- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
-
Allah razi olsun anladiniz ya halimden insallah yasamayin bunlari ama destikce cok yara var her insanda beni kendime gettdiniz bi destek gormek ne buyuk birsey boyle durumlarda bunun onemini yasayan ve sizin gibi sagduyulu insanlar bilir
Allah razi olsun canm.ins insallah bi an once kurtulurumÇalışıyor olmaniz cok büyük avantaj. Karariniz ne olursa olsun insallah siz ve kızınız çok mutlu olun
Haberdar edin lütfen bizi de uykum kaçtı gercektenAllah razi olsun canm.ins insallah bi an once kurtulurum
Canim benim ya ne guzel bi kalbe sahipsin Allah razi olsun inanki cok.mutlu ettin beni dusunmen bile yeter ne olur bilemiyorum insallah bi an once kurtulurum da rabbimde onunityen kopekten pisman ederSağol canım benim gönül isterdi ki çok daha güzel konularda konuşalım mutluluğumuzu paylaşalım ama hayat bu açısı da var maalesef. Seni hiç görmedim büyük ihtimal hiç bi zaman da görmeyeceğim ama şunu bil ne zaman istersen yanındayim her derdini her sevincini paylaşırım
Tabiki canim olani biteni haber ederim ama netim yok evde olursam yada neti olan bi yer olursa yazmaya.calisirim malum kizda.kucuk vakit buldkca denk gelebildikce yazicam suan uyuyor ondan bu kadar rahat yazabildimHaberdar edin lütfen bizi de uykum kaçtı gercekten
Haberdar edin lütfen bizi de uykum kaçtı gercekten
Canim benim ya ne guzel bi kalbe sahipsin Allah razi olsun inanki cok.mutlu ettin beni dusunmen bile yeter ne olur bilemiyorum insallah bi an once kurtulurum da rabbimde onunityen kopekten pisman eder
Cok saolun en azindan hayatin gerceklerinden haberdar olmaniz bana guc verdi sevndrdi
Tabiki canim olani biteni haber ederim ama netim yok evde olursam yada neti olan bi yer olursa yazmaya.calisirim malum kizda.kucuk vakit buldkca denk gelebildikce yazicam suan uyuyor ondan bu kadar rahat yazabildim
Insallah canim inaniyorum artik ama korkuda var haliyle yinede bi tedirginlik neyle karsilasacagimi bilemiuorum keske sihirli.bi degnek olsada onu omur.boyu.etkisiz hale getrebilsemBence gecenin bu vakti bu üzüntü bi kahveyi hak etti..
Sağol canım benim çok tsk ederim mutlu olduysan biraz olsun yalnızlığını acını dindirebildiysem ne mutlu bana. İnşallah Allahın izniyle kurtulacaksn canım sen yeter ki inan :)
Evet telefonuma.flan bakio kime ne yazmisim aileme yada birine haber vermismiyim dieAman canım dikkat et haber vereyim derken yakalanma bi de bunun yüzünden eziyet etmesin sana
Insallah canim inaniyorum artik ama korkuda var haliyle yinede bi tedirginlik neyle karsilasacagimi bilemiuorum keske sihirli.bi degnek olsada onu omur.boyu.etkisiz hale getrebilsem
dimi kimsw yasamasa bunlariAy sen çok yasa kız sihirli değnek olsa bütün erkekleri melege çevirirdik
Evet telefonuma.flan bakio kime ne yazmisim aileme yada birine haber vermismiyim die
Mesela sizi gordu instagramdan alimli guzel buldu diyelim butun foto albumunuze bakmis ve bunun gibi bi kac kisiye daha bakmis sizcw abrtiyormuyum yada masumca bi davranis olarak mi algilamaliykm bunuKadınların fotoğraflarına bakması nasıl bir namussuzluk anlamadım instagramda herkes herkese bakıyor ,bunu abartıp kocanizin üstüne gitmek zaten sağlıklı bi davranış değil , aranızdaki dialog da hiç mi sağlıklı değil saygı yok böyle adamdan bir de çocuk yapmışsınız tebrikler
Bak ben sana bi ornek vereyim bi arakadasim evlenir evlenmez hamile kaldi. Bizde cocugumuz olsun diye ne tedaviler goruyoruz. Kiz hamileyken me dayaklar yiyordu hatta kocasi yumruk atti dislerini kirdi yine ailesine bisey anlatamadi soranlara disim kaplamaydi tekrar yaptiriyorum diyodu kocam kirdi diyemiyodu ailesi arkasinda degildi cunku. Garibim hala bosanamiyo cekiyo cunku arkasinda duracak kimse yok lanet bi kocasi var boylelerini gorunce bazen esimin kiymetini bilmedigimi dusunuyorum senin elinde isinde var magdem bence duaun genis bi swkilde hayatini devam ettirmek istiyomusun diye.dimi kimsw yasamasa bunlari
Kadınların fotoğraflarına bakması nasıl bir namussuzluk anlamadım instagramda herkes herkese bakıyor ,bunu abartıp kocanizin üstüne gitmek zaten sağlıklı bi davranış değil , aranızdaki dialog da hiç mi sağlıklı değil saygı yok böyle adamdan bir de çocuk yapmışsınız tebrikler
Allah razi olsun canm benim o ettigin hayir dualri varya insallah etrafinda kalkan gibi zirh gibi olsun asla boyle insanlara denk gelmeDualarım seninle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?