- Konu Sahibi minik_prince
- #8.281
miray olan bacin?(bilmrem neche bacisiz) nye elemedin? mende elemrdim ama choxu xeyrini gorub dedim eliym aradan chixsin. iki defe niye chekdirbki? ummietle qarnin chekdirmeye ehtiyac oldqunu nece bilmey olurki?
He Ayten. Bir bacım var)
Ehtiyac olduğunu Ayten qarından bilir nese eliyirdi.
 MirAy92
 gelse özü başa salar sene :)

MirAy92
 gelse özü başa salar sene :) Ne bilim çekdirmedim nese. :)

Gözel xəbərlər ver inşaALLAH
 Gözel xəbərlər ver inşaALLAH 

Nöş senin döşüvü gören kimi ağlıyır?
 Nöş senin döşüvü gören kimi ağlıyır? 

sudumun yagliligida yoxuydu 90 ml zad sagib verirdim gunde bir defe onla doymurdu agliyirdi ustunden smes srazu sakitleshirdi
sudumun yagliligida yoxuydu 90 ml zad sagib verirdim gunde bir defe onla doymurdu agliyirdi ustunden smes srazu sakitleshirdi bide alergicni ushag cixdi indi hipoallegen smesi yeyir onunda terkibinde hecne yoxdu sut pesok palma yagi ne bilim bashqa yag,bidene vitaminler balig yagi zsd var dadida eledir zeherdir ele bil yeye bilmirdi nece gundur mecburiyyetden onada orgeshir yavash yavash
bide alergicni ushag cixdi indi hipoallegen smesi yeyir onunda terkibinde hecne yoxdu sut pesok palma yagi ne bilim bashqa yag,bidene vitaminler balig yagi zsd var dadida eledir zeherdir ele bil yeye bilmirdi nece gundur mecburiyyetden onada orgeshir yavash yavash instoshda gormushdum mende 9 ay anlsdin sen onu
instoshda gormushdum mende 9 ay anlsdin sen onu