- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.721
Giyince sanki herkes bana bakıp gülüyormuş gibi geliyor . :26:canım sıkılıyor . çok dikkat çekiyor.
ve ben o kadar çok iddalı şeyler giymeyi sevdigim halde.
görüşürüz ablacıımmm ..pisi canim ben cikiyorum artik ugramam heralde hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin 10 gun sonra gorusuruz
çok güselllllllll
pisi canim ben cikiyorum artik ugramam heralde hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin 10 gun sonra gorusuruz
prenses hiç üzülme belki çok geç ögrendin arkadaşının nasıl biri oldunu ama önemli olan bundan sonra ki hayatın da ona verecegin tepki benim de bir arkadaşim vardı senelerce aynı iş yerinde çaliştik yedimiz içtimiz ayrı deyildi ve sonra evlendi ve ayrıldı iki çoçuklu bi adamla evlendi o zaman buna bir anlam veremedim neden iki çocuklu birisiyle evlendini sordumda geçiştiriyodu sonra ögrendimki daha önce evlenip ayrılmış ve aynen benim de başımdan kaynar sular döküldü ve anladım ki bütün arkadaşlımız yalandı ben herşeyimi onunla paylaşrken o bunu bende neden sakladı kısaca s........ et hayatından
azerin tatilemi çıktı sen de çkıyormusun tatile
bende napim kızkardeşim dodum nyaptı erkek kardeşim evleniyor bu ayın 24 trbzda dügün telaşimız var onlara kosturuyom kendimi unuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?