Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
günaydin kizlar cok sinirliyim

benim kücüklügümden beri bir arkadasim var anne ve babalarimiz okuldan tanisiyor ve biz beraber büyüdük.
bu arkadasin 3 yil önce bir sevgilisi vardi sonra ayrildilar ama cocuk hala benim arkadasi arayip duruyordu.
2-3 hafta önce arkadas bana o cocugun numarasini falan sildigini söyledi ve hayata yeniden basladigini (sevdigi cocuk arkadasimi 3 sene oyaladi, bekletti-sevgili degildiler ama).
ve o günden beri arkadasim okulda cok düsünceli olmaya basladi cok sakin hic konusmuyordu benimle.
dün kardesim eve geldi ve bana arkadasimin nisanli oldugunu söyledi. ve benim bundan haberim yok. basima kaynar sular indi resmen.
aradim telefonuma cevap vermedi dün 2 defa aradim.

prenses hiç üzülme belki çok geç ögrendin arkadaşının nasıl biri oldunu ama önemli olan bundan sonra ki hayatın da ona verecegin tepki benim de bir arkadaşim vardı senelerce aynı iş yerinde çaliştik yedimiz içtimiz ayrı deyildi ve sonra evlendi ve ayrıldı iki çoçuklu bi adamla evlendi o zaman buna bir anlam veremedim neden iki çocuklu birisiyle evlendini sordumda geçiştiriyodu sonra ögrendimki daha önce evlenip ayrılmış ve aynen benim de başımdan kaynar sular döküldü ve anladım ki bütün arkadaşlımız yalandı ben herşeyimi onunla paylaşrken o bunu bende neden sakladı kısaca s........ et hayatından

s... etmek istiyorum da 23 senelik arkadasim okadar kolay degil malesef. hem beni cagirmamasina kizmadim. bize hep "sevgilim yok" demesiyle nisanlanmasi bir oldu. iste buna kiziyorum.
bende tavrimi aldim ama. az önce mesaj cekti "aramissin dün simdi istersen ara konusalim" diye bende aynen sunu yazdim" evet aradim ama artik halloldu hersey"

neyse yaaaa persembe günü yüzüne söylerim artik kibarca icimden gecenleri olur biter.

eger o beni arkadas olarak saymiyorsa bende onu saymam olur biter.

sen neler yaptin bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…