyfine bağlı sonuçta biraz da 
Aminn inşallahSağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah ayy çok heyecanlı ya ha bugün ha yarın derkenben 32 haftalığım daha şimdiden bi strese bi heyecan basıyor beni doktor diyor ki taş devrinden beri insanlar böyle ürüyor, o kadar zor olsa üremezlerdi 
Ya benimde aklımda öyle bi kalmış ki nişan gelince 2-3 güne doğururum dedim bi telaş sardı evi temizle çantayı kontrol et falan tık yokG gamzeolc senin nişanım geldi yorumunu görünce kendimi bu konuda buldumbenim de cumartesi geldi ama hala doğurmadım. Devamında da farklı akıntılar gelmeye devam ediyor iki gündür, rutin akıntı olmadığından eminim baya jel gibi farklı.. parça parça gelir mi nişan diye araştırdım gelebiliyormuş. İki gecedir bel ağrılarım var ama devamı yok, zaten aslında hazır da değilim ama nereye kadar hazır olmucam dimi 37+5im bu arada.. oyyy nasıl doğurcam derdine düştüm valla yalan yok, deli cesareti alın beni sezaryene de demiyorum ama doktora 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?