• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önceki Kavgamız

Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.
Bence buraları okumak etkilemiş sizi.

Bazı hanımlar kocalarına dik dik konuşmaya çekinip lafta da yok şunu dedim bunu dedim diye bi güzel marifetmiş gibi anlatır ya hani burda da çok var bence öyle.

Yüzüne ilk atan sizsiniz ama aynı hareketi görünce daha çok sinirlendim demişsiniz.

Güzel geçinmek için tatlı dil şart...

taharet konusu,11 yasindaki cocuk,ardindan da bu

istikrariniz denilecek laf bulamiyorum

fakesiniz dimi

yahut biziimle dalga geciyorsunuz

yeni konu acana kadar 30 sayfa yazilan onceki konunuza neden cevap yazmiyorsunuz??
Hadi canım dediğim üç konuda aynı kişiye mi aitmiş yaniiii
Dikkat etmemiştim

Evlenmek için kemik yaşı, nüfus kağıdında ki yaşı vs bakmak yerine asıl zeka yaşına bakılmalı insanın.

Sizin yaptığınızın adı hem suçlu hem güçlü olmak demek. Ah be kadın azıcık İNSAN gibi davransan çevrene bak inan herşey daha güzel olacak.

Ayrıca ben sizin bu yaptıklarınızı bilerek ve isteyerek yaptığınızı düşünüyorum. Eşini sevmiyorsun bu bariz açık boşanmak istiyorsun bu da belli. Amacın eşinin seni darp etmesini istiyorsun boşanma davası açıp tazminat almak için nafaka için.

Bazı erkeklere acıyorum.
Ama onların da imtihanı bu işte.
Böyle kadınlar...
Allah sabır versin adama,mükafatlandırsın eşinizi.

konu şu kirli sepeti varken neden ayak ucuma koyup bunu da yıkarsın diyor ki emreder gibi, o böyle demediğini söylüyor ama böyle dedi o an... Sizin olsa ağırınıza gitmez mi ? Konuları ayrı değerlendirirseniz sevinirim.
Bunu yıkarsın kirli demiş ne var bunda.
Siz çamaşır yıkamıyor musunuz?Kaldı ki makine yıkıyor.
Ağrınıza giden nedir burada ne var,küfür mü etmiş,yatağa geri atmış adam kirli şeyi.
Suratına fırlatmak nedir,cidden sinir bozucu davranışlarınız var.

Bütün gün dışarıda başkasının işini yaparken veya evin,çoluğun çocuğun,ananın babanın işini yaparken iyi de şu eş kişilerinin bir işini görmek neden zoruna gider bazı kadınların,bunu hiç anlamıyorum.
Eşiz yahu eş,bir bardak suyu çok görenler var yaa.
Küfredilmiş gibi tepkiler...yazık....

Galiba adet öncesi sendromu yaşıyorsunuz. Ya da burdaki gercekten derdi olan kadinlara nisbet yapiyorsunuz, bakin benim de dertlerim böyle işte, der gibi.

Selam hanımlar
Eşim işe gitmedi bugün, ancak dışarı çıkıp geri gelmesini gerektiren bir durum oldu. Eve geri geldi, üstünü değiştirirken bir tshirt giydi, sonra bu biraz kirli diyip cıkardı. Çıkardıktan sonra bunu da yıkarsın diyip yatağa ayağımın ucuna bıraktı, halbuki hemen arkasında kirli elbise sepeti vardı. Beyefendi yeni kıyafet denemeye başladı. Ben bu lafına çok sinir oldum, tshirtü alıp top yapıp yüzüne fırlattım, o da beklemiyordu o an kulağına gelmiş, o da aldı bana geri fırlattı benim de yüzüme geldi. Bu hareketine iyice sinirlendim konuşmamaya başladım. Daha sonra mutfakta konuştuğumuzda kızdığım şeyleri anlattım, o da bana bunu yıkarsın demediğini, bu da yıkanmalık kötü olmuş dediğini söyledi, zaten yeni elbiseyi giyince o kirliyi alıp sepete atacağını söyledi. Bu kadar basit şeylere alınma kendi yaptıklarından sonra diyerek haklı çıkmaya çalışıyor, sizce kim haklı çok basit dediği şey benim çok canımı sıkıyor.

Adamın yüzü tırmalandı şimdide hedef kulak olmuş..
Arkadaş sen bizle dalgamı geçiyorsun,hepimizin beyin devrelerini yaktın 2 gündür..
Adamın iyi sabrı varmış..

Yahu ne gerek var bu kadar ufak bisey icin tartişmaya.bazen huzurumuzu kendi elimizle bozuyoruz.
Insan rvinde rahat olmak ister.camasrilarini da coraplarini da atar yani.bu kadar kasmaya gerek yok.
Benim esimde geceleri terler kalkip ustünü degistirmeye usenir.gece boyunca kalkar üstınü bi bebek gibi degistiririm.yere atarim kirlileri.sabah da banyo yapar yere birakir kirlileri.bende uyaninca heosini toplar kirli sepetine götürürüm.bu bana zor gelmez.adamcagiz da aksama kadar calisiyor.evi dagitmasina bosey dökmesine asla kizmam.hatta bisey olmaz takma lütfen derim.
Ufak tefek seyler bunlar.bos yere huzurunuzu bozmayin.güzel gevini esinizle.

burda çok konuşan bayanlar diğer bayanlara köle gözüyle
bakıyor ama emin olun birçoğu da aynı şeyleri yapıyor
benim evimde temizlik yapmam yemek yapmam vs gibi şeyler
yapmak zoruma gitmiyor kadın olarak görevim diye düşünüyorum.
ama nedense yazmak kolay olduğundan sanırım herkes yapıyor belkide
eziyetle ama nedense burda herkes farklı konuşuyor. bence de neden zoruna gttiğini
anlamadım başkası olsa dolaptan aldım neden kirli diye yaygara çıkarır ne biçim yıkıyosun
diye bencede gayet sabırlıymış.

Selam hanımlar
Bence çok abartmissiniz oldu ki yıka desin ne var bunda sanki kötü bişey söylemiş bende eşime bazen bugün çayı sen koy hazırla şunu yap diyorum ne oluyor yani o zaman herkes kavga etsin ssacms sebep bence.

Back
X