O tarz şeyler yoktu güzel şekilde ayrıldık dost gibi yaniNeden boşandınız?Umarım şiddet,aldatma vs. yüzünden boşanıp da pişman olup döner mi diye sormuyorsunuzdur!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tarz şeyler yoktu güzel şekilde ayrıldık dost gibi yaniNeden boşandınız?Umarım şiddet,aldatma vs. yüzünden boşanıp da pişman olup döner mi diye sormuyorsunuzdur!
Belki evlenmem ama pişman olmasını istiyorum yinede :)Pişman olsa tekrar mi barışıp evleneceksiniz?
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)Boşanacak raddeye gelmek de üzücü, boşanmak da ağır bir imtihan.
Üzülmeniz normal şu an ama sizi bu raddeye getiren sebepleri unutmayın.
Her şey gönlünüzce olsun bundan sonra.
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
Ayrılma sebebiniz merak ettim. O mu ayrılmak istedi siz mi?O tarz şeyler yoktu güzel şekilde ayrıldık dost gibi yani
Çok teşekkür ederim sizler iyiki varsınız güç veriyorsunuz banaGeçmiş olsun. Önünüz, yolunuz ferah olsun. Oyalanacak birşeyler bulun bence kendinize. Böylece hissettiğiniz boşluk duygusu da en az zararla biter gider insallah.
Daha çok o istedi aslında bende de suç vardı çünkü çok isteksiz durdum evliliğe karşı hep araftaydım evlensemmi evlenmesemmi diye:)Ayrılma sebebiniz merak ettim. O mu ayrılmak istedi siz mi?
Eyer evliliğiniz Yolunda gitseydi bu durumda olmazdiniz demekki biseyler yerine oturmamış yine eskiyemi dönmek istiyorsun emin ol eşin seni gerçekten sevseydi boşanmazdiniz Hakkınizda hayırlısı olsunAz önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuanMahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce?
![]()
Hiç sanmıorum canım.Alsama dogru aglarsın.Bende guldum fln akşam hüngür hüngür agladım.Az önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuanMahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce?
![]()
Çok teşekkür ederim. Iyi hissettirmissem ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim sizler iyiki varsınız güç veriyorsunuz bana![]()
:) valla bir ruhsuzluk var üstümde şuan ama.robot gibiyim resmenHiç sanmıorum canım.Alsama dogru aglarsın.Bende guldum fln akşam hüngür hüngür agladım.
Umarım çabuk geçer :/ şimdilik hissiz gibiyim nedenseÇok geçmiş olsun, bir süre ruh halin dalgalı olacak bu sürede sana iyi gelen işlerle meşgul ol iyi gelen insanlarla ol. Sonrası üstünden büyük bir yükün kalkması ve huzur.
zaten oturmadığı için böyle oldu bir anda oldu bitti herşey.bir anda evlendik bir andada boşandıkEyer evliliğiniz Yolunda gitseydi bu durumda olmazdiniz demekki biseyler yerine oturmamış yine eskiyemi dönmek istiyorsun emin ol eşin seni gerçekten sevseydi boşanmazdiniz Hakkınizda hayırlısı olsun
evet bizim hatamız orada oldu zaten oyüzden karıştı herşey :/Ya evlenip çocuk olsaydı daha zor olurdu.bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli.sizin nikah olmuştu düğün olmamisti. Nikahin düğüne yakın ya fa aynı gün yapılması taraftariyim her zaman.
Galiba haklısınız hep beni suçladığı için vicdan azabı çekiyorum ben otomatikmanPişman olsa boşanacak kadar sinirlerinizle oynayan bir adamla yeniden mi evleneceksiniz ki pişman olsa ne olmasa ne