ay ne gozel tebrik edirem cinare
salam canim hardan tapdin bizi
men evvelki topige de linkimizi qoymustum gelen olarsa bura gelsin deye
ozun haqda melumat versen daha yaxsi olar
aynure salam canim
men de senin adini nura bilirdim
canim basin firlanir??
nura deye bilersiz,o daha qısadı,mene burda ele deyirler.başım bele fırlanmır,ama kamp.in ekranına baxanda hafif sallanmalar olur,onda da içim axır ele bil.sizce ne vaxt test edim.men ikinci ayda kimyasal hamilelik keçirdim,adete 5gün qalmış,açıq rozvu görsetdi 3test,sonra a 3gün qalmış xestelendim.
demekki sen de kimyasal gebelik keçirmisen de tatlım,burda heç bilmirem ona ne deyirler.bezen heç hekimlerde bunu bilmirler,ancaq testler gösterir.bu ay vaxtın ne vaxttı?hele 8 ya da 10cu gündü,gpresen gösterer test,yoldaşıma deyim alsın,sabah seher edim.ne deyirsiz?test sehv elemiremse en tez 12 gun sonra gosterir
men de kecen ay ele oldum
testi yoxladim aciq rozvu gosterdi
hetta adetimden de kecmisdi amma menim adetim normal olmur hec vaxt yoxlayandan 6 gun sonra xestelendim
demekki sen de kimyasal gebelik keçirmisen de tatlım,burda heç bilmirem ona ne deyirler.bezen heç hekimlerde bunu bilmirler,ancaq testler gösterir.bu ay vaxtın ne vaxttı?hele 8 ya da 10cu gündü,gpresen gösterer test,yoldaşıma deyim alsın,sabah seher edim.ne deyirsiz?
heqiqi pislemek istemirem burda ama heqiqeten de cox zeyifdi hekimler
menim adetim duzensizdi canim ama kecen ay 12 si xestelenmistim
10 gun tezdi 2-3 gunde doz sonra yoxlayarsan
men kecen defe xestelenende tekrar testle yoxladim bu defe cixmadi xett
mende ele oldu da,hetta üstüne gördüyümü düşündüm,ama olmadı,neyse inşallah bu ay olar,menim adetim se düzenlidir,çoox vaxt 29günde oluram,inşallah olmaram bu ay,ama belim yaman ağrıyır e,men belimde boşluq olduğuna inanıraam nese...eger sentyabradek olmasa hekime gedim gerek,zehlem gedir hekime getmekden,inşalllllllllllllah ehtiyac qalmaz e...
belini cektirecektin canim ne oldu cektirdin???
bu arada menim emimin gelini de 6 ay idi gelmisti usaqlari olmurdu hekime getdiler dediki usaqliq borusu eyridi
tampon filan qoydu nece defe
sonra hansi terefe eyridise o isi eleyenden sonra o terefe eyil dedi
o ay tuttu
indi bir dene oglu var
Allah sene de qismet elesin
belke sende de bele bir sey var
nebilim e vallah,onun da beli ağıyırdı masdan?
yox beli agrimirdi
ama usaq olmurdu sen deme usaqliq borusu eyriymis ona gore de spermalar gedip ora cata bilmirmis
bu arada nura sen neyle girirsen internete wi fi yoxsa data kartla
wifi ile ezizim.nece ki?
men gecen aya kimi wifi yle girirdim
sonra blokta toklarda problem oldu ona gore wifi ni ayirmali oldug data kart aldik cin de almisiq narda ama hec biri xosuma gelmir sehfeni gucnen acir
indi de azercell almaq istiyirik ama onun sureti necedi bilmirem
tesadüf de olsa çox gözeldi ezizim,xoş geldin,teze açmışam onsuz da gecikmeden görmene sevindim.zehmet olmasa özün haqqında yaz da tanıyaq amorettanı...
ele senin topikden geldim bura. orani tapdim taoan kimi de buaniii. adim Qumraldi, 21 yasim vasalam canim hardan tapdin bizi
men evvelki topige de linkimizi qoymustum gelen olarsa bura gelsin deye
ozun haqda melumat versen daha yaxsi olar
canım topıkın hayırlı olsun.canım inşeallah gelirler.azeriler birlikte olması cox iyi.xoş geldin.qızlar ilk gün baya aktif oldular,çox sevinmişdiler,ama dünen azerinden başqa heç kim gelmedi,men de onları gözleyirem....
hoş geldin canım.biz yaxşıyığ sen necesen.necesiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?