- 12 Aralık 2016
- 56
- 9
- 1
- 50
Yaa katılıyorum güzel yazmışNasil mukemmel bir cevap gercekten :) Duygulandim valla
Hayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
ay tamam sormuyorum. haklısın. Sen de cevap vermesen keşke o zaman ama neyse. Rahatsızsanız bu kadar cevap da vermeyin. bu kadar basit.Madem sertiz sorma bize o zaman
Verilen cevaplar belli
Zilyon kere aynı şeyleri soylemisiz/ler
Hayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
ay tamam sormuyorum. haklısın. Sen de cevap vermesen keşke o zaman ama neyse. Rahatsızsanız bu kadar cevap da vermeyin. bu kadar basit.
Gözüm acıdıAyrıca başlığında zaten yazmışsın yanlış olduğunu
Biz azıcık farklı söyleyince mi suç oldu ?
Yaaagerçekten sorduğuma soracağıma bin pişmanım. Keşke benim sizdeki sertliğin niyetini anladığım kadar siz de beni anlasaydınız. konu takibini bırakıyorum. Maksadınız bana yardım edip yorum yazmaksa yazmanıza gerek yok yani.Ha tabi kaynatmak isterseniz o da sizin tercihiniz. Hiçbiriyle ilgilenmiyorum.
Yaaa
Bi dur bee
Özet bekliyorum yorum yapacağım
Kazen Mune bu arkadas @FahriyeablaM olan uye degil mi? Ayni konuya ayni yorumlar gelince ne olacak ki?
Vay canınaEvet @FahriyeablaM, @muallimeyolunda
ciddi sorunları var ama üyelik iptal ediyor başka üyelikle geliyor onuda iptal ediyor bunu açıyor ....
Evet @FahriyeablaM, @muallimeyolunda
ciddi sorunları var ama üyelik iptal ediyor başka üyelikle geliyor onuda iptal ediyor bunu açıyor ....
Vay canına5 yıllık sevgilisinden ayrılmış
Çocuk ısrarla sevmediğini istemediğini söylüyor
Konu Sahibi de ısrarla seviyor diyor
Ve mesaj atmış
Hergün de konu açıp aynı soruyu soruyor
Sizce beni seviyor mu ?
Yorum sizin bizi kovdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?