Az önceki Kavgamız

dilek9191

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
12
2
1
34
Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.

Eşin haklı bu zamana kadar camasırı esin mı yıkıyorduda zoruna gitti senın anlamadım ki ben.. Ustelık ayak ucuna koymuş yıkarsın diye
"şunu da yıka lan" demiş gibi tepki vermişsiniz

Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.
taharet konusu,11 yasindaki cocuk,ardindan da bu

istikrariniz denilecek laf bulamiyorum

fakesiniz dimi

yahut biziimle dalga geciyorsunuz

yeni konu acana kadar 30 sayfa yazilan onceki konunuza neden cevap yazmiyorsunuz??

Bu konuları açmaktaki maksadını oldukça merak etmeye başladım. Evet kirli sepetine koyabilirsin ama senin suratına firlat

fakesiniz dimi

yeni konu acana kadar 30 sayfa yazilan onceki konunuza neden cevap yazmiyorsunuz??
Ben de merak ediyorum.Diger konusu ne olacak.Eger bu söyledikleri gerçek ise esinde peygamber sabrı varmış. Ama sen dikkat et bu gidisle büyük bir fırtına yaklaşıyor.

fakesiniz dimi

Diğer konuya cevap verdim, bu ara canımız sıkkın bir dönemdeyiz bunu sizle paylaşıyorum.

Surda ki k.k kadinlarinin bazi yorumlarindan dolayi cikiyor kavgalar.
Bi kadin yoruma kolesi degilsin kendisi yikasin diye yorum yaziyor burdaki kadinlar 360 derece degisip simdiye kadar yaptiklarini yapmadiklari icin kavga cikiyor!
Ben sana sizin kavganiz bundan cikmis demiyorum ama..
Burasi sosyal ag. Kocasindan dayak yiyip de burdaki siddet konusuna aaa.. esim bana tokat atsa kesin bosanirdim gibi yorumlar yapilmasi cok dogal..
Birde su kocanizin arkasini toplamayi eziyet olarak gormeyin bi zahmet. Alsan kirli sepetine atsan eline yapismaz. Tekrarlanmasini istemiyorsanda dersin bak ben kirli sepetine attim ama bir daha unutma gibi.
Bu site iyi ama, asilsiz yorumlar cok oluyir malesef..

konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.

Selam hanımlar

Siz şu 11 yaşındaki çocukla bir olan devamlı yaptığını temcit pilavı gibi yüze vuran kişisiniz dimi ?
Eğer o iseniz ne bekliyordunuz adam yavaş yavaş saygısını bitiriyor.
Allah için yüze fırlatmak ne demek !
Nekadar şiddet yanlısısınız.
DİĞER konunuzda da tokat atmıştınız.
Neden evliliğinizin zarar görmemesi için destek almıyorsunuz ?

şöyle bir üstün körü baktım da konularınıza bence biraz sosyalleşin bunlar hep yalnızlıktan :işsiz:

Siz şu 11 yaşındaki çocukla bir olan devamlı yaptığını temcit pilavı gibi yüze vuran kişisiniz dimi ?
Eğer o iseniz ne bekliyordunuz adam yavaş yavaş saygısını bitiriyor.
Allah için yüze fırlatmak ne demek !
Nekadar şiddet yanlısısınız.
DİĞER konunuzda da tokat atmıştınız.
Neden evliliğinizin zarar görmemesi için destek almıyorsunuz ?

Başka biri olsa yuzune gelen tısortu tokat olarak gerı cevırebılırdı. Sabrını sınıyor adamın resmen

Surda ki k.k kadinlarinin bazi yorumlarindan dolayi cikiyor kavgalar.
Bi kadin yoruma kolesi degilsin kendisi yikasin diye yorum yaziyor burdaki kadinlar 360 derece degisip simdiye kadar yaptiklarini yapmadiklari icin kavga cikiyor!
Ben sana sizin kavganiz bundan cikmis demiyorum ama..
Burasi sosyal ag. Kocasindan dayak yiyip de burdaki siddet konusuna aaa.. esim bana tokat atsa kesin bosanirdim gibi yorumlar yapilmasi cok dogal..
Birde su kocanizin arkasini toplamayi eziyet olarak gormeyin bi zahmet. Alsan kirli sepetine atsan eline yapismaz. Tekrarlanmasini istemiyorsanda dersin bak ben kirli sepetine attim ama bir daha unutma gibi.
Bu site iyi ama, asilsiz yorumlar cok oluyir malesef..
O kadar doğru yazmışsınız ki aynen katiliyorum..

Selam hanımlar
Eşiniz size kaba davranmamış. Hatta sonra mutfakta da gayet medenice açıklamasını izah etmiş. Bence huzurunuzu kaçırmak için bahane aramamalısınız.

Back
X