az önce çok büyük bir yanlış yaptım. (eski sevgilimle ilgili)

Arkadaşlar daha fazla kendini yıpratma diye böyle konuşuyorlar diye düşünüyorm.
Evet gerçekten çok üzücü,yaşamadan da bilinmez ama kabullenmek zorundasın. Klasik bir söz var ya "dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır" böyle yani. Adam sevse,istese zaten senin istediğini biliyor geri döner.

bu sertliklerini,arkadaşını kendine gerirmeye çalışan bir arkadaş tokadı gibi düşün.

Madem sertiz sorma bize o zaman
Verilen cevaplar belli
Zilyon kere aynı şeyleri soylemisiz/ler

Madem sertiz sorma bize o zaman
Verilen cevaplar belli
Zilyon kere aynı şeyleri soylemisiz/ler
ay tamam sormuyorum. haklısın. Sen de cevap vermesen keşke o zaman ama neyse. Rahatsızsanız bu kadar cevap da vermeyin. bu kadar basit.

Aynen ziyan olamamak adına evlen ve aldatılmaya devam et.Sonuçta 5 sene aman ha çöp olmasın.Tabi eski sevgilin bunu kabul ederse.Senin gibi hastalık derecesinde takıntılı biriyle evlenmek isteyeceğini hiiiç sanmıyorum.Sevmiyor seni daha kaç kere söyleyince inancaksın?

ay tamam sormuyorum. haklısın. Sen de cevap vermesen keşke o zaman ama neyse. Rahatsızsanız bu kadar cevap da vermeyin. bu kadar basit.

Ters cevap aldığın için bu kadar terssin
Ama burdan
Cevap verdiğine göre seni seviyor
Mesajını zor okursun
Daha fazla kendini yipratma güçlü ol diye diyoruz

Ayrıca başlığında zaten yazmışsın yanlış olduğunu
Biz azıcık farklı söyleyince mi suç oldu ?

gerçekten sorduğuma soracağıma bin pişmanım. Keşke benim sizdeki sertliğin niyetini anladığım kadar siz de beni anlasaydınız. konu takibini bırakıyorum. Maksadınız bana yardım edip yorum yazmaksa yazmanıza gerek yok yani.Ha tabi kaynatmak isterseniz o da sizin tercihiniz. Hiçbiriyle ilgilenmiyorum.

Yaaa
Bi dur bee
Özet bekliyorum yorum yapacağım

Bes yillik iliski kolay degil unutmak anliyoruz seni ama iliskilerde birinden biri bile az sevince sorunlar bas gosteriyor.bulusmaya gittiginde de son kez konusmaya geldigini vedalasmak istedigini soyle ve bendeki esyalari zaten atmistim gelmen icin boyle dedim de olur mu ya boyle acaba.

Yaaa
Bi dur bee
Özet bekliyorum yorum yapacağım

5 yıllık sevgilisinden ayrılmış
Çocuk ısrarla sevmediğini istemediğini söylüyor
Konu Sahibi de ısrarla seviyor diyor
Ve mesaj atmış
Hergün de konu açıp aynı soruyu soruyor
Sizce beni seviyor mu ?

Yorum sizin bizi kovdu

Senden kurtulmk icin de kabul etmis olur adam isteseydi bi sekilde sana donerdi.mutsuz bi kadin olmk hayattan yasamdn sogumak bikmak istiyorsan pesinden kos bulusmaya git.

Bütün hesaplarını bu hesap altında birleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…