az önce çok büyük bir yanlış yaptım. (eski sevgilimle ilgili)

Çok klişe ya senden kalanlari al falan hayatta teklif etmem atarim cope yada unutana kadar gormeyecegim yerde saklar canimi acitmadigi vakit kalkip atarim..
Zaten alalen anlamıştır kendini hatirlatma çabanı yine ego tavandir.. Hem neyin testini yapıyorsun allah aşkına sevgi mi var ortada umutlancak yer ariyorsun umutlaniyosun herseyden üstelik nerden tutarsan tut kopuk bitmiş bir ilişki.

Son bir mesaj atip , cope attigini soyle bir daha da gorusme. Ona esyalari verecegim diye mesaj atip getirmemen daha buyuk bir ayip olur cunku.

Seven erkek engellemez....

Bulus canin istiyosa aklinda kalmasin. Ya ben aslinda her seyi attim mesaji da seni gormek icin bahane olsun diye attim dersin nolcak

Basit bir cümle ile ; kaçan kovalanır.

Şuan diptesiniz , bu yüzden yaptığınız yanlışın farkında değilsiniz. Aylar sonra ona bu kadar taviz verdiginize çok üzüleceksiniz.

Bir erkek severse asla ayrılmaz..

Eşyalar içinde mesaj atmaz zaten. Oldu ki atarsa , vazgeçtim vermekten , attım gitti dersiniz.

hayal dunyanda yasa biz acilarmizla yüzleşen insanlariz toprağımiz sert evet .. için yediremiyor sende gayette biliyorsun çekeceğin çok daha bu kafayla kimse seni tanımıyor burda garezide yok ama o çocuk artık senin hiçbişeyin bizler gibi ona gösterdiğin toleransı bizede yansit lütfen ne bu masumiyet ona o bizden daha ağır konusuyorrrr o ne olacak ??

Erkeklere bu kadar vazgeçilmezmiş gbi davranınca inan ki kaybeden sen olursun.onu geri kazansan bile seni istemeyen bir erkek yine bir frsat bulup kaçacaktır bana kalırsa hiç uğraşma zaten sen brdaha yazmasan o sana o anıları ver hadi diye tenezzül edip mesaj bile atmaz sırf seni kırmamak için tamam ver demiş. ama kalan anıların muhabbetine girdiysen ve illaki son kez görüşeceksen o yalanı kapatmak uğruna mektup yaz ver içinden geçenleri yaz bnde kalan manevi anıların bunlar işte dersin

Konu sahibi demek ki eski sevgilin nazik kibar biriymiş ki adam akıllı cevap vermiş belki de 5 yılın hatrina seni kırmak istememiş.
Ama bunu bi umut olarak görmen yanlış işte çünkü ona ilk adımı atan hep sen olmuşsun.
Adam da bu adımlara hep olumsuz cevap vermis bu güne kadar.
Madem son kez görüşmek istiyorsan görüş iyice dibe vur derim çünkü iyice dibe vurmadan karaya cikamayacaksin belli ki.

20 gün sonra kim öle kim kala adam eşyaları için sana yazarsa bende tek bir eşyan kalmıştı oda giderken bıraktığın kırık bir kalp artık tamir ettim sende gittin dersin konu kapanır hiç uğraşma arkadaşım giden gitti Allahım hayırlı insan çıkartsın karşına dua et karşına öyle biri çıkarki iyiki o kişiyle evlenmemişim dersin bu sözü mü yaz bir köşeye lütfen seni umursamayan bir zat için hayatını karartma anladığım kadarıyla çok genç biri olmalısın hiç kimse vazgeçilmez değildir

Cevap vermese 5 yılın hatrına bile cevap vermedi derdin cevap verse umut vermiş çocuk haklı sizinle görüşmemekle bir mesajla umutlanmışsın hemen

Sana o kadar yorum yaptık. Bu adam sana onca şey söyledi. Hala akıllanmıyorsun. Boşuna umutlanma bu adam seni sevmiyor ve dönmeyecek anla artık. Daha fazla kendini küçük düşürme. Adam sevmedigiyle kalmayacak resmen tiksindireceksin kendinden. Günlerdir bana bile gına geldi buradan adam herhalde ben ne hata yaptım da bu kiza bulastim diye düşünüyordur.

