Az önce boşandım arkadaşlar:(

Az önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuan:( Mahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce? :(
Eyer evliliğiniz Yolunda gitseydi bu durumda olmazdiniz demekki biseyler yerine oturmamış yine eskiyemi dönmek istiyorsun emin ol eşin seni gerçekten sevseydi boşanmazdiniz Hakkınizda hayırlısı olsun

Az önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuan:KK43: Mahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce? :KK43:
Hiç sanmıorum canım.Alsama dogru aglarsın.Bende guldum fln akşam hüngür hüngür agladım.

Çok geçmiş olsun, bir süre ruh halin dalgalı olacak bu sürede sana iyi gelen işlerle meşgul ol iyi gelen insanlarla ol. Sonrası üstünden büyük bir yükün kalkması ve huzur.

Eyer evliliğiniz Yolunda gitseydi bu durumda olmazdiniz demekki biseyler yerine oturmamış yine eskiyemi dönmek istiyorsun emin ol eşin seni gerçekten sevseydi boşanmazdiniz Hakkınizda hayırlısı olsun
zaten oturmadığı için böyle oldu bir anda oldu bitti herşey.bir anda evlendik bir andada boşandık

Ya evlenip çocuk olsaydı daha zor olurdu.bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli.sizin nikah olmuştu düğün olmamisti. Nikahin düğüne yakın ya fa aynı gün yapılması taraftariyim her zaman.

Ya evlenip çocuk olsaydı daha zor olurdu.bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli.sizin nikah olmuştu düğün olmamisti. Nikahin düğüne yakın ya fa aynı gün yapılması taraftariyim her zaman.
evet bizim hatamız orada oldu zaten oyüzden karıştı herşey :/

Back
X