Eskilerden sadece ben kaldim. Kendimi getirdim de bari.
Eskilerden sadece ben kaldim. Kendimi getirdim de bari.
Adam bitirmiş kafasında hiç bir umut yok. Bak bu şekilde sadece kendini yıpratıyorsun ve üzüyorsun yarın bir gün biriyle görürsün iş ciddiye bindirir daha beter üzülürsün yapma bence. Normal her ilişkisini bitirmiş artık beklenti lmayan biri gibi düşün.
Farklı nicklerle benzer konular açıp duruyorsun. Biz buradan bıktık o adam nasıl bıkmasın?
Seven insan en ufak ümit ışığını değerlendirir. Adam bir şekilde kurtulmaya çalışıyor. Sadece eşyalarını alabilmek adına mesajına cevap vermiş bundan bile ümitleniyorsun. Acil tedavi olmalısın.
Hayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
Farklı nick mi ? Biri yine kitap mi yazıyor yoksa pff
Gerçekten neden bu kadar sert buradaki arkadaşlar?Hayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?