Az Kaldı Doğuruyoruz Kızlar... Ekim-Kasım 2025 Moms <3

Ayyy doğurdunuz mu valla siz bugün yarın dedikçe beni heyecan basıyor kaldı ki daha 1 bucuk 2 ayım var benim. Sanki geçmiyor ama sona doğru bir sabırsızlanmadır alıp gidiyor beni... isimlerine ne karar verdiniz bebişlerin, benim şu an en büyük problemim o, karar veremiyoruz eşimle

Ay 40. Haftadan bildiriyorum hala doğurmadım sancım bi geliyo bi gidiyo sancı da denmez yani sızı sinirlerim bozuluyor ara ara resmen bekledikçe gelmiyor . Kızımın adı İpek göbek adını Nazlı koycam bu gidişle

Ayy harikaymış ismi bayıldım adıyla büyüsün Nazlı hanım gerçekten

Canımmm maşallah size gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah

Gözün aydın doğum hikayeni bekliyoruz fırsat bulabilirsen tabi ki
Çok sağolun kızlar dileyen isteyen bekleyen herkese nasip olsun herkes bebişlerini sağlıcakla büyütsün Benim cuma akşamı birden sancım başladı ve 11 de kendimizi hastanede bulduk ebe muayene etti ben yatışım olacak mı diye sorarken yatışın olcak doğuracaksın hemde dedi 3 cm açıklık varmış suyum gelmiş hiç fark etmemişim bebişin kafasına dokunuyorum dedi 5 cm açıklığa kadar sancı çektim sonra epidural taktılar o çok rahatlattı beni ıkınma hissi gelince doğumhaneye aldılar ve 04.27 de kızım ipek kucağımdaydı kesi atıldı ağrılarım var hala sütüm gelmedi kızım mememi tutmadı mama ile besliyorum ilk gecemiz çok zor geçti şimdilik durumlar böyle bende kızım da adapte olmaya çalışıyoruz

Yaaa çok güzel gelişmiş her şey
Sen yine de emzir temas kurdukça gelir diyorlar kızını da kokla bol bol ne güzel bir şeydir o tebrik ederim tekrarda
Şu epidruaali bir ben alamadım çok sancı çektim keşke ben de biraz rahat doğursaydımmm neyse olsunn sağlıkla doğurduk bitti

Epidural sonrası ıkınmak zor oluyor diyorlar sancı hissedilmediği için doğru mu acaba

Yaa gözün aydın Allah bağışlasın inşallah sağ salim kavuştunuz çook sevindiim Olsun sütün gelir hiç üzülme zaten bebişin midesi sadece 2 -3 damla kadarcıktır daha siz temas kurdukça her şey yoluna girer, oksitosin salgılanmasını hızlandırmak için bebeği bol bol göğsünde tutmak gerek diyorlar mümkünse çıplak halde her şey daha da kolaylaşır o zaman o yüzden yenidoğandan itibaren sling tavsiye ediyorlar diye biliyorum. Hangi hastanede doğurdun acaba?

Suyun geldiğini nasıl anlayacağız ya kızlar benim de ilk gebeliğim ben de bazen ya anlamazsam diye düşünüyorum

Bir de bu hafta kaşıntı başladı bütün vücudumda, doktor hemen safra asitlerine bakalım dedi baya yüksek çıktı, gebelik kolestazı dediler. Ursactive başlattı gastroenteroloji doktoru, 40 haftayı beklemez muhtemelen kadın doğumcun dedi, galiba benim bebişi 37 de kucağıma verecekler

Çok teşekkür ederim doğurup buraya yazabilenin önünde saygı ile eğiliyorum çünkü ben hiçbir şeye vakit ayıramıyorum Ankara memorial de doğum yapmıştım. Size de geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir . Bana da 37.haftamda kendi doktorum çok beklemez erken gelir dedi 40. Haftada geldi hiç belli olmaz sizinkinin de ne zaman geleceği sağlıklıca gelsinler

Epidural sonrası ıkınmak zor oluyor diyorlar sancı hissedilmediği için doğru mu acaba
Yani kaka yapar gibi ıkın dediği için ben hep öyle ıkındım dediğiniz doğru çok yoğun bir sancı hissedilmiyor doğumhanede de dedim sancı hissetmiyorum diye sen yine de ıkın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…