- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Ya bir de ilaç ismi vermeyeceğim ama, oldu ki sütünüz tamamen kesİldi, bir mide ilacı var hazımsızlık falan icin, ama yan etkisi Prolaktin hormonu salgilatiyor, ve süt gelmesini sağlıyor, doktorunuza sorarsaniz söyler mutlaka. Bebeklere de kullanılan bir ilaç, sütüm kesilince doktorum vermişti bana da, geri gelmişti sütüm. İciniz ferah olsun yani, herseyin çaresi var.
kizlar nedir o ilacin adi, bi deyiverseniz bana
2 gün aşırı üzüntüden ve dünde çok az yememden dolayı anne sütm çok az çıktıArkadaşlar bebğim 2 aylık ve azaldıktan sonra sütün çoğalması zor diye biliyorum.Gerçekten öyle mi yoksa eski haline(akan memeler) geri getirebilirmiyim?lütfen deneyimli anneler yorum yaparsa sevineceğim
2 gün aşırı üzüntüden ve dünde çok az yememden dolayı anne sütm çok az çıktıarkadaşlar bebğim 2 aylık ve azaldıktan sonra sütün çoğalması zor diye biliyorum.gerçekten öyle mi yoksa eski haline(akan memeler) geri getirebilirmiyim?lütfen deneyimli anneler yorum yaparsa sevineceğim
Surekli memenizi uyarmaniz lazim. Yani 2 saatte bir emzirin ya da sut sagin. Bu sekilde vucut sut yapmasi icin uyarilir ve sut gelir. En onemli faktor budur, bir de bol su icmek lazim. Yoksa onu bunu yemeyle icmeyle bir yere kadar, meme emzirilerek ya da sagilarak uyarilmazsa sut gitgide azalarak biter.
Anne ve yenidogan hemsiresiyim, bilgilerime dayanarak soyluyorum bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?