Konuya yapacagim yorum, adamin 29 yasinda oldugunu ogrenmemle degisti..
Vakti zamaninda bi adamla gorusuyorum ama bazi nedenlerden (ayni isyerindeyiz) gorusmek istemiyorum ben hic.. Beni ikna etmek icin ne laflar ne laflar.. Hemen yarin evlenelim, hemen ewlilikle aciklayalim kuruma, yarin hemen annemle tanis vs. Derken ben hic sallamiyorum tabu. Bi gun ciddi ciddi annesiyle tanistrdi beni ki daha hic cikmiyoruz..
Neyse ben bu hareketinden sonra, aptalim ya, aa diyorum bak adamin niyeti guzel, ciddi.. Ayni isyerindeyiz ama fazla uzatmama taraftari diyorum ve kabul ediyorum..
Neyse bis sevgili olduk. Gayet guzel gidiyo.. İliski icinde evlilik muhabbetleri girla gidiyo. Ben daha erken birbirimizi taniyalim diyorum erteliyorum.. Neyse yawastan tanisiyoruz, anlasiyoruz derken 5., 6. Ay artik isyerinde de yawastan duyulmaya baslayinca bunun bu ewlilik laflarindan birinin ardindan artik tamam diyorum, zamani geldi. En azindan ailekerimiz tanissin diyorim, isyerinde de duyulmaya basladik.. O gunden sora adamda evlilik lafinin 'e'si gecmiyor..
Bende tabi kizim ya gurur yaptiim hic acmiyorum konuyu, hani aileler taniscakti vs..
5-6 ay daha belki boyle geciyo. Ben artik iyice işkilleniyorum tabi, gurur murur hakketire artik gicikligina hadi diyorum noldu tanisma isi oyaliyo daha erken korkuyorum vs..
Hatta bi gun masadan kalktim bitti bu is, senin ne oldugun ortaya cikti diye beni kaptigi gibi ewine goturdu ailesiyle tanistim..
Ben tabi yine salagim ya inaniyorum 'aa adam korkuyomus demekki beni kaybetcegini anlayinca hemen elini cabuk tuttu'..
Bi sure daha bu tanisma mevzusuyla oyaliyo beni. Yok ailem seni cok begendi fln ama dewami yok..
Sonra ben yine agzima doluyorum ewlilik laflarini derken bi gun noluyo biliyomusun? Biz hic birbirimize gore degiliz Basindan beri bu boyleydi, benimkisi bi hewesti vs. Diye beni terkediyo:)
Meger adam basindan beri beni ewlilik taktigiyle oyalayip yalniz kalmiyo iste. Bu adamda 30lu yaslarinda..
Erkek milleti biliyoki kizlarin hassas noktasi ewlilik. Burdan vuruyolar bizi.. Sevgilinin muhabbetini de benim hikayeme benzettim.. Dikkatli ol, 2senedr berabermissiniz. Ciddi bi adimini gormeden asla inanma ve affetme derim..