- Konu Sahibi minik_prince
- #4.901
Yok artık yani sen möhürsüz qılmaq istemisen?vAllah sizi bilmirem.men şieyem. Çox şükür Peyğemberlerimize (s) de, İmamlarımıza (e) da inanıram. Pirlere de gedirem, dualarımı da eliyirem. Günah işlediyimi de düşünmürem. Möhürü de özüm istediyim üçün qoyuram. Simvolcun yox
Yadında deyil? Men hemişe sünni şie ayrımını saçma bulurdum? Diyirdime sene ferqi nediye müselmanıqda bunları nöş ayırıblar bele. Senin indi fikirlerin şie yönünde olmağı normaldı seyid ailesindesen
Şelale de men de burda defelerle dedik ki bu qız hamiledi. Hele Sineme dedim ki 1-2aylıq ortadan kaybolanlar hamile olarak geri dönüyolar. Emin idim hamile olduğuva. Burdaki içi men qarışıq heç bir qızın da pis niyetli olduğunu paxıllıq elediyini pis gözü olduğunu düşünmürem. ALLAH sağ salamat qucağıva almağı qismet elesin inşaALLAH
qaldiki burdaki qizlara qabagcadanda yazdim bednezer goz bele sheyleri hec aglimdan bele kecirtmemishem
men kıllanmışdıme sennen Vallah. Dedim bu qız niye bele sevinib elemire. Day sevincivi yaşayıb ele gelmisendee