bu mesajda umut edecek hicbirşey yok uzgunumarkadaşlar daha önce konu açmıştım. 5 senelik ilişkim anlaşmazlıklar,kavgalar yüzünden bitmişti. Yani o bitirmişti,hatta ben bunu kabullenemeyip aylarca peşinden de gitmiştim. Sonuç ise daha kötü olmuştu her yerden engellendim, biraz ukalaca sözler duydum falan. ama hep sevmediğini değil sevginin yetmediğini evleirsek anlaşamadığımız için ayrılacağımızı düşündüğünü söylemişti. Ben üstüne gittikçe de sevmiyorum seni, hayatımda istemiyorum da dedi.. Şimdi ise son olarak en yakın arkadaşım ona mesaj atmıştı zeynep kendini kötü hissediyor son kez konuşsan diye. o da ben tükendim,bugün böyle olmaya mecbur kaldık,artık kendimi düşünmeliyim, onunla konuşursam ona umut veririm demişti..
Kızlar, ben de onun beni sevip sevmediğini test etmek istedim kendimce ve ona az önce mesaj attımMesajda bende kalan anıları(ki bunlar hep manevi) artık saklamak istemediğimi ama atmak da istemediğimi söyledim. Ne yapayım sana vereyim mi buraya geldiğiinde dedim. Ki uzun zamandır hiçbir mesajıma cevap vermiyordu. Ama bu mesajıma yazdı ve dedi ki sen bilirsin ama bende olması daha iyi olur dedi. ben de peki o zaman geldiğinde veririm sorun olmazsa dedim. O da tamam öyle yaparız dedi. iyi akşamlar dedim. sağol sana da iyi akşamlar deyip konu bitti.
Ve asıl mesele ben her şeyi atmıştım bir anlık sinirleSanmıştım ki o da at gitsin der veya cevap vermez. Şimdi napsam bilemiyorum. İlk olarak bana yazdığı mesajdan umut aldım kızlar. Yani neden hala beni sevdiğini ama akfasındaki soru işaretlerinden dolayı gelmediğini düşünüyorum ki ? Sizce gerçekten bitiren,sevmeyen insan bu şekilde mesaj atar mıydı? Arkadaşıma ona yazmak umut vermek olur diyip benim bu mesajıma hatta buluşma teklifine sayılır cevap vermesi,onaylaması çelişki değil mi? Yaklaşık 20 gün sonra buraya gelecek. biliyorum o demez hadi getir eşyaları diye, sonuçta istemesinin ayıp olacağını düşünür,bendne haber bekler. Sizce hiç buluşmayayım mı yoksa buluşup artık evmediğini gözlerimle göreyim mi* son bir kez yüzyüze konuşmak istiyorum onla ama.. çok yıprandık. nasıl tepki alırım bilmiyorum? bana akıl verin kızlar? olaylara çok mu yanlış anlamlar yüklüyorum
arkadaşlar daha önce konu açmıştım. 5 senelik ilişkim anlaşmazlıklar,kavgalar yüzünden bitmişti. Yani o bitirmişti,hatta ben bunu kabullenemeyip aylarca peşinden de gitmiştim. Sonuç ise daha kötü olmuştu her yerden engellendim, biraz ukalaca sözler duydum falan. ama hep sevmediğini değil sevginin yetmediğini evleirsek anlaşamadığımız için ayrılacağımızı düşündüğünü söylemişti. Ben üstüne gittikçe de sevmiyorum seni, hayatımda istemiyorum da dedi.. Şimdi ise son olarak en yakın arkadaşım ona mesaj atmıştı zeynep kendini kötü hissediyor son kez konuşsan diye. o da ben tükendim,bugün böyle olmaya mecbur kaldık,artık kendimi düşünmeliyim, onunla konuşursam ona umut veririm demişti..
Kızlar, ben de onun beni sevip sevmediğini test etmek istedim kendimce ve ona az önce mesaj attımMesajda bende kalan anıları(ki bunlar hep manevi) artık saklamak istemediğimi ama atmak da istemediğimi söyledim. Ne yapayım sana vereyim mi buraya geldiğiinde dedim. Ki uzun zamandır hiçbir mesajıma cevap vermiyordu. Ama bu mesajıma yazdı ve dedi ki sen bilirsin ama bende olması daha iyi olur dedi. ben de peki o zaman geldiğinde veririm sorun olmazsa dedim. O da tamam öyle yaparız dedi. iyi akşamlar dedim. sağol sana da iyi akşamlar deyip konu bitti.
Ve asıl mesele ben her şeyi atmıştım bir anlık sinirleSanmıştım ki o da at gitsin der veya cevap vermez. Şimdi napsam bilemiyorum. İlk olarak bana yazdığı mesajdan umut aldım kızlar. Yani neden hala beni sevdiğini ama akfasındaki soru işaretlerinden dolayı gelmediğini düşünüyorum ki ? Sizce gerçekten bitiren,sevmeyen insan bu şekilde mesaj atar mıydı? Arkadaşıma ona yazmak umut vermek olur diyip benim bu mesajıma hatta buluşma teklifine sayılır cevap vermesi,onaylaması çelişki değil mi? Yaklaşık 20 gün sonra buraya gelecek. biliyorum o demez hadi getir eşyaları diye, sonuçta istemesinin ayıp olacağını düşünür,bendne haber bekler. Sizce hiç buluşmayayım mı yoksa buluşup artık evmediğini gözlerimle göreyim mi* son bir kez yüzyüze konuşmak istiyorum onla ama.. çok yıprandık. nasıl tepki alırım bilmiyorum? bana akıl verin kızlar? olaylara çok mu yanlış anlamlar yüklüyorum
severek ayrılan ben kimseyi görmedim ve bana hiç doğru gelmiyor severek ayrıldım diyenler inanmıyorum çünkü insanlar bencildir sadece kendinin seviyor olması bile yeter ilişkiyi sürdürmek için çaba harcamasınaHayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
+1Neden bu ısrar ?
Olmayanı oldurmaya çalışmak neden arkadaş
Kocan mi çocuğunun babası mi ?
Nedir bu vazgecmeme
insanlar yuvasını bırakıyor bosaniyor
kaldirmayin şu kiçlari artık ya
sonra kendilerini hint kumaşı saniyolar
Ah senin şu bomba cevaplarınEskilerden sadece ben kaldim. Kendimi getirdim de bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?