bakalım yarın hangi üyelikle gelip aynı konuyu açacak

Ben cidden bazı insanların burda konu açan kişilerin mutsuzluklarından beslendiğini düşünüyorum. Belli ki duygu yoğunluğu yaşıyor, kendisi de olaylara farklı anlamlar yüklüyor olabileceğinin farkında. Neden düşündüklerinizi sakin bir biçimde anlatmak yerine adam seni istemiyor ee daha ne, yüzüne hakaretleri yemeden rahatlamayacaksın minvalinde yorumlar yapıyorsunuz? Zaten istenmemenin ağırlığını yaşayan birinin canını daha fazla yakmaktan başka ne işe yarıyor bunlar? Ben de bu işin çoktan bittiğini düşünenlerdenim, bana kalsa konu sahibi kesinlikle görüşmemeli. Ama çat çat yazılan yorumlardan sona konu sahibi burayı takip etmemekte son derece haklı yani.
K krgzzynp

Eski konunu okumuştum , sen hala olsun birleşelim istiyorsun, ondan bir haber duymak konuşmak istiyorsun içinde hep bir umut var... Bu yüzden bence buluşun geldiğinde, o da seni tamamen bitirdiyse bunu gözlerinle gör. Olacağı varsa zaten olur.

bence son kez yüz yüze buluş, yine aynı şeyleri söyleyeceğini düşünmekteyim eski erkek arkadaşının.Senin onu ,onun seni sevdiğinden daha fazla sevdiğin ve değer verdiğin çok belli, bu nedenle içinde bulunduğun duruma mantıklı bir şekilde dış gözle bakamıyorsun , seni çok iyi anlıyorum. Ama görüşme kararı bence iyi olmuş, en azından yüz yüze konustugunuzda herşey netleşir ..Seninde için rahat olur ben bu ilişki için elimden geleni yaptım,bundan sonrasını karşı taraf düşünsün dersin.Aklında kalacagına arkanda kalsın..zaten bu noktaya gelene kadar defalarca gururunu ayaklar altına alıp ona hamle yapmışsın..bu buluşma olayı için ise,En iyisini um, en kötüsüne hazırlan.Burda kimin ne söylediğine de çok fazla takılma , herkes kendince yorum yapmıyor sert veya yumuşak. Kendin için en iyisini yine sen bileceksin.

Zeynep yanlış bir adım atmışsın sen de farkındasın.
Neyse olmuş bir kere..
Bir daha iletişime geçme, o sorarsa "vazgeçtim, herşeyi attım" dersin.
Ki atmışsın da.. Bunu yapabilmişsin baksana...

Sen bu adamı hakikaten seviyor, onunla bir gelecek düşünüyor musun?
Bu sorunun cevabını bul, kendin bul.
5sene evet uzun süre ama geçmiş..
Hayat ileri akıyor, geleceğini düşün.
İlişkide bir taraf bu kadar gelecekten ümitsizken, bu kadar "anlaşamıyoruz bitsin" derken, diğer tarafın ısrarla ayrılmamak istemesi tuhaf değil mi, bunu düşün
Sen de mutlu değilsindir, belki düşününce sen de istemiyosundur, alışkanlıklardan vazgeçemiyosundur, olamaz mı?

Kendine zaman ver Zeynep.
Oyalan başka şeylerle.

Geçmış bitmiştir artık..... ! bu kadar mı zor anlamak?

Merhaba Zeynep..
Eski konularını bilmiyorum ama kendini bu denli üzmene anlam veremedim.
Sen şuan hala içinde bir umut besliyorsun
tamam git buluş onunla
sonra kendi kararını kendin ver
ama hep dua et
ya kavuştur ya unuttur diye.
hakkında hayırlısı olsun

Bence seni cok seviyor görmek istiyor o yüzden cevap verdi buluşmaya da guzel hazirlan git çünkü sana evlenme teklif edecek :) şimdiden mutluluklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